Fără precedent. Coreea de Nord: “vom reduce America la cenușă”. Ce spune Rusia

Distribuie!by loading... Rodong Sinmun, ziarul oficial al Partidului Muncitoresc din Coreea de Nord, a scris joi că țara este pe deplin pregătită să atace preventiv Statele Unite și să transforme continentul american în cenușă. BUCUREȘTI, 20 apr — Sputnik. În timp ce secretarul de Stat al SUA, Rex Tillerson, declară că […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...
Rodong Sinmun, ziarul oficial al Partidului Muncitoresc din Coreea de Nord, a scris joi că țara este pe deplin pregătită să atace preventiv Statele Unite și să transforme continentul american în cenușă.

BUCUREȘTI, 20 apr — Sputnik. În timp ce secretarul de Stat al SUA, Rex Tillerson, declară că Statele Unite au în vedere măsuri dure împotriva Coreei de Nord pentru ca programul nuclear să fie oprit, mass-media statului nord-coreeană avertizează SUA de un “atac preventiv super-puternic”, relatează news.com.au.

Ziarul Rodong Sinmun a scris joi că autoritățile Coreei de Nord vor ataca Statele Unite și vor transforma continentul american în cenușă.

“În cazul lansării unui atac preventiv super-puternic, acesta va șterge complet și imediat nu numai forțele invadatoare ale imperialiștilor americani din Coreea de Sud și din zonele învecinate, ci și continentul american va fi redus la cenușă”, scrie Sinmun potrivit news.com.au.

Potrivit The Sun, “dacă imperialiștii americani se vor deplasa cu un centimetru spre noi, îi vom lovi imediat”, au declarat oficiali nord-coreeni.

Rusia își consolidează granița cu Coreea de Nord prin relocarea trupelor și a echipamentului militar. Mai multe trenuri încărcate cu echipament militar se deplasează spre frontiera terestră de 11 mile între Rusia și Coreea de Nord. Vladimir Putin a fost avertizat că, în cazul unui atac american asupra instalațiilor nucleare ale președintelui Kim Jong, contaminarea radioactivă ar putea ajunge rapid în Rusia.

“Mutarea echipamentului militar prin diferite mijloace de transport în zonele de sud este observată în regiunea Primorsky, în ultima săptămână”, a declarat veteranul militar Stanislva Sinitsyn, potrivit Daily Mail.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al Armatei Ruse, Alexander Gordeyev, a refuzat să dea motivele exacte din spatele mișcărilor de trupe, dar a declarat că exercițiile s-au încheiat recent în regiunea TransBaikal din Siberia. Portul naval din Vladivostok, unde Rusia are forțe militare uriașe, este la mai puțin de 100 de kilometri de Coreea de Nord.

Ministrul adjunct de externe al Moscovei, Serghei Ryabkov, a declarat că riscul unui conflict nuclear a crescut substanțial.

“Din păcate, trebuie să recunoaștem că riscul unui conflict serios în această regiune a crescut substanțial”, a spus oficialul rus.

El a cerut o “demonstrație de responsabilitate” din partea tuturor marilor puteri ale lumii pentru evitarea unei catastrofe.

 


Sursa: m.ro.sputnik.md

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Sondaj american: Românii resping MASIV homosexualitatea și cred că Biserica are un rol important în societate. Românii sunt ortodocșii cei mai favorabili democrației. Taberele care cer mai multă sau mai puțină religie în stat sunt aproape EGALE
STATUL PARALEL este o organizație începută din 1990 de către SOROȘ și BRUCAN, al cărui rol în colonia ROMÂNIA a fost ca MAFIA INTERNAȚIONALĂ să aibă CONTROLUL ABSOLUT
FMI - unealta imbecilităţii
Sorina Matei: Doi ofițeri STS au făcut presiuni pentru a fi eliberat pașaportul Sorinei
Căpșunari în propria țară! Problemă de siguranță națională în CSAT: Peste 40% din pământul agricol al României a ajuns pe mâinile străinilor
Două manipulări grosolane au scos lumea în stradă. Autorii lor sînt Klaus Iohannis şi Laura Codruţa Kovesi!
Col. (r) Marin Neacşu: România lui #rezistă
Producătorul serialului pro-homosexual „O familie modernă” de la Pro TV insultă creștinii care sunt de acord cu politica anti-imigrație a lui Trump: Creștinismul vostru e de rahat!
DINESCU: LAZĂR A LĂSAT LIBERI CRIMINALI, DAR LE-A PRELUNGIT DETENȚIA DEȚINUȚILOR POLITIC. GDS S-A UMPLUT DE RUȘINE
Dacă eşti român şi încalci legea o dată, ajungi la puşcărie. Dacă eşti maghiar şi încalci legea de 28 de ori, ai toate şansele să devii partener de bază al coaliţiei de guvernare…
VIDEO. Andreea, sora mai mică a Sorinei: „Sufletul meu e despărțit. Sori, te iubesc!”
Gabriel Liiceanu, prins cu MINCIUNA de Dragnea: Ce a putut spune la Bruxelles despre el și Kovesi
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro