Facebook admite că spionează pe Messenger, „scanând” fotografiile PRIVATE ale utilizatorilor

Distribuie!by loading... Facebook Messenger scanează fotografii și link-uri trimise de utilizatori pe platforma de mesagerie, conform unei declarații recente a companiei californiene, informează breitbart.com. Facebook a făcut această dezvăluire pentru cei de la Bloomberg, după ce publicația a afirmat că mesajele de pe platforma de mesagerie a Facebook sunt analizate pentru […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Facebook Messenger scanează fotografii și link-uri trimise de utilizatori pe platforma de mesagerie, conform unei declarații recente a companiei californiene, informează breitbart.com.

Facebook a făcut această dezvăluire pentru cei de la Bloomberg, după ce publicația a afirmat că mesajele de pe platforma de mesagerie a Facebook sunt analizate pentru încălcarea politicilor privind comportamentul rețelei de socializare. Dacă acestea sunt marcate de sistemul automat, acestea sunt apoi citite de moderatori. În cazul în care conținutul este considerat că încalcă politica Facebook, moderatorului i se permite să ia măsuri.


Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg,  a admis el însuși monitorizarea conversațiilor de pe Messenger. „În acest caz, sistemele noastre detectează ce se întâmplă”, a spus Zuckerberg într-un interviu acordat pentru Vox.

Spre deosebire de WhatsApp,  populara platformă de mesagerie Facebook, achiziționată în 2014 pentru suma de aproximativ 19,4 miliarde de dolari, Facebook Messenger nu oferă în mod automat criptarea mesajelor End-to-End.


Utilizatorii trebuie să activeze „conversații secrete” pe platforma Messenger pentru a profita de criptare. Prin criptarea End-to-End, numai participanții la conversație au posibilitatea de a citi mesajele pe care le schimbă între ei.

Un purtător de cuvânt al Facebook Messenger a spus că instrumentele de monitorizare sunt folosite pentru a preveni comportamentul abuziv care ar putea avea loc pe platformă. „De exemplu, atunci când trimiteți o fotografie pe Messenger,  sistemele noastre automate o scanează, folosind tehnologia de potrivire a fotografiilor, pentru a detecta imaginile cunoscute de exploatare a copiilor. Când trimiteți un link, îl scanăm de malware sau viruși”, a spus acesta.

„Facebook a creat aceste instrumente automate astfel încât să putem opri rapid comportamentul abuziv pe platforma noastră”, a adăugat oficialul l Facebook Messenger.

>Aceste dezvăluiri vin în contextul în care Facebook s-a confruntat în ultimele săptămâni cu un val de acuzații, după scandalul Analytica. La sfârșitul lunii martie, Facebook a publicat în mai multe ziare importante un comunicat în care își cerea scuze utilizatorilor pentru masiva scurgere de date.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Jerusalem Post: Finanțările lui SOROS vizează crearea unui Haos Global care să distrugă autoritatea Statelor Naționale.
Ministrul Sănătății, Victor Costache, vrea ca pacienții să fie împărțiți în săraci și bogați: „La oameni e ca la mașini”
4 ani de la Colectiv: 6 dosare. Zero verdicte. Două guverne „ale lui”
O ADUNATURA DE TORTIONARI – Abuz revoltator comis de parchetul lui Kovesi. 27 de oameni au fost hartuiti ani de zile de DNA si tarati prin sali de judecata, pentru ca in final sa fie achitati. Unul dintre inculpati a ramas paralizat dupa ce a facut atac cerebral. Alti trei inculpati nu au mai apucat ziua in care sa fie declarati nevinovati, murind in timpul procesului. Achitarile incasate de DNA in primele sase luni ale anului au ajuns la 235 (Minuta)
Ce i s-a întâmplat judecătoarei care i-a reclamat la DNA pe Zgonea și ambasadorul SUA
DEZASTRU în PARIS: Peste 400.000 de imigranți ilegali locuiesc într-o SINGURĂ suburbie
Cel mai mare dezastru al Capitalismului: ‘‘ decaderea morala ‘‘! Alcoolism, mizerie și dezmăț de 1 mai pe litoral. O tânără a fost surprinsă trăgând pe nas în direct la Știrile Pro TV, în timp ce reportera descria cu admirație tinerii „care se relaxează” pe plajă printre gunoaie
SCANDAL ÎN USR: Dezvăluiri explozive din interior
Procurorii și-au dat arama pe față
Gratierea e nimic ! Rudele lui Kovesi si Coldea abonate la contracte penale cu statul ! Asteptam tinerii frumosi&liberi in strada !
Coaliția pentru Familie solicită Parlamentului respingerea proiectului legii parteneriatului civil
Romania, experimentul reusit al neomarxismului
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro