Facebook admite că spionează pe Messenger, „scanând” fotografiile PRIVATE ale utilizatorilor

Distribuie!by loading... Facebook Messenger scanează fotografii și link-uri trimise de utilizatori pe platforma de mesagerie, conform unei declarații recente a companiei californiene, informează breitbart.com. Facebook a făcut această dezvăluire pentru cei de la Bloomberg, după ce publicația a afirmat că mesajele de pe platforma de mesagerie a Facebook sunt analizate pentru […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Facebook Messenger scanează fotografii și link-uri trimise de utilizatori pe platforma de mesagerie, conform unei declarații recente a companiei californiene, informează breitbart.com.

Facebook a făcut această dezvăluire pentru cei de la Bloomberg, după ce publicația a afirmat că mesajele de pe platforma de mesagerie a Facebook sunt analizate pentru încălcarea politicilor privind comportamentul rețelei de socializare. Dacă acestea sunt marcate de sistemul automat, acestea sunt apoi citite de moderatori. În cazul în care conținutul este considerat că încalcă politica Facebook, moderatorului i se permite să ia măsuri.


Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg,  a admis el însuși monitorizarea conversațiilor de pe Messenger. „În acest caz, sistemele noastre detectează ce se întâmplă”, a spus Zuckerberg într-un interviu acordat pentru Vox.

Spre deosebire de WhatsApp,  populara platformă de mesagerie Facebook, achiziționată în 2014 pentru suma de aproximativ 19,4 miliarde de dolari, Facebook Messenger nu oferă în mod automat criptarea mesajelor End-to-End.


Utilizatorii trebuie să activeze „conversații secrete” pe platforma Messenger pentru a profita de criptare. Prin criptarea End-to-End, numai participanții la conversație au posibilitatea de a citi mesajele pe care le schimbă între ei.

Un purtător de cuvânt al Facebook Messenger a spus că instrumentele de monitorizare sunt folosite pentru a preveni comportamentul abuziv care ar putea avea loc pe platformă. „De exemplu, atunci când trimiteți o fotografie pe Messenger,  sistemele noastre automate o scanează, folosind tehnologia de potrivire a fotografiilor, pentru a detecta imaginile cunoscute de exploatare a copiilor. Când trimiteți un link, îl scanăm de malware sau viruși”, a spus acesta.

„Facebook a creat aceste instrumente automate astfel încât să putem opri rapid comportamentul abuziv pe platforma noastră”, a adăugat oficialul l Facebook Messenger.

>Aceste dezvăluiri vin în contextul în care Facebook s-a confruntat în ultimele săptămâni cu un val de acuzații, după scandalul Analytica. La sfârșitul lunii martie, Facebook a publicat în mai multe ziare importante un comunicat în care își cerea scuze utilizatorilor pentru masiva scurgere de date.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Tatăl lui Klaus Iohannis 'atacă' Antena 3: Ce spune despre fiul său, președintele României / VIDEO
Dragnea, atac dur asupra multinaţionalelor: Trebuie impus impozit pe cifra de afaceri, nu pe profit. Au afaceri de miliarde şi profit de 0,8 la mie
Toaletele sunt doar începutul. Scopul final al mișcării transgen: o societate dezumanizată, în care nu mai pot exista, din punct de vedere juridic, mame, tați, fii, fiice, soț sau soție. Familia ajunge să fie abolită
Perlele lui Iohannis: dacă ar fi fost lăsat să vorbească liber în toți acesti ani, ar fi fost un dezastru național- Dancilă ar fi fost la pitici
Generalul Mircea Chelaru: “Aşa începe nenorocirea. Să ştiţi că niciun război nu a început dintr-o dată”
AUSTRALIA – Acces la FESTIVAL TECH pe bază de CIP IMPLANTAT
Problemele tehnice de la elicopterul lui Trump Jr. au pus pe jar autoritățile române la Cluj
România nu a fost niciodată independentă. Republica Moldova cu atât mai puțin
SOROS NU SE LASĂ. ONG-urile lui SOROS și activiștii Rețelei Progresiste sunt din nou în stradă. Realitatea TV - alias SRI TV l-a chemat pe unul dintre capii Rețelei Soros din România - Mircea KIVU să ne explice "Ce VREA ȚARA" = "ȚARA LUI SOROS" bineînțeles
România furată | Piramida off-shore. Firme paravan prin care s-au derulat afaceri discutabile
Iranul avertizează că va mări raza de acţiune a rachetelor balistice,în cazul ameninţărilor dinspre statele Europei
Raluca Feher de la ONG-ul finanțat de Soros "Frontline Club Bucharest" cere opoziției din România să se organizeze pe modelul "jihad" şi acuză statul Israel de "violență rece împotriva propriilor cetățeni". Analiză: De ce oamenii lui Soros urăsc Israelul?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro