Fără precedent. Coreea de Nord: “vom reduce America la cenușă”. Ce spune Rusia

Distribuie!by loading... Rodong Sinmun, ziarul oficial al Partidului Muncitoresc din Coreea de Nord, a scris joi că țara este pe deplin pregătită să atace preventiv Statele Unite și să transforme continentul american în cenușă. BUCUREȘTI, 20 apr — Sputnik. În timp ce secretarul de Stat al SUA, Rex Tillerson, declară că […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...
Rodong Sinmun, ziarul oficial al Partidului Muncitoresc din Coreea de Nord, a scris joi că țara este pe deplin pregătită să atace preventiv Statele Unite și să transforme continentul american în cenușă.

BUCUREȘTI, 20 apr — Sputnik. În timp ce secretarul de Stat al SUA, Rex Tillerson, declară că Statele Unite au în vedere măsuri dure împotriva Coreei de Nord pentru ca programul nuclear să fie oprit, mass-media statului nord-coreeană avertizează SUA de un “atac preventiv super-puternic”, relatează news.com.au.

Ziarul Rodong Sinmun a scris joi că autoritățile Coreei de Nord vor ataca Statele Unite și vor transforma continentul american în cenușă.

“În cazul lansării unui atac preventiv super-puternic, acesta va șterge complet și imediat nu numai forțele invadatoare ale imperialiștilor americani din Coreea de Sud și din zonele învecinate, ci și continentul american va fi redus la cenușă”, scrie Sinmun potrivit news.com.au.

Potrivit The Sun, “dacă imperialiștii americani se vor deplasa cu un centimetru spre noi, îi vom lovi imediat”, au declarat oficiali nord-coreeni.

Rusia își consolidează granița cu Coreea de Nord prin relocarea trupelor și a echipamentului militar. Mai multe trenuri încărcate cu echipament militar se deplasează spre frontiera terestră de 11 mile între Rusia și Coreea de Nord. Vladimir Putin a fost avertizat că, în cazul unui atac american asupra instalațiilor nucleare ale președintelui Kim Jong, contaminarea radioactivă ar putea ajunge rapid în Rusia.

“Mutarea echipamentului militar prin diferite mijloace de transport în zonele de sud este observată în regiunea Primorsky, în ultima săptămână”, a declarat veteranul militar Stanislva Sinitsyn, potrivit Daily Mail.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al Armatei Ruse, Alexander Gordeyev, a refuzat să dea motivele exacte din spatele mișcărilor de trupe, dar a declarat că exercițiile s-au încheiat recent în regiunea TransBaikal din Siberia. Portul naval din Vladivostok, unde Rusia are forțe militare uriașe, este la mai puțin de 100 de kilometri de Coreea de Nord.

Ministrul adjunct de externe al Moscovei, Serghei Ryabkov, a declarat că riscul unui conflict nuclear a crescut substanțial.

“Din păcate, trebuie să recunoaștem că riscul unui conflict serios în această regiune a crescut substanțial”, a spus oficialul rus.

El a cerut o “demonstrație de responsabilitate” din partea tuturor marilor puteri ale lumii pentru evitarea unei catastrofe.

 


Sursa: m.ro.sputnik.md

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Iohannis, ca să nu plătească cele 800.000 de euro încasate chirie pe imobilele pierdute în instantă tergiversează ca să se prescrie suma, să nu mai dea înapoi nimic...iată cum
La inceputul lunii decembrie 1989, Nicolae Ceaușescu a aflat cum arată harta României în urma discuțiilor de la Malta
Premierul polonez: Varșovia nu va ceda în fața nebuniei elitelor de la Bruxelles în problema migranților
Peste 3.000 de oameni au ieșit în stradă la Iași pentru a susține familia naturală și căsătoria firească. IMAGINI
DOMNULE IOHANNIS, PESTE 200.000 DE COPII DIN ROMÂNIA SE CULCĂ FLĂMÂNZI ÎN FIECARE SEARĂ. PENTRU EI CE FACEM? SHARE CA SA AJUNGA SI LA CONDUCATORII ACESTEI TARI!
ENIGMA: CUM A AJUNS CVARTETUL SUA-MAREA BRITANIE-OLANDA-GERMANIA SĂ ”TUTELEZE” ROMÂNIA
Miting împotriva Pactului pentru Migrație pe Calea Victoriei. Trebuie oprita nenorocirea!
De ce insistă Politico să promoveze ideea (preluată cu mare viteză de UM Digi24, Realitatea, g4media, Capital sau ProTv) că scrisoarea lui Giuliani nu conține un mesaj real ci unul plătit? Pentru că cei de la Politico sunt anti-Trump, pro-Democrați, pro-grobalizare, anti-naționaliști și mega pro-rezist.
Motiunea atrecut cu 241 Voturi , Guvernul Grindeanu a cazut
OMV-EXON-LUKOIL s-au hotărât să tragă cea mai mare țeapă sau cel mai mare furt din istoria României, de 1.500 miliarde euro. Toată lumea, Iohannis, Tăriceanu, Hellvig s-a pus de acord
După 27 de ani: spitalele României - anticamerele mortii, în care ajungi doar ca să ai unde să mori. Spitale cu gândaci, toalete insalubre şi aparatură bună de aruncat. Dar guvernul "masonic" işi face griji pentru sănătatea şi vaccinarea bebeluşilor, insă distrug sistematic sistemul de sănătate“ . Nu vă este clar că acestia doresc depopularea românilor ??
Depopularea României, un „succes“ guvernamental
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro