EXPLOZIV. OAMENI IMPORTANŢI din nomenclatura MASONICĂ (ce au preluat puterea după 1989) au înfiinţat Hexi Pharma. PERSONAJELE din SPATELE escrocheriei cu DEZINFECTANŢI DILUAŢI au fost MAHĂRI şi în REGIMUL lui Ceauşescu

Distribuie!by   Hexi Pharma, controversata afacere cu dezinfectanţi a fost înfiinţată de oameni importanţi din nomenclatura comunistă Legea Lustraţiei cerută la Timişoara în 1990 ar fi prevenit multe dintre cele mai grave scandaluri ale României moderne pentru că ţinea departe de resursele statului pe toţi cei care au avut funcţii […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Hexi Pharma, controversata afacere cu dezinfectanţi a fost înfiinţată de oameni importanţi din nomenclatura comunistă

Legea Lustraţiei cerută la Timişoara în 1990 ar fi prevenit multe dintre cele mai grave scandaluri ale României moderne pentru că ţinea departe de resursele statului pe toţi cei care au avut funcţii împortante în regimul comunist. Nu a fost aplicată şi România a ajuns să fie căpuşată de o mafie a foştilor securişti şi smecheri din PCR. Noi dezvăluiri din scandalul Hexi Pharma expun publicului faptul că firma care a vândut spitalelor dezinfectani diluaţi, punând în pericol de moarte pacienţii, este fondată de persoane cu funcţii importante în regimul comunist.

loading...

 

În 12 martie 1990 s-a citit în Piaţa Operei, “Proclamaţia de la Timişoara”, un strigăt disperat de revoltă împotriva tentativelor de a perpetua sistemul criminal comunist. Cea mai bine cunoscută cerere a documentului este punctul 8, care solicita ca niciun fost membru al nomenclaturii Partidului Comunist Român sau al Securităţii să nu aibă dreptul de a lucra în funcţii publice pe o perioadă de 10 ani sau trei legislaturi consecutive, punând accent mai ales pe funcţia de preşedinte.


Succesul limitat al acestui act important pentru istoria contemporană a fost pus pe socoteala rezistenţei comuniste, drept dovadă că astăzi ne confruntăm cu tot felul de fraude, una mai scandaloasa ca alta, provocate de persoane care vin din sistemul politic de dinainte de 1989.

Scandalul dezinfectanţilor Hexi Pharma, care se află acum sub lupa media a generat numeroase dezbateri şi anchete, şi astfel s-a aflat că firma a fost înfiinţată de un fost inspector general la Direcția Farmaceutică din Ministerul Sănătății din perioada comunistă, care a devenit, după Revoluție, primul secretar al nou-înființatului Colegiu al Farmaciștilor din România, scrie EurActiv.ro.


Firma a fost înfiinţată în 1994 cu numele de Universitar Farma SRL, de către Ion Mateescu care deţinea 40% din acţiuni și Virgiliu Condrea cu 60% din acţiuni, tatăl directorului actual al firmei, Dan Alexandru Condrea.

Despre Virgiliu Condrea, presa a relatat că în anii ’90 a fost farmacist-șef la Spitalul Universitar din București, unde firma a și primit un sediu de la conducerea instituției, act semnat de fostul primar general al Capitalei, Sorin Oprescu.

Potrivit datelor obținute de EurActiv.ro, Ion Mateescu, primul asociat al lui Virgiliu Condrea, a fost angajat în poziții de conducere la Direcția Farmaceutică a Ministerului Sănătății din 1956 până în 1987, când a ieșit la pensie.

„Până în 1968, Mateescu a fost ocupat poziția de șef serviciu, iar după aceea a devenit inspector general la Direcția Farmaceutică”, au declarat reprezentanți ai Ministerului Sănătății la solicitarea EurActiv.

Noi informaţii ies la iveală despre cei doi acţionari Hexi Pharma, confirmate de profesorul universitar doctor Dumitru Lupuliasa, actualul președinte al Colegiului Farmaciştilor. Acesta a confirmat faptul că Mateescu a lucrat în Ministerul Sănătăţii în perioada comunistă, iar apoi, din 1990 până în 1992 a ocupat funcţia de secretar al Colegiului Farmaciștilor din România.

Potrivit aceleiaşi surse, şi Condrea-senior a deţinut funcţii importante înainte de ’89, el fiind inspector la Oficiul Farmaceutic nr. 1 din București. După Revoluţie, Virgiliu Condrea a fost numit în funcţia de președinte al Colegiului Farmaciștilor – Filiala București.

„Din câte știu, domnul Condrea a fost, înainte de Revoluție. Apoi, după Revoluție, în perioada 1990-1992, domnul Virgiliu Condrea a fost președintele Colegiului Farmaciștilor – Filiala București”, a mai declarat Lupuliasa, care este șeful farmaciștilor români din 1994 până astăzi, citează EurActiv.ro.

Mateescu a părăsit afacerea Universitar Farma SRL, azi Hexi Pharma, în 12 aprilie 1996, cesionând procentul de 40% din acţiuni lui Dan Alexandru Condrea, actualul patron al firmei. La cârma firmei vine şi soţia lui Condrea-senior care va prelua administrarea întreprinderii, astfel, Hexi Pharma va deveni o afacere de familie.

Astăzi, acţionarii principali ai controversate afaceri sunt Dan Alexandru Condrea şi logodnica sa, Uliana Ochinciuc, medic oftalmolog.

 

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro