Fără precedent. Coreea de Nord: “vom reduce America la cenușă”. Ce spune Rusia

Distribuie!by loading... Rodong Sinmun, ziarul oficial al Partidului Muncitoresc din Coreea de Nord, a scris joi că țara este pe deplin pregătită să atace preventiv Statele Unite și să transforme continentul american în cenușă. BUCUREȘTI, 20 apr — Sputnik. În timp ce secretarul de Stat al SUA, Rex Tillerson, declară că […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...
Rodong Sinmun, ziarul oficial al Partidului Muncitoresc din Coreea de Nord, a scris joi că țara este pe deplin pregătită să atace preventiv Statele Unite și să transforme continentul american în cenușă.

BUCUREȘTI, 20 apr — Sputnik. În timp ce secretarul de Stat al SUA, Rex Tillerson, declară că Statele Unite au în vedere măsuri dure împotriva Coreei de Nord pentru ca programul nuclear să fie oprit, mass-media statului nord-coreeană avertizează SUA de un “atac preventiv super-puternic”, relatează news.com.au.

Ziarul Rodong Sinmun a scris joi că autoritățile Coreei de Nord vor ataca Statele Unite și vor transforma continentul american în cenușă.

“În cazul lansării unui atac preventiv super-puternic, acesta va șterge complet și imediat nu numai forțele invadatoare ale imperialiștilor americani din Coreea de Sud și din zonele învecinate, ci și continentul american va fi redus la cenușă”, scrie Sinmun potrivit news.com.au.

Potrivit The Sun, “dacă imperialiștii americani se vor deplasa cu un centimetru spre noi, îi vom lovi imediat”, au declarat oficiali nord-coreeni.

Rusia își consolidează granița cu Coreea de Nord prin relocarea trupelor și a echipamentului militar. Mai multe trenuri încărcate cu echipament militar se deplasează spre frontiera terestră de 11 mile între Rusia și Coreea de Nord. Vladimir Putin a fost avertizat că, în cazul unui atac american asupra instalațiilor nucleare ale președintelui Kim Jong, contaminarea radioactivă ar putea ajunge rapid în Rusia.

“Mutarea echipamentului militar prin diferite mijloace de transport în zonele de sud este observată în regiunea Primorsky, în ultima săptămână”, a declarat veteranul militar Stanislva Sinitsyn, potrivit Daily Mail.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al Armatei Ruse, Alexander Gordeyev, a refuzat să dea motivele exacte din spatele mișcărilor de trupe, dar a declarat că exercițiile s-au încheiat recent în regiunea TransBaikal din Siberia. Portul naval din Vladivostok, unde Rusia are forțe militare uriașe, este la mai puțin de 100 de kilometri de Coreea de Nord.

Ministrul adjunct de externe al Moscovei, Serghei Ryabkov, a declarat că riscul unui conflict nuclear a crescut substanțial.

“Din păcate, trebuie să recunoaștem că riscul unui conflict serios în această regiune a crescut substanțial”, a spus oficialul rus.

El a cerut o “demonstrație de responsabilitate” din partea tuturor marilor puteri ale lumii pentru evitarea unei catastrofe.

 


Sursa: m.ro.sputnik.md

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

ARESTAT PREVENTIV, ACHITAT DEFINITIV – Fostul director ROMARM Dan Tache a primit achitare la Curtea de Apel Brasov in dosarul in care DNA l-a acuzat de instigare la abuz in serviciu. Tache a fost defilat in catuse, umilit public si tinut nevinovat in arest peste patru luni, intr-o cauza in care “procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea SRI”. Isi va cere scuze parchetul lui Kovesi pentru inca o viata distrusa? (Minuta)
Iulian Fota : Oamenii din piețe sunt floarea intelectuală a acestei țări: tineri, energici, inteligenți, creativi. Dar aceste calități nu îi fac imuni la manipulare!
Tiptil se pregătește Diktatul de la Bruxelles! “România dispare!” Regele tortionar Mihai este vinovat pentru aceasta mare drama nationala: AUTONOMIE MAGHIARA
Propunerea de PREMIER nu a fost încă acceptată, dar deja se fac PLANURI! | Așa arată LISTA cu posibilii membri ai Guvernului Grindeanu
După cum dictează Soros, guvernul caută investitori pentru o mare bancă românească CEC !!
Două manipulări grosolane au scos lumea în stradă. Autorii lor sînt Klaus Iohannis şi Laura Codruţa Kovesi! Comisia de la Veneţia recomandă un prag şi mai înalt pentru incriminarea „abuzului în serviciu”
Ce s-a întâmplat cu judecătoarea Florica Roman care a indraznit sa ceara arestarea lui Hans Klemm Lumea
Autoritățile franceze, în alertă după încăierările între migranți afgani și africani în „jungla din Calais”: „Nivelul violenței a devenit insuportabil”
Iohannis îşi exprimă susţinerea pentru controversatul acord comercial UE -SUA ( TTIP)
Salarii pe DATORIE! Guvernul Grindeanu imprumuta luna aceasta peste 900 de milioane de euro pentru a putea acoperi promisiunile electorale!
După ce v-au luat tot ce v-a lăsat Ceausescu, urmează să va ia APARTAMENTELE | Iata cum: Banii sau casa? Restanţierii la facturile de utilităţi pot fi executaţi silit, fără să se mai apere în faţa judecătorilor
România este condusă de marionete iresponsabile. Cum să-i intereseze viitorul, dacă nici copii nu au? După ei, potopul!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro