Familiile cu doi tați încep să fie prezentate în cărțile de grădiniță, cu fonduri UE

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Familiile cu doi tați încep să fie prezentate în cărțile de grădiniță, cu fonduri UE

loading...

O carte destinata copiilor, care face referire la o “familie” formata din parinti de acelasi sex (gay), si care a fost publicata in aceste zile și urmeaza sa fie distribuita in gradinitele și librariile din Santiago, i-a alarmat pe părinții si pe politicienii din Chile.

Cartea se numeste “Nicolás are doi tati” (“Nicolás tiene dos papás”) si este publicată de Mișcarea pentru Integrare și Libertatea Homosexualilor (Movilh).


In carte, puteti vedea cum Nicolas, impreuna cu cei doi tati, incearca sa le explice colegilor “ce viata normala duce”, concluzionand ca “nu ar renunta la o astfel de familie, pentru o alta”. Cartea prezinta viata de fiecare zi a lui Nicolas, si chiar intalniri intre cei doi tati si mama acestuia.

Autorii marturisesc ca au urmarit ca aceasta carte sa ii vizeze pe copiii cu vârste cuprinse între 3 si 6 ani – “o varsta la care copiii încep să pună întrebări despre propriile origini și sunt intrebati, despre familia lor, de către colegii lor”.


Petra Thorn a adaptat cartea sa “Povestea familiei noastre”, cu ajutorul Lisei Green, care este o mamă lesbiană a trei copii conceputi prin inseminare de la un barbat donator.

Autorii au pus la dispozitia cititorului chiar si unele rame foto, la începutul și la sfârșitul cărții, astfel încât părinții sa poata adauga fotografii, “pentru a le face propriilor copii continutul mai personal”. Ambele metode de inseminare (asistată medical DI și auto-inseminare) sunt explicate, de asemenea, pentru a personaliza cartea.

Inițiativa Movilh a fost finanțata de… guvernul olandez și de UE. O puteti vedea la urmatoarea adresa: http://issuu.com/movilh/docs/nicolas_tiene_dos_pap__s/3?e=0/9876622

Să nu te culci cu bărbat, ca şi cu femeie; aceasta este spurcăciune. (Levitic 18,22)

De se va culca cineva cu bărbat ca şi cu femeie, amândoi au făcut nelegiuire şi să se omoare, că sângele lor asupra lor este. (Levitic 20,13)
Sursa text: lonews.ro, sursa foto:mirror.co.uk
Sursa:http://www.pelerinortodox.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

PNL ȘI GUVERNUL DIN UMBRĂ: TE IA CU FIERBINTELI
Complexul Energetic Oltenia, scos la vânzare! Cioloș, acuzat de trădare națională!
VUVUZEAUA MULTINAȚIONALELOR S-A ACTIVAT. Adrian Mitroi: Mărirea salariului minim ar trebui făcută în trepte pentru a fi mai ușor de digerat" Dați-i individului să trăiască toată viața lui din Salariul Minim și filmați-l să vedeți ce va păți.
Norvegia doar repetă istoria...Clasa de mijloc din Elveţia creată prin răpirea copiilor săracilor şi exploatarea lor ca sclavi în ferme-lagăr de muncă forţată
Abia acum începe taifunul Black Cube… Iohannis şi Hellwig au dat ordin!
Victor Ponta începe JIHADUL cu DNA-ul: Nu ne spune nouă ce să facem
Fostul președinte îl acuză de înaltă trădare pe actualul
Ce ascund protestele procurorilor?
Scandal cu banii europeni pentru Agricultură: fondurile comunitare au fost redirecționate către refugiați la indicațiile masonului...GEORGE SOROS. Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, confirmă că banii europeni pentru agricultură s-au dus şi se vor duce la MIGRANȚI. IRIMESCU: "Sute de milioane de euro s-au dat la Refugiaţi"
LAZAR ACOPERA AIUDUL CU MORTII DE LA REVOLUTIE – Fix in zilele in care a fost demascat ca l-a tinut in infernul de la puscaria Aiud pe dizidentul anticomunist Iulius Filip, Procurorul General a anuntat trimiterea in judecata a lui Ion Iliescu pentru infractiuni contra umanitatii in “Dosarul Revolutiei”. Augustin Lazar a citat din Nicolae Iorga, dar nu a gasit de cuviinta sa isi ceara scuze detinutilor politici care i-au trecut prin mana
Pentru cretinii care o ‘ard cu monarhia – Ordinul Francmasonilor şi Conexiunile Iezuiţilor Illuminati – Familiile regale inrudite intre ele
Lazăr trage sforile ca locul său să fie luat, măcar temporar, de unul dintre oamenii săi de încredere.Pe 28 aprilie, când îi expiră mandatul, va fi ultima zi de muncă a lui Lazăr, deși s-ar putea să plece puțin mai devreme, având în vedere că este și minivacanța cu sărbătorile pascale
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro