Facebook admite că spionează pe Messenger, „scanând” fotografiile PRIVATE ale utilizatorilor

Distribuie!by loading... Facebook Messenger scanează fotografii și link-uri trimise de utilizatori pe platforma de mesagerie, conform unei declarații recente a companiei californiene, informează breitbart.com. Facebook a făcut această dezvăluire pentru cei de la Bloomberg, după ce publicația a afirmat că mesajele de pe platforma de mesagerie a Facebook sunt analizate pentru […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Facebook Messenger scanează fotografii și link-uri trimise de utilizatori pe platforma de mesagerie, conform unei declarații recente a companiei californiene, informează breitbart.com.

Facebook a făcut această dezvăluire pentru cei de la Bloomberg, după ce publicația a afirmat că mesajele de pe platforma de mesagerie a Facebook sunt analizate pentru încălcarea politicilor privind comportamentul rețelei de socializare. Dacă acestea sunt marcate de sistemul automat, acestea sunt apoi citite de moderatori. În cazul în care conținutul este considerat că încalcă politica Facebook, moderatorului i se permite să ia măsuri.


Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg,  a admis el însuși monitorizarea conversațiilor de pe Messenger. „În acest caz, sistemele noastre detectează ce se întâmplă”, a spus Zuckerberg într-un interviu acordat pentru Vox.

Spre deosebire de WhatsApp,  populara platformă de mesagerie Facebook, achiziționată în 2014 pentru suma de aproximativ 19,4 miliarde de dolari, Facebook Messenger nu oferă în mod automat criptarea mesajelor End-to-End.


Utilizatorii trebuie să activeze „conversații secrete” pe platforma Messenger pentru a profita de criptare. Prin criptarea End-to-End, numai participanții la conversație au posibilitatea de a citi mesajele pe care le schimbă între ei.

Un purtător de cuvânt al Facebook Messenger a spus că instrumentele de monitorizare sunt folosite pentru a preveni comportamentul abuziv care ar putea avea loc pe platformă. „De exemplu, atunci când trimiteți o fotografie pe Messenger,  sistemele noastre automate o scanează, folosind tehnologia de potrivire a fotografiilor, pentru a detecta imaginile cunoscute de exploatare a copiilor. Când trimiteți un link, îl scanăm de malware sau viruși”, a spus acesta.

„Facebook a creat aceste instrumente automate astfel încât să putem opri rapid comportamentul abuziv pe platforma noastră”, a adăugat oficialul l Facebook Messenger.

>Aceste dezvăluiri vin în contextul în care Facebook s-a confruntat în ultimele săptămâni cu un val de acuzații, după scandalul Analytica. La sfârșitul lunii martie, Facebook a publicat în mai multe ziare importante un comunicat în care își cerea scuze utilizatorilor pentru masiva scurgere de date.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

O ancheta Rise Project dezvaluie ca seful USR e supervizorul unor fraude cu fonduri UE
Adevăratul conducător al României
Traian Băsescu anunță SALVAREA Elenei Udrea: Totul vine din STRĂINĂTATE
Politolog rus: Din punct de vedere geopolitic, România nu mai există. Este subjugată de Statele Unite
Mesajul amenințător al Rusiei la ONU: “Vă jucaţi cu focul şi o să vă pară rău”Rusia acuză Marea Britanie că inventează acuzaţii pentru a discredita Moscova pe plan internaţional.
Adevărata biografie a masonului Lucian Boia: de la intrarea în PCR, la vizitarea Turnurilor Gemene înainte de '89. Lucian Boia pe lista membrilor in loje masonice !!
Deutsche Welle despre cum l-a umilit Macron la București pe Iohannis: Președintelui Macron părea că nu-i vine să creadă că lucrurile pot merge atât de ușor
Sidex Galați, cel mai mare combinat construit vreodată în România, se pregătește de dispariție. Modul în care a fost cedat diamantul economiei românești, tiparul după care s-a devalizat industria României, sub pretextul „privatizării”
Scheletul Bechtel din dulapul lui Orban pe cand era Ministru al Transporturilor-1,5 miliarde euro a plătit statul român concernului american Bechtel pentru numai 52 de km de autostradă, plus 64 parțial realizați
Coreea de Nord amenință cu război nuclear în cazul unui atac al Statelor Unite
Turcia a anunţat cucerirea incă unui oraş-cheie din Siria, în ofensiva anti-kurdă, curănd incepe iar un razboi !!
Grevă generală în Franţa. Poliţia a intervenit cu gaze lacrimogene şi a reţinut mai mulţi protestatari violenţi
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro