Familiile Dăncilă și Iohannis, problema copiilor orfani: cine a adoptat și cine a făcut comerț cu ei?

Distribuie!by În esență, prin ce se aseamănă și prin ce se deosebesc Dăncilă și Iohannis? Cei doi candidați se aseamănă printr-un punct comun din biografie: Și pe unul, și pe celălalt, Dumnezeu i-a lăsat fără copii, fără urmași! Situație neplăcută, pentru multe cupluri o veritabilă tragedie! Nu fără leac! Foarte […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În esență, prin ce se aseamănă și prin ce se deosebesc Dăncilă și Iohannis?

Cei doi candidați se aseamănă printr-un punct comun din biografie: Și pe unul, și pe celălalt, Dumnezeu i-a lăsat fără copii, fără urmași! Situație neplăcută, pentru multe cupluri o veritabilă tragedie! Nu fără leac! Foarte mulți soți, aflați în această situație, se adresează orfelinatelor! Ceea ce au făcut și cei doi! Atât Dăncilă, cât și Iohannis. Altă asemănare! Ultima… Mai departe apar deosebirile!


Doamna Dăncilă și soțul domniei sale au mers la orfelinat și au înfiat un copil!… Au îndeplinit toate formalitățile legale și au devenit părinții, fericiții părinți ai unui copil, un băiețel, acum om în toată firea! Ceea ce se poate numi o înfiere fericită, de succes! Un caz fericit, prin care s-a corectat o neatenție a divinității! Un moment de neglijență în serviciu a Prea Bunului Părinte ceresc!…

loading...

Iohannis și consoarta au făcut la fel: după 1990 s-au adresat orfelinatului din Sibiu. Nu o dată, ci de mai multe ori! De zeci de ori! Vreo douăzeci! Cam atâtea au fost înfierile la care au participat ca mijlocitori soții Iohannis!


Douăzeci de copii români au fost înfiați pentru străinii doritori să devină părinți! Au fost ajutați de soții Iohannis, iar majoritatea acestor înfieri au fost făcute pe bani mulți, prin încălcarea normelor, a legislației, într-o cârdășie de-a dreptul criminală a autorităților: procuratură, poliție și justiție. De exemplu, soții Lalande din Canada, care i-au înfiat ilegal pe cei trei frați Iliuț din Rășinari, au înfiat și un nou născut, contra tuturor prevederilor legale. (Click pe documentele de mai jos pentru mărire!)

Aceste prevederi legale au fost invocate de ziariștii din Sibiu care i-au reclamat la procuratură pe soții Iohannis. Nu i-a luat nimeni în seamă! Nici măcar în Parlamentul României, la comisia de abuzuri, unde s-au depus plângeri pe acest subiect: abuzurile în care au fost implicați soții Iohannis ca mijlocitori a circa două zeci de înfieri!…


Azi, la Digi TV l-am văzut pe Capul limpede al Neamului, numitul Cristian Tudor Popescu, demontând cu luciditate minciuna prezidențială cu meditațiile de fizică de pe urma cărora a câștigat banii cu care și-a cumpărta vestitele sale șase case. Fals! Tună vocea justițiară a Capului: din meditații nu se poate aduna atâta bănet!

Așa e!

Dar nu pricepem de ce Capul limpede nu face un pas mai departe și nu se întreabă de unde atunci banii pentru cele șase case?! Răspunsul era ușor de dat: de pe urma înfierilor ilegale mijlocite de soții Iohannis!

Așa cum nu pricepem de ce nimeni dintre comentatorii TV, inclusiv cei care o susțin pe dna Dăncilă, nu fac caz de fapta cea mai odioasă de care se face vinovat Iohannis: implicarea sa în comerțul copiilor înfiați de străini!

Ticăloșia acestei implicări constă în faptul că pe Iohannis l-au interesat numai banii părinților înfietori. Nu au avut nicio grijă pentru soarta copiilor! Soții Iohannis nu sunt în stare să spună la ce adresă au ajuns copiii! Nu au păstrat nicio legătură cu acești părinți înfietori ca să verifice că au fost de bună credință! Le-au luat banii, câteva mii de dolari pentru fiecare înfiere, și nu i-a mai interesat ce a urmat! Nu au fost în stare să dea presei nicio informație despre soarta celor 20 de copilași! Nu avem nicio dovadă că nu au ajuns pe mâna traficanților de organe!

Mirarea noastră cea mai mare este însă legată de campania electorală a PSD, a doamnei Dăncilă, care nu spun nimic pe acest subiect! Or, implicarea lui Iohannis în comerțul cu copii orfani este punctul cel mai vulnerabil al președintelui penal Klaus Iohannis. Este fapta cea mai abjectă de care se fac vinovați soții Johanis atât în fața legii, cât și în fața lui Dumnezeu! Această comportare mizerabilă, josnică, trebuie adusă insistent la cunoștința electoratului! Tot românul care merge la vot trebuie să aibă în minte tragedia copiilor de care s-a ocupat samsarul de copii numit Iohannis.

Aceeași „discreție” și din partea deștepților comentatori din televiziuni, în frunte cu capul lor limpede, numitul CTP… Toți tac pe acest subiect! Nimeni nu pomenește de negoțul cu copii de pe urma căruia s-au pricopsit soții Iohannis!

Cu cât v-au cumpărat cei ce v-au angajat să prostiți lumea cu minciunile voastre, măi, băieților?! De ce nu mergeți niciunul dintre voi până la capăt și vă opriți mereu înainte de a spune tot adevărul?!

                                                                                                                               Ion COJA

Familiile Dăncilă și Iohannis, problema copiilor orfani: cine a adoptat și cine a făcut comerț cu ei?

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

EXCLUSIV : John Kerry a fost atacat la Roma pentru susținerea extinderii ISIS (VIDEO)
Decît să trăim în genunchi mai bine murim în picioare! Dezmembrarea României şi diversiuni informaţionale
2016, sub zodia Merkel | Prima vizită oficială a premierului Cioloş după Anul Nou, la Berlin
Un om care vorbește cu ochii în pământ sau pe pereți, și nu te privește in ochi, minte!
MAGISTRATII MINCIUNII - RUSINEA ROMÂNIEI! ATI TRADAT TARA!
În ajunul Crăciunilui, Romtehnica a cumpărat armament de 110 milioane euro. Coincidență sau nu, după vizita premierului Cioloș la Angela Merkel, România a cumpărat armament de producție germană.
PNL ȘI GUVERNUL DIN UMBRĂ: TE IA CU FIERBINTELI
Oamenii de ştiinţă (???) din Arabia Saudită admit că femeia este un mamifer. Dar nu şi o fiinţă umană. Oare ce mamifer este dna Merkel?
SMETIA EUROPEANA – Laura Kovesi a incasat deja prima lovitura de la Bruxelles. Kovesi a fost surclasata detasat in lupta pentru sefia Parchetului European de candidatul francez. Ambasadorii statelor membre UE i-au acordat fostei sefe DNA 29 de voturi, la egalitate cu candidatul german, in timp ce procurorul francez a strans 50 de optiuni. Se dezumfla isteria triumfalista a propagandei, care deja o proclama cu surle si tobe pe Nefertiti drept sefa Parchetului European
' Slugi in trențe colorate de partea lui soros ca de obicei...' | Politia anunta OFICIAL ca se alatura protestatarilor din Piata Victoriei
Ron Paul despre atacul chimic din Siria: Toate indiciile arată că este o operațiune „false flag” pentru discreditarea lui Assad. Și în 2013 Obama acuza Damascul că încălcat „linia roșie” folosind arme chimice, dar s-a dovedit că au fost rebelii
MAGINILE FOAMETEI în Venezuela | Se vânează câini şi pisici, se fură şi se omoară pentru mâncare Video
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro