Facebook i-a blocat contul de facebook lui Iulian Capsali, după ce a scris că „trebuie să luptăm până la ultima picătură de energie” împotriva corectitudinii politice. MESAJUL integral

Distribuie!by loading... Regizorul și publicistul Iulian Capsali s-a trezit, din nou, cu accesul blocat la contul de facebook, după ce a luat poziție împotriva deciziei retailer-ului german Lidl de a elimina crucea de pe ambalajul unui produs grecesc. „Împărăția morții sufletești e mai rea decât moartea Să nu ne facem iluzii, scoaterea crucilor de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Regizorul și publicistul Iulian Capsali s-a trezit, din nou, cu accesul blocat la contul de facebook, după ce a luat poziție împotriva deciziei retailer-ului german Lidl de a elimina crucea de pe ambalajul unui produs grecesc.

„Împărăția morții sufletești e mai rea decât moartea


Să nu ne facem iluzii, scoaterea crucilor de pe ambalaje precede dărâmarea, pe stil bolșevic, a crucilor de pe turlele bisericilor. Corporatocrația lucrează la aseptizarea spațiului public, până când nu va mai rămâne niciun relief identitar. Nu numai credința creștină este vizată, dar și ordinea naturală: se ”aseptizează” sexele, se desființează Familia șamd.; este “aseptizată” și cultura, inclusiv memoria istorică a neamului.
Corectitudinea politică (marxismul cultural), sexomarxismul, astea se constituie în ultima ciumă totalitară a Istoriei. Și avem datoria să luptăm împotriva ei până la ultima picătură de energie și, de va fi nevoie, de sânge”, a scris Capsali pe facebook, fapt ce a atras mânia administratorilor rețelei din România.
Aceștia i-au blocat accesul lui Capsali la contul personal de facebook pentru șapte zile, publicistul rămând doar cu pagina publică.
Nu este prima oară când Facebook se supără pe Capsali: în 2015, rețeaua lui Zuckerberg i-a eliminat temporar contul chiar în mijlocul unei conversații. Regizorul fusese raportat de către niște apărători ai „corectitudinii politice”.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Guvernul Cioloş a venit de la Bruxelles cu sarcini precise: să blocheze creşterile prevăzute de salarii în sectorul public, să înceteze în actuala perioadă absorbţia de fonduri europene (care, probabil, au fost deja extrase de la Bruxelles pentru finanţarea refugiaţilor ajunşi în Germania şi alte ţări vestice).
Vin vremuri grele pentru Economia Mondială sau sunt Programate să Vină? Soros îşi reduce expunerea în acţiuni americane cu 37% și investeşte în aur. Aurul a urcat cu 16% în primele trei luni ale anului, cel mai puternic avans din 1986.
Nu sunt bani pentru alocatii si autostrazi, dar pentru alegerile anticipate sunt?
Ei controlează ce-auziți, ce vedeți și ce citiți: Cine sunt proprietarii mass-mediei din România
Dovada că Parchetul General secția militară subminează Dosarul Mineriadei prin nerespectarea procedurilor legale
Dezvăluiri la televiziunea poloneză de stat: Berlinul și Parisul vor un superstat federal european, fără drepturi pentru statele membre!
MINISTRUL ITALIAN DE INTERNE: „ROMÂNIA E O SURSĂ DE SCLAVI PENTRU EUROPA”
Mâncarea din spitale, bătaie de joc pentru pacienţi. Un pacient mănâncă de 10 lei pe zi dar poate "beneficia" de infectii nozocomiale, perne rupte, saltele stricate, aparatura invechita
Laura Codruţa Kovesi a plagiat, degeaba o dă pe după cireş!
Americanii trimit cele mai scumpe avioane de război din lume în Europa! Le trimit doar pentru „exerciții”?
Erou la dezbaterea nord coreeană a lui Iohannis: studentul care a întrebat de ce nu au fost invitati jurnaliști care aveau voie să pună întrebări incomode
Comunismul nu mai e o scuză: Cum şi-a modernizat Polonia calea ferată şi cât de repede se poate traversa ţara
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro