EXPLOZIV! MApN retrage 800 de grade militare | Isărescu, MRU, Sorin Blejnar şi Hagi, cu epoleţii uşuraţi

Distribuie!by   loading... Fostul procuror general Laura Codruta Kovesi, prezentatorul TV Robert Turcescu si presedintele UDMR, Kelemen Hunor, si-au pierdut gradele militare, ca urmare a solicitarilor proprii inaintate ministrului Apararii Nationale. De asemenea, ca urmare a unei analize efectuate de catre comisia constituita prin ordin al ministrului Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu, pentru […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

isarescu

loading...

Fostul procuror general Laura Codruta Kovesi, prezentatorul TV Robert Turcescu si presedintele UDMR, Kelemen Hunor, si-au pierdut gradele militare, ca urmare a solicitarilor proprii inaintate ministrului Apararii Nationale.

De asemenea, ca urmare a unei analize efectuate de catre comisia constituita prin ordin al ministrului Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu, pentru verificarea modului de acordare a gradelor si inaintare in grad a ofiterilor in rezerva din M.Ap.N, s-a dispus revocarea ordinelor de avansare sau acordare a gradelor in rezerva pentru cazurile din anii 2011 si 2012, in care nu au fost indeplinite conditiile prevazute de Legea 80/1995, se arata intr-un comunicat al Ministerului Apararii, conform ziare.com

Situatia ordinelor de avansare sau acordare a gradelor in rezerva, emise in anii 2011 si 2012, si care nu indeplinesc conditiile legale, este:

– persoane care au fost inaintate in grad in anul 2011: 316
– persoane carora li s-au acordat grade in rezerva in anul 2011: 426
– persoane care au fost inaintate in grad in anul 2012: 77
– persoane carora li s-au acordat grade in rezerva in anul 2012: 16

„Lista este foarte bogata si abunda in nume de politicieni, ori nu au nici un merit. Singurul merit pe care il au este ca din cand comenteaza si au un gand bun despre armata. Unii n-au facut nici armata, altii au facut demult”, a precizat ministrul Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu, la Antena 3.

„Consideram ca noi ne situam in linia legii si in aceeasi nota de valori cu celelalte state membre NATO. Cu certitudine sunt motivate juridic”, a adaugat acesta.

Ministrul Apararii Nationale a adaugat ca 2010 a fost un an „generos” in acordarea de grade militare si ca analiza va continua, chiar pana la momentul revolutiei.

Pe listele celor care si-au pierdut gradul se numara si urmatorii:

– Deputatul PDL pentru diaspora William Brinza, caruia I s-a acordat in rezerva gradul de locotenent-colonel, de la gradul de soldat, in 2010.

– Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, inaintat la rangul de la colonel de la cel de locotenent-colonel, in rezerva, in 2010.

– Senatorul UDMR Verestoy Attila, avansat la gradul de colonel, de la cel de capitan, in 2010.

– Gheorghe Hagi, caruia i s-a acordat gradul de colonel, de la gradul de soldat, in 2011.

– Fostul sef ANAF, Sorin Blejan, avansat la gradul de colonel, de la locotenent-colonel, in 2011.

– Fost fotbalist Ladislau Boloni, avansat de la gradul de sublocotenent la cel de colonel, in 2011.

– Helmut Duckadam, avansat de la maior la colonel, in 2011.

– Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, avansat la gradul de colonel, de la cel de locotenent, in 2011.

– Selectionerul Romaniei, Victor Piturca, avansat la gradul de comandor, de la cel de capitan, in 2011.

– Fostul director al Metrorex, Gheorghe Udriste, avansat de la gradul de locotenent la cel de colonel, in 2011.

– Fostul premier Mihai-Razvan Ungureanu, avansat de la locotenent maior la colonel, in 2011.

Cititi listele complete:

Avansari in rezerva 2010
Acordari grade in rezerva 2010
Avansari in rezerva 2011
Acordari grade in rezerva 2011
Avansari in rezerva 2012
Acordari grade in rezerva 2012

Sursa: .nasul.tv

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

TEZAURUL României a fost scos din țară | Rezerva de AUR și valută al BNR se află în străinătate
Premierul Canadei e implicat într-un caz de CORUPȚIE, dar REFUZĂ să demisioneze. A fost detonat astăzi de fostul său procuror general, Jody Wilson-Raybould (Video)
Doamna Pellea, e adevărat că ați luat un credit preferențial de la Raiffeisen Bank, peste limita obișnuită de aprobare, cu acordul direct al distinsului domn civil von Groningen?
AVERTISMENTUL ACADEMIEI ROMANE I-A INFURIAT PE SECURISTI – Zeci de academicieni atrag atentia asupra atacurilor la identitatea, suveranitatea si unitatea tarii: „Actiuni plasate sub semnul globalismului nivelator sau al unei exagerate 'corectitudini politice' si actiuni indreptate direct impotriva Statului si Poporului... Sa fim o tara a Europei Unite, dar cu identitate proprie, romaneasca”. Propaganda infiltrata cu agentii noii Securitati s-a napustit asupra academicienilor (Scrisoarea)
Ipoteza. Ce s-ar putea ascunde în spatele protestelor din Piata Victoriei si a isteriei ”Fake News” ?
Exclus din PSD. Primarul comunei cu cea mai mare absorbţie de fonduri europene din ţară, dat afară din partid
Sorin Roșca Stănescu, ipoteză EXPLOZIVĂ | Ce mișcări secrete pregătește Cioloș, după Consiliul European
Cititi declaratia care a transformat-o pe Laura Kovesi in invinuita pentru infractiunea de marturie minicioasa: "Pe Ghita Sebastian l-am cunoscut la niste activitati organizate de alte institutii unde eu am fost invitata in calitatea mea de procuror general. Nu am avut intalniri private cu inculpatul Sebastian Ghita, nu am vorbit cu acesta la telefon niciodata, nu am facut schimb de e-mailuri" (Document)
Copii răpiţi şi goliţi de organe la Buzău. În România se înregistrează acum 300 de cazuri de copii dispăruţi care nu au fost găsiţi
Burduja Jr., surpriza politicii românești vine dintr-o familie cu pedigree: comerț exterior, FSN, Bancorex, afaceri de milioane și 8500 de sticle de vin
Distrugerea Romaniei - Sistemul de invatamant
Iohannis a decis soarta Romaniei: ”Mai trebuie renuntat la niste suveranitate”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro