Fost general SIE: Ponta a venit din Turcia cu MOSCHEEA în pachet. Acum se vede de ce.

Distribuie!by Se pare că Penalul României nu a fost doar operat în Turcia, ci și extrem de bine instruit pe o temă care acum bulversează Europa. Un fost general SIE, care ”traduce” pentru Comisarul.ro întâmplări și gesturi care pot părea bizare la un moment dat spune că Ponta a venit […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Se pare că Penalul României nu a fost doar operat în Turcia, ci și extrem de bine instruit pe o temă care acum bulversează Europa. Un fost general SIE, care ”traduce” pentru Comisarul.ro întâmplări și gesturi care pot părea bizare la un moment dat spune că Ponta a venit din Turcia cu lecția despre ce urmează să se întâmple deja învățată. 

loading...

”Victor Ponta s-a întors din Turcia cu lecția învățată și cu obiective bine țintite. Dovadă că, dincolo de așa-zisa operație, a fost pus în temă cu dosarul invaziei musulmane din Europa. Care a fost prima sa grijă după întoarcerea din pribegia din Turcia, unde, între noi fie spus, a fost pitit pentru a trece cu bine furtuna declanșată de DNA în România? Să dea aprobarea pentru construirea unei moschei la București, orașul care, în mod cert, va primi cei mai mulți musulmani din cota de peste 7000 repartizată României! Turcii au, în acest moment, pe teritoriul lor, peste 3 milioane de refugiați și a fost primul teritoriu care a absorbit primul val venit din Siria și Irak. Este regretabil că niciun oficial român nu a avut o poziție fermă de împotrivire la construirea acestui bastion musulman în capitala României! N-ați observat că doar fostul președinte Băsescu a tras un semnal de alarmă cu moscheea, și tot el este cel care vorbește despre pericolul primirii unui număr atât de mare de refugiați musulmani? Și toate gurile de tun ale propagandei aflate încă sub controlul lui Ponta îl atacă? Nu se întreabă nimeni de ce doar Ponta vorbește despre acest subiect și de fiecare dată o face atacându-l pe Băsescu și minimalizând proporțiile fenomenului? Și mai regretabil este faptul că, mai nou, capii Bisericii Ortodoxe Române, mituiți cu sume uriașe de la bugetul țării de Ponta, stau pitiți în păpușoi. Mai mult, au acceptat construirea unei moschei în capitala României fără ca protocolul pentru construirea unei lăcaș ortodox la Istambul să fie semnat oficial!”, spune fostul general SIE.

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ciolos, intalnire pe aeroport cu Tusk și Juncker: Continuam impreuna pentru Europa
Ioana Picoș-Făgădaru prezintă imagini șocante de la paradele homosexualilor din țările "civilizate": Copii dezbrăcați, care dansează lasciv, imitând actul sexual. Acolo vom ajunge și noi?
Guvernele post 1989 au fost mereu conduse de prim-miniştri masoni !
RUSIA trimite o noua arma inspaimantatoare in Siria. Ii va putea ORBI pe jihadisti
Dumnezeu si-a indeplinit promisiunea fata de Avraam Isaac si Iacov, Israelul modern și profeția biblică, Pedeapsa lui Israel este aproape "Psalm 83" !!
Centrul vechi al capitalei o ruina? Așa ar fi arătat întreg Bucureștiul dacă nu ar fi existat Ceaușescu. Sistematizarea, cartiere întregi de blocuri au acoperit mahalalele
Filosoful francez care a susținut bombardarea Serbiei și a ajutat la distrugerea Libiei, considerat cel mai mare propagandist NATO, și-a luat un tort în față, la Belgrad: „Asasinul Bernard-Henri Lévy sprijină crimele imperialiste!”
România, fruntașă la numărul de MASONI. Sunt 40.000 de români INSCRISI în Loja Masonică ! Si dupa cum spunea Albert Pike Marele Maestru Mason 33 grade: ''Lucifer este aducatorul de lumina, Dumnezeul universului''
Cancelarul austriac: Mă bucur că prin Klaus Iohannis avem un garant al statului de drept ( garant la tăierea pădurilor, la petrol, la mâna de lucru ieftină etc.)
Ce vrea să facă Bruxelles-ul cu România. „Apariţia Europei cu două viteze ar da senzaţia că am fost tot timpul minţiţi”
Strigător la cer: Adrian Oros nu este de acord cu aprozarele lui Daea și trimite Corpul de Control la Casa de Comerț „Unirea”
Un deputat USR, declarație șocantă: „Noi, membrii Comisiei SRI, habar nu avem de nimic!”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro