Familia Șărămăt: la noi au intrat mascații să ia un copil parcă eram cei mai mari infractori și aici, unde au fost criminali, nu au putut să intre

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Familia Șărămăt, asistenții maternali ai Sorinei, fetița din Baia de Aramă dată în adopție unei familii din SUA, a venit la Caracal pentru a aprinde lumânări pentruAlexandra, adolescent dispărută în urmă cu câteva zile, despre care se crede că a fost ucisă de un mecanic din Caracal, scrie Mediafax.
Potrivit sursei citate, asistenta maternală care a crescut-o pe Sorina, fetița din Baia de Aramă dată în adopție unei familii din SUA, a declarat, la Caracal, că nu își dă seama ce ar putea simți o mamă în cazul Alexandrei.
„Nu aș putea să accept așa ceva. Ne-am gândit că dacă oamenii au fost alături de noi, să fim și noi de partea Alexandrei. Asta e justiția noastră, pentru că la noi au intrat mascații să ia un copil (…) parcă eram cei mai mari infractori și aici, unde chiar au fost criminali, nu au putut să intre, au stat să asculte țipetele unui copil. Trebuiau să intre, să nu stea după mandat, poate fetița era salvată. Justiția e de vină: jos cu ei, nu trebuie să mai rămână în țară”, a spus Mariana Șărămăt.
La rândul său, Vasile Șărămăt declară că îi pare rău că s-a ajuns până aici: „E ceva groaznic! Oameni buni, trebuie să ieșim în stradă, să facem dreptate Nu se poate așa ceva. La Sorina au venit 20 de mascați, cinci mașini de Poliție și au răpit-o”, a declarat bărbatul care a crescut-o pe Sorina.
Sâmbătă, la locuința suspectului în cazul Alexandrei oamenii au adus coroane de flori și au aprins lumânări.
Cei prezenți au rostit „Tatăl nostru”, apoi și-au manifestat speranța ca Alexandra să fie vie, acuzând, totodată, probleme grave în justiție.
https://www.activenews.ro/stiri-social/Familia-Saramat-asistentii-maternali-ai-Sorinei-veniti-la-Caracal-Asta-e-justitia-noastra-pentru-ca-la-noi-au-intrat-mascatii-sa-ia-un-copil-parca-eram-cei-mai-mari-infractori-si-aici-unde-chiar-au-fost-criminali-nu-au-putut-sa-intre-157098?fbclid=IwAR0I-Gz2iDvohlzZ3ee-mKOHWRP5wpNgIhNzE02lf8wQ6lGaNexEmpvFXrE

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Lege noua in Romania: Cine refuza sa munceasca NU MAI PRIMESTE ajutor social!
Iohannis comemorează în mai Revoluția din decembrie | Fiul Doinei Cornea: Nu vin la un miting electoral!
Ponta despre noul sistem medical: Vom trăi într-o societate unde 10% din populaţie, vom avea acces la servicii medicale bune, iar restul de 90% or să moară"
Sparanghel în Germania: „Nea Nicolae striga că vrea să trăiască, dar șefii l-au izolat într-o baracă și acolo a murit“
GLOBALISTII NE VOR SUB CIZMA BINOMULUI – Stapanii Romaniei vor sa continue pe fata experimentul cu protocoalele PICCJ-SRI. Politrucii de la Bruxelles cer reintroducerea justitiei in campul tactic: „Sistem mai robust de masuri de supraveghere tehnica utilizate de organele de urmarire penala si de colaborare intre serviciile de informatii si organele de urmarire penala”. Comisia Europeana acuza demascarea utilizarii protocoalelor secrete in cauzele penale. UE imixtioneaza in dosarul lui Kovesi
O feminista a recitat un poem blasfemiator de ziua lui Eminescu, acestia sunt poetii generatiei rezist sorosito-tefeliste: `Îţi introduc penisul meu lung şi negru în pântec`
Politolog rus: Din punct de vedere geopolitic, România nu mai există. Este subjugată de Statele Unite
Cioloș: "Noi mai avem două luni de guvernare, ce să discutăm cu unioniștii?"
Blasfemia sau când Carmen Avram e penibilă. O campanie descreierată împotriva bisericii
3000 EURO/ZI, FILAJUL SRI – Document exploziv al DNA care demonstreaza ca SRI a cheltuit in secret sume faraonice pe interceptari. 540.000 euro filajul unei persoane pe 6 luni. Cine a aprobat asemenea cheltuieli? Oficial, SRI a pus in operare 248.711 de mandate in perioada 2005-2014, ceea ce inseamna la o medie de 6 luni/persoana peste 134 miliarde euro. Cu banii astia aveam toate autostrazile si utilitatile nationale realizate (Document)
Visul oricărui pedofil la astfel de evenimente cum a fost la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti (VIDEO)
Grindeanu a prins curaj dupa ce amploarea protestelor a mai scazut. Atac la adresa presedintelui Iohannis
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite