Familia Șărămăt: la noi au intrat mascații să ia un copil parcă eram cei mai mari infractori și aici, unde au fost criminali, nu au putut să intre

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Familia Șărămăt, asistenții maternali ai Sorinei, fetița din Baia de Aramă dată în adopție unei familii din SUA, a venit la Caracal pentru a aprinde lumânări pentruAlexandra, adolescent dispărută în urmă cu câteva zile, despre care se crede că a fost ucisă de un mecanic din Caracal, scrie Mediafax.
Potrivit sursei citate, asistenta maternală care a crescut-o pe Sorina, fetița din Baia de Aramă dată în adopție unei familii din SUA, a declarat, la Caracal, că nu își dă seama ce ar putea simți o mamă în cazul Alexandrei.
„Nu aș putea să accept așa ceva. Ne-am gândit că dacă oamenii au fost alături de noi, să fim și noi de partea Alexandrei. Asta e justiția noastră, pentru că la noi au intrat mascații să ia un copil (…) parcă eram cei mai mari infractori și aici, unde chiar au fost criminali, nu au putut să intre, au stat să asculte țipetele unui copil. Trebuiau să intre, să nu stea după mandat, poate fetița era salvată. Justiția e de vină: jos cu ei, nu trebuie să mai rămână în țară”, a spus Mariana Șărămăt.
La rândul său, Vasile Șărămăt declară că îi pare rău că s-a ajuns până aici: „E ceva groaznic! Oameni buni, trebuie să ieșim în stradă, să facem dreptate Nu se poate așa ceva. La Sorina au venit 20 de mascați, cinci mașini de Poliție și au răpit-o”, a declarat bărbatul care a crescut-o pe Sorina.
Sâmbătă, la locuința suspectului în cazul Alexandrei oamenii au adus coroane de flori și au aprins lumânări.
Cei prezenți au rostit „Tatăl nostru”, apoi și-au manifestat speranța ca Alexandra să fie vie, acuzând, totodată, probleme grave în justiție.
https://www.activenews.ro/stiri-social/Familia-Saramat-asistentii-maternali-ai-Sorinei-veniti-la-Caracal-Asta-e-justitia-noastra-pentru-ca-la-noi-au-intrat-mascatii-sa-ia-un-copil-parca-eram-cei-mai-mari-infractori-si-aici-unde-chiar-au-fost-criminali-nu-au-putut-sa-intre-157098?fbclid=IwAR0I-Gz2iDvohlzZ3ee-mKOHWRP5wpNgIhNzE02lf8wQ6lGaNexEmpvFXrE

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

SUA şi Marea Britanie, pǎrtaşi la un fals istoric şi la destrǎmarea statului naţional român
Război TOTAL în USR. Clotilde Armand, la un pas să fie dată afară din partid. Ce i se reproșează
E nevoie de un IQ minim pentru a pricepe in ce hal v-au manipulat televiziunile "occidentale"
Are Hillary Clinton o dublură sau o clonă bioandroid ? Candidata la președinția Americii a fost înlocuită de o sosie (FOTO VIDEO)
Președintele Asociației Foștilor Deținuți Politici cere DEMISIA de onoare a procurorului general
LAZAR DIXIT: ILIESCU JUDECAT, CEAUSESCU REABILITAT, LOVITURA DE STAT IN LOC DE REVOLUTIE. SI SPALAREA SECURITATII
Regele Mihai s-a înţeles cu comuniştii să abdice, nu a fost forţat| in anii 90 s-a inteles cu Iliescu sa ii fie refuzata intrarea in tara ca poporul sa il adore si sa ii retrocedeze totul in schimb
Criza dintre Rusia si Turcia va aduce PRAPAD!
SE PREGATESTE CELULA PENTRU BINOM – Premierul Viorica Dancila solicita desecretizarea protocoalelor dintre SRI si marile parchete, pe baza carora a functionat o Justitie oculta si abuziva. Sunt informatii ca protocoalele contin prevederi in afara legii, care au incalcat grav dreptul la un proces echitabil. Cititi comunicatul Guvernului care da fiori “Binomului”
Cornel Nistorescu: Mai ușor cu momentul istoric de la Washington. Ce-a obținut Klaus Iohannis în SUA?
Iohannis şi Erdogan au căzut de acord: "Moscheea de la Bucureşti se va construi"
Copii români obligaţi să înveţe în maghiară. „Fiica mea plânge ca începe şcoala”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite