Familiile regale europene ucid copii în partide de vânătoare umană – 4 martori depun mărturie

Distribuie!by  Acesta este unul dintr-o serie de articole preluate din mărturia martorilor oculari în fața Curții Internaționale de Drept Comun de la Bruxelles. De asemenea, articole cu acest subiect găsiți la categoria ,,Kevin Annett” din blog. loading... Cinci judecători internaționali examinează dovezi ale răpirii, violului, torturii, și uciderii de copii, care se […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 Acesta este unul dintr-o serie de articole preluate din mărturia martorilor oculari în fața Curții Internaționale de Drept Comun de la Bruxelles. De asemenea, articole cu acest subiect găsiți la categoria ,,Kevin Annett” din blog.

loading...

Cinci judecători internaționali examinează dovezi ale răpirii, violului, torturii, și uciderii de copii, care se presupune că au fost făcute de membrii elitei globaliste ai Cultului celui de-al IX-lea Cerc,  dintr-o rețea satanică al cultului de sacrificare a copiilor. S-a spus că sacrificările de copii din Cultul celui de-al IX-lea Cerc, au avut loc în catacombele catedralelor catolice, Vatican, pe proprietăți, terenuri și baze militare guvernamentale din Belgia, Olanda, Spania, Australia, Irlanda, Franța, Anglia și SUA. În Irlanda, Spania și Canada au fost identificate cel puțin 34 de locații de morminte de copii, dar s-au refuzat săpăturile de către guvernele respective, Coroana Angliei și Biserica Catolică.


Numiți ca fiind prezenți în activitățile Celui de-al IX-lea Cerc au fost Papa Francisc, fostul Papă Ratzinger; Biserica Anglicană, Biserica Unită a Canadei și oficiali ai Bisericii Catolice, inclusiv Cardinalii; membri ai regalității europene, inclusiv regina Elisabeta și prințul Phillip; oficiali ai armatei și guvernelor canadiene, australiene, britanice și americane, inclusiv CIA din Statele Unite ale Americii, plus miniștri proeminenți, judecători, politicieni și oameni de afaceri din SUA, Belgia, Olanda, Canada, Australia, Franța, Irlanda și Marea Britanie.

Adolescenții au fost drogați, dezbrăcați, violați, vânați în pădure și uciși de regalii europeni, conform ultimului martor ocular al acestei săptămâni, care a depus mărturie în fața Curții Internaționale de Drept Comun de la Bruxelles. Femeia a fost cel de-al patrulea martor ocular care a dat mărturie despre aceste partide de vânătoare umană din rețeaua globală a cultului de sacrificare a copiilor al Celui de-al IX-lea Cerc al elitei. Un fost membru al sindicatului olandez criminal al drogurilor, cunoscut sub numele de Octopus a mărturisit că victimele au fost obținute pentru aceste partide de vânătoare umană din centrele de detenție juvenile din Belgia și Olanda.


În 2004, am fost un martor involuntar al torturii, violurilor și crimelor copiilor drogați, care se desfășurau pentru un grup de oameni de top din Olanda“, a declarat o femeie. “Am fost la o petrecere de vânătoare din Belgia, aproape de Bruxelles, unde am văzut doi băieți și o fată de 14-16 ani, vânată și ucisă de elitele globale. Partida de vânătoare umană a fost foarte păzit de Garda Regală din Olanda. Mi s-a spus că regele Albert al Belgiei era prezent”.

Patru martori oculari au confirmat că, în calitate de copii și tineri la acea vârstă, au fost forțați să participe la partide de vânătoare umane, unde au fost violați ei și alți copii, iar alții uciși, iar penisurile băieților uciși au fost tăiate, ca și trofee de vânătoare. Se pare că a existat / există un palat rural olandez, unde penisurile băieților erau afișate ca trofee pe un perete. Unele partide de vânătoare au fost găzduite pe teritoriul Țărilor de Jos, la Palatul Reginei Beatrix.

Olandeza terapeut Toos Nijenhuis a afirmat că la vârsta de patru ani, a fost forțată să asiste la asasinarea copiilor care-i implicau pe fostul papă Ratzinger, un cardinal catolic olandez, plus tatăl reginei Beatrix din Olanda și fondatorul organizației Bilderberg și prințul Alfrink Bernhard, al Olandei.

 

L-am văzut pe fostul papă Iosif Ratzinger omorând o fetiță“, a confirmat un alt martor. “A fost la un castel francez în toamna anului 1987. Era urât, oribil și nu s-a întâmplat o singură dată. Ratzinger și Bernhard erau unii dintre cei mai proeminenți oameni care au participat. “

În Irlanda, Spania și Canada au fost descoperite 34 de site-uri de morminte cu copii, care au fost legate de activitățile Celui de-al IX-lea Cerc. Cea mai mare a fost școala rezidențială indiană Mohawk din Brantford Ontario, unde rămășițele copiilor au fost identificate în 2008, în fața Bisericii Catolice, a guvernului canadian și a coroanei engleze, care au închis săpăturile arheologilor profesioniști. Tribunalul ICLCJ din 2013 a constatat vinovăția reginei Elizabeth și a Prințului Phillip pentru dispariția a zece copii nativi din școala rezidențială catolică din Kamloops, British Columbia, din 10 octombrie 1964.

În primele două săptămâni ale martorilor din anul 2014, martorii au identificat participanții regali olandezi și belgieni care au participat la viol și uciderea copiilor și nou-născuților din Mohawk. S-au numit Bernhard și regele Hendrick, consort alreginei Wilhelmina din Olanda. Se pare că au fost prezenți în timpul petrecerilor de vânătoare umane, prințul Johan Friso și soția sa, Mabel Wisse Smit, foști miniștri, omul de rang superior al armatei olandeze, subsecretar Raad Van State din Olanda, vicepreședintele Roy și alți lideri politici și de afaceri globali, inclusiv unii din SUA.

Cu siguranță, actualul rege Willem Alexander și regele Filip și soțiile lor cunosc aceste abuzuri și uciderea copiilor“, a spus un martor ocular. “Ei nu fac nimic privitor la acest lucru și sunt probabil cei care opresc investigațiile și urmăririle penale“.

În ianuarie 2014, fratele regelui Olandei, Printul Johan Friso, a murit într-o comă după ce aceste trei site-uri în limba olandeză au ajuns pe internet. Site-urile web au arătat că Friso se afla la partide de vânătoare umană.http://capoditutticapi008.blogspot.com/

Povestea a venit pe internet după ani de încercări de a mobiliza poliția și departamentul de justiție din Olanda pentru a acționa împotriva criminalilor“, a declarat un martor ocular. “Nimeni nu a făcut nimic pentru a-i opri pe acești criminali, probabil pentru că regina Beatrix și regele Albert ar fi intervenit probabil în investigații“.

Se spune că partidele de vânătoare se desfășoară pe pământul Belgiei, și în Palatul Reginei Beatrix a Olandei. Doi martori au numit pe fostul papă Joseph Ratzinger și tatăl reginei Beatrix, prințul Alfrink Bernhard decedat, ca fiind prezenți la sacrificii de copii. Ambii au fost declarați a fi simpatizanți naziști. Curtea ICLCJ a primit o colecție de înregistrări din arhiva iezuită despre un cult sacrificial cu copii, cunoscut sub numele de Cavalerii întunericului. În 1933, Cavalerii au fost înființați de către iezuiții catolici și divizia nazistă Waffen S.S. Înregistrările arată că Ratzinger a fost identificat ca membru al Cavalerilor, în timp ce lucra ca asistent al lui S.S. Chaplain la lagărul de concentrare Ravensbruck din Germania. Înregistrările au arătat, de asemenea, că Ratzinger a participat la ritualuri cu sacrificiu de copii, folosind copii răpiți din lagăre sau prizonieri politici.

Un alt document al instanței, denumit Magisterial Privilege, a indicat că sacrificiile de copii a fost un eveniment regulat laVatican. La vârsta fragedă de 12 ani, “Svali” din San Diego County California a afirmat că a fost adusă în catacombele de sub Vatican pentru a fi martor la sacrificarea unui băiat drogat, de trei ani. În acest interviu, martora spune că cu 24 de ani înainte, o anume “Maria”, a spus că a fost martoră la un alt sacrificiu de copii, în aceleași catacombe din Vatican (până nu-l șterg sataniștii de la Google) :

 

Săptămâna trecută, un anchetator al poliției irlandeze a informat Tribunalul ICLCJ că aproape 800 de copii îngropați într-un tanc septic al unei mănăstiri catolice, au fost găsiți dezmembrați, decapitați și în bucăți – semne că ar fi putut fi uciși în ritualuri satanice de sacrificii de copii. În ultimele două luni, Curtea ICLCJ a auzit aceste mărturii despre violul, tortura și asasinarea copiilor, făcute în 2010 de liderii catolici, de membrii familiei regale europene și de alte elite globale. Sit-urile crimei ale Cultului satanic al sacrificiului de copii al Celui de-al IX-lea Cerc s-au aflat în catacombele Catedralelor Catolice, inclusiv în Vatican, pe proprietăți private, baze militare din Belgia, Olanda, Spania, Australia, Franța, Anglia și SUA.

Curtea ICLCJ a fost copleșită de dovezile nou descoperite și un număr de noi martori care au venit să depună mărturie despre activitățile de Cultului Celui de-al IX-lea Cerc, satanic.

Kevin Annett: 800 de copii irlandezi sacrificați, martorii prințului olandez PM, SOROS vânând copii (la fel, până nu tăietorii de capete de la Google nu cenzurează Youtube) : 

Aceștia au descoperit posibilitatea implicării membrilor Cultului Celui de-al IX-lea Cerc în cercurile internaționale de răpire, exploatare și sacrificiu al copiilor și de asemenea în cele de droguri. Cei cinci judecători internaționali și 27 de membri ai juriului ar trebui să rămână în sesiune timp de cel puțin un an datorită complexității cauzelor. Amnistia a fost oferită cetățenilor sau angajaților Vaticanului, Coroanei Angliei, bisericilor sau guvernelor care doresc să ofere mărturie sau dovezi sub jurământ, care conduc la urmărirea penală a acestor elite globale suspectate de săvârșirea de infracțiuni. Recompense de până la 10.000 de euro sau în jur de 13.660 de dolari au fost disponibile prin intermediul instanței ICLCJ.

Curtea ICLCJ are peste 450 de ofițeri în 13 țări, cu 51 de grupuri locale care operează. Fondurile de organizare locală au fost disponibile pentru grupurile de drept comun care au aplicat prin intermediul Tribunalului Internațional pentru Abuzurile Statului și Bisericii.

 E-mailuri de contact și nr. de tel: itccscentral@gmail.cominfo@iclcj.comadmin@iclcj.comhiddenfromhistory1@gmail.com, 250-591-4573 (Canada), or 386-323-5774 (USA).

https://burebista2012.blogspot.com/2019/07/familiile-regale-europene-ucid-copii-in.html?spref=fb&m=1&fbclid=IwAR16uKcqDqRz1RS7GMgqsSCkQConAKtfLafIFGEHAmEIOcIyw-5iU5gpeRE

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ministrul Mediului: "Ordinul nu se mai produce. Cotele privind vanatoarea ursilor, lupilor, rasilor si pisicilor salbatice nu exista"
Nicolae Ceaușescu a fost premiant în școala primară însă nu a putut continua școala căci monarhia ținea 90% analfabeți ca sa nu apară vreun conducător din popor sa îi desființeze
EXCLUSIV/ Fost SRI, președintele Partidului #Rezist, ACUZĂ înscenări din partea serviciilor secrete: ÎMI FAC DOSARE PENALE
N-aţi vrut Cuminţenia? E OK, dă Firea 11 mil. euro pe o mizerie marca Bolborea
Binomul se regrupează şi bagă cărbuni la greu
ÎNREGISTRĂRI, MAFIOȚI ȘI GLOANȚE | Black Cube, firma acuzată de SPIONAJ la KOVESI, a dezvăluit cel mai mare caz de corupție judiciară din Italia
Poporul român, jignit grosolan de doi oficiali ai FBI:
Ion Iliescu, primul președinte nelegitim al României, a permis pe data de 3 februarie 1990 să dispară din conturi întreaga rezervă valutară a țării
Sorin Roșca Stănescu: votul meu se duce pentru prima dată în viața mea spre PSD după ce am văzut intervenția doamnei Dăncilă legată de păduri și de alte subiecte și bălmăjala cu care a răspuns Klaus Iohannis
Colonelul Dragomir anunță noi dezvăluiri după revelațiile despre diplomații americani și porcii sacrificați la SRI
Europarlamentar Renate Weber: Augustin Lazăr a avut un rol foarte clar în a perpetua regimul îngrozitor de opresiv din România, luând măsuri dincolo de ce îi permitea legea
Se pregăteşte un Euromaidan la Bucureşti?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro