Farange: Odată cu Brexitul, Regatul Unit devine o ”naţiune democratică, autoguvernată, independentă şi, sper eu, mândră”

Distribuie!by Regatul Unit dă un exemplu restului Europei eliberându-se, apreciază liderul Brexit Party Nigel Farage, relatează BBC News. Farage vrea ca Marea Britanie să facă comerţ cu o Europă de ţări suverane şi egale cu ea, care să ”nu mai primească niciodată ordine” de la UE.   “It’s a truly […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Regatul Unit dă un exemplu restului Europei eliberându-se, apreciază liderul Brexit Party Nigel Farage, relatează BBC News. Farage vrea ca Marea Britanie să facă comerţ cu o Europă de ţări suverane şi egale cu ea, care să ”nu mai primească niciodată ordine” de la UE.   “It’s a truly historic moment.”

loading...

”Acest moment marchează un moment fără întoarcere. Odată ce am plecat, nu ne mai întoarcem”, a subliniat el cu puţin înainte de Brexit.   ”


Be in no doubt at 11 o’clock tonight we pass the point of no return.” Brexit Party leader, @Nigel_Farage tells Sky News he “could not be happier” that the UK is now leaving the EU. Follow #BrexitDay live: https://t.co/mr0vtdLS6P pic.twitter.com/AuaDT7ekxy — Sky News (@SkyNews) January 31, 2020

Jucându-se cu o monedă de 50 de penny, Farage a apreciat că proeuropenii nespăşiţi arată acum ca nişte ”turtiţi la pământ”, adăugând că inclusiv fostul premier Tony Blair a acceptat faptul că bătălia s-a încheiat şi că Regatul Unit nu se va mai întoarce în UE.


”Realitatea este că războiul s-a terminat. Noi am câştigat”, a apreciat el, îndemnând ”să sărbătorim ca niciodată”.   Nigel Farage a urcat pe scenă în ultimele momente în care regatul s-a aflat în Uniune, după ce atmosfera s-a încins la maximum.   El a anunţat că ”ceva remarcabil” este pe cale să se întâmple şi că peisajul politic este pe cale să se schimbe pentru întotdeauna.

El şi-a exprimat dezacordul faţă de critici potrivit cărora Brexiter-ii ar trebui să-şi reţină elanul sărbătoririi, apreciind că sunt multe de sărbătorit şi că ”acesta este cel mai important moment din istoria modernă a mariinoastre naţiuni”.   Odată cu Brexitul, Regatul Unit devine o ”naţiune democratică, autoguvernată, independentă şi, sper eu, mândră”, a subliniat el.   Ministrul însărcinat cu afacerile, Andrea Leadsom, a anunţat, la rândul său, la sosirea la o recepţie la Downing Street, că sărbătoreşte cu siguranţă.   ”Însă avansăm, în acelaşi timp”, a declarat ea.

”Regatul Unit are un viitor mai luminos, iar noi este necesar să ne unim cu toţii”, a îndemnat ea.

Citeste mai mult: adev.ro/q4zywe

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro