EXPLOZIV! SCHELEŢII din dulapul lui OBAMA, dezvăluiţi de unul dintre premianţii Pulitzer | A consumat cocaină, a înşelat-o pe Michelle cu o fostă iubită şi a cochetat cu ideea unei relaţii gay

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Droguri, sex şi rock&roll. Toate secretele murdare ale lui Barack Obama vor fi dezvăluite în cadrul unei lucrări biografice, însă cele mai scandaloase detalii şi-au făcut deja apariţia în presa internaţională, scrie Daily Mail. Cum i-au fost refuzate două cereri în căsătorie, cât de dispus era să intre într-o relaţie gay şi de ce a înşelat-o pe Michelle, doar în ”Rising Star”, o carte ce tinde să devină, încă de la lansare, un best seller, conform mediafax.ro

loading...

Barack Obama ar fi avut relaţii intime cu una din prietenele sale din tinereţe, Genevieve Cook, chiar de la prima întâlnire, după care aceasta i-a scris o poezie, unde a numit ca fiind „pasional sexul” lor, ne dezvăluie cartea despre fostul preşedinte al Statelor Unite. De asemenea, în carte se specifică faptul că au consumat cocaină împreună, şi după ce s-au despărţit, ea a fost într-o relaţie cu cel mai bun prieten al său.


Potrivit lucrării, Obama s-ar fi gandit să intre într-o relaţie cu un bărbat, a cerut-o de două ori de soţie pe o iubită de-a sa şi a înşelat-o pe Michelle cu fosta în primul an de relaţie.

Trecutul său, presărat cu amănunte picante pe alocuri, va fi dezvăluit într-o biografie de 1.078 de pagini, scrisă de David J. Garrow, care a primit un premiu Pulitzer. Lucrarea, pe numele ei ”Rising Star”, se preconizează a fi un bestseller, datorită amănuntelor indecente pe care fostul preşedinte şi-a dorit să le ţină departe de ochiii şi urechile curioşilor.


Biografia de 1.078 de pagini este cea mai cuprinzătoare lucrare făcută vreodată despre Obama şi prima care va fi publicată de când acesta a părăsit biroul oval. A fost scrisă după cercetări îndelungate, şi arată, de asemenea, cum fostul preşedinte a cerut o altă femeie în căsătorie şi a avut o relaţie cu aceasta în timp ce se întâlnea cu Michelle.

Genevieve Cook avea 25 de ani când l-a întâlnit pe tânărul Obama, la o petercere de revelion în 1983. În cadrul unei cărţi de memorii, aceasta povesteşte cum a decurs prima întâlnire: ”Îmi amintesc că am fost foarte angrenată în discuţie şi că am vorbit non stop cu Obama”.

”Ceea ce ne-a unit a fost faptul că amândoi veneam de nicăieri – că nu aparţineam niciunui loc”, a continuat Cook.

Prima lor întâlnire adevărată, după ce au făcut schimb de telefoane, a fost mai mult decât o simplă discuţie. Obama i-a gătit lui Genevieve la apartamentul West Street 114 pe care îl împărţea cu alţi doi colegi de cameră.

”Apoi am mers şi am vorbit în dormitorul lui, după care am petrecut noaptea împreună. A fost inevitabil „, a mai scris ea într-un memoriu, dezvăluit de Garrow.

Tânăra a petrecut noaptea din nou cu el după cateva zile spunând că era foarte bun la pat – scriindu-i şi o poezie: „B. Asta e pentru tine. F vine de la tot ceea ce facem noi”.

Garrow dezvăluie că aceasta a spus: „Din punct de vedere sexual, el nu era foarte creativ, dar era confortabil. El nu era genul să dea înapoi, să spună că <<nu mă pot descurca>> sau <<sunt timid>>”

Relaţia lor pare să se fi concentrat foarte mult pe sex, Cook scriind că „toate astea” erau „mult mai mult decât dorinţă” : „Să fac dragoste cu Barack, atât de cald şi moale, dar adânc – relaxant şi iubitor – fiind dispus pentru mai mult. ” De asemenea, ea a scris în jurnalul său despre ” sexul pasional ” cu fostul lider de la Casa Albă.

Cuplul a consumat droguri, iar Cook a arătat că Obama era un iubitor de cocaină când erau împreună. Iar faptul că Obama încă folosea cocaină la începutul anilor 20, este o revelaţie semnificativă, după ce anterior el a dezvăluit că a consumat droguri doar în adolescenţă.

Cuplul s-a despărţit în 1985, după o relaţie de un an jumătate. Cu toate acestea, ea nu a ieşit complet din viaţa lui, pentru că s-a cuplat cu prietenul lui, Sohale, în septembrie. Vestea l-a rănit pe Obama, care i-ar fi scris într-o scrisoare:” Să aflu despre tine şi despre Sohale m-a durut”.

O altă cucerire a lui Obama a fost Alex McNear, descrisă ca fiind ”o blondă superbă” care se afla în atenţia întregii populaţii de sex masculin. În cadrul unui joc de poker, acesta s-ar fi laudat că ar fi avut în aşternuturi o ”puicuţă blondă”, se menţionează în biografie, ceea ce ne duce cu gândul la McNear.

Carta dezvăluie şi că Obama i-ar fi cerut mâna lui Sheila Miyoshi Jager, acum profesoară în Ohio, o fostă mare iubire a preşedintelui american. De asemenea, acesta ar fi înşelat-o pe Michelle cu Jager, care ar fi declarat că ”Întotdeauna m-am simţit prost”.

În iarna lui 1986, Barack i-a cerut mâna lui Sheila, însă părinţi nu le-au dat binecuvântarea ”nu din motive rasiale, aşa cum s-ar putea crede, ci pentru că eu aveam doar 23 de ani!”. Cu toate acestea, tânărul nu a ”abandonat” ideea şi a cerut-o pentru a doua oară, înainte de a pleca la Harvard. Jager l-a refuzat pentru că ”s-a schimbat. Avea idealuri, avea pasiuni, dar acum ignora viaţa în doi”. Apoi cuplul s-a despărţit. Este, de asemenea, posibil ca Obama să o fi înşelat pe Jager cu o femeie hispanică, mamă a trei copii, pe care a cunoscut-o prin munca sa în cadrul comunităţii.

Indiferent dacă i-a fost credincios lui Jager, Obama a mers la şcoala de drept, apoi s-a întâlnit cu Michelle. Cei doi au format rapid un cuplu, dar Garrow susţine că Jager şi Barack au continuat să se vadă după ce ea a ajuns la Harvard pentru o bursă de predare. Garrow îl descrie pe Obama ca având „două relaţii puternice, suprapuse”.

Un capitol cu detalii picante povesteşte şi despre o presupusă relaţie între Obama şi asistentul unui profesor de facultate, Lawrence Goldyn.

„Goldyn a avut un impact uriaş asupra lui Obama”, scrie Garrow. „Aproape un sfert de secol mai târziu, întrebat despre înţelegerea problemelor homosexualilor, Obama a spus cu entuziasm << profesorul meu preferat din primul meu an de facultate a fost unul dintre primii oameni gay pe care i-am cunoscut … A fost un tip minunat >>, cu care Obama a dezvoltat o prietenie dincolo de sala de clasă”.

Goldyn îşi aminteşte că Obama nu se temea să fie asociat cu el. De asemenea, autorul menţionează că „Obama a scris oarecum evaziv unei prietene că s-a gândit la o relaţie cu o persoană de acelaşi sex, dar în cele din urmă a hotărât că o astfel de relaţie ar fi mai puţin provocatoare şi mai exigentă decât dezvoltarea unei legături cu o persoană de sex opus”.

EXPLOZIV! SCHELEŢII din dulapul lui OBAMA, dezvăluiţi de unul dintre premianţii Pulitzer | A consumat cocaină, a înşelat-o pe Michelle cu o fostă iubită şi a cochetat cu ideea unei relaţii gay

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Daniel Barbu, desfiinţat de încă un militar român: „Ochelarii dumneavoastră ar merită să fie striviţi de bocancul plin de praf al unui soldat“
Sibiu: Într-o casă a lui Iohannis, IT-iștii lui Soros modifică statele de plată pentru protestatari | Foto
Casele SRI unde se întîlneau Codruţa Kovesi, Sebastian Ghiţă şi şeful CIA din România
MAIOR O INGROAPA PE KOVESI – Sintagma „eveniment privat” rostita de fostul sef al SRI George Maior in fata comisiei parlamentare cu privire la vizita din casa lui Gabriel Oprea poate duce la incheierea mandatului de sefa a DNA al Laurei Kovesi. Maior nu a negat in niciun moment prezenta lui Kovesi in sufrageria lui Oprea. Daca se va dovedi ca a fost in casa lui Oprea, la un „eveniment privat”, alaturi de politicieni si sefi de servicii, Kovesi se va autoincrimina cu propria declaratie
De ce nu-i acuza nimeni pe MASONI ca EXECUTA SALUTUL “NAZIST” ?! Pentru ca NAZISMUL a fost CREATIA MASONERIEI!
Tudose plusează: Se impune vaccinarea obligatorie
REPORTAJ. Rămăşiţele industriei grele din România. Fabrica ținută în viață de piesele-gigant
În ajunul Crăciunilui, Romtehnica a cumpărat armament de 110 milioane euro. Coincidență sau nu, după vizita premierului Cioloș la Angela Merkel, România a cumpărat armament de producție germană.
Se ANULEAZĂ condamnarea lui Liviu Dragnea: eroare URIAŞĂ a Liviei Stanciu - Expert
OPRIȚI JAFUL. NORVEGIA. Sistemul de taxare al Petrolului. Norvegienii îi taxează pe cei care le extrag petrolul cu 78%. România e Jefuită Noi îi taxăm cu 19.5% : 3,5% redevențe şi 16% impozitul pe profitul sifonat
EXCLUSIV/Bechtel i-a PLĂTIT lui Năstase COMISION 80 MILIOANE de DOLARI!
UDMR a declarat război României
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre