EXPLOZIV! MApN retrage 800 de grade militare | Isărescu, MRU, Sorin Blejnar şi Hagi, cu epoleţii uşuraţi

Distribuie!by   loading... Fostul procuror general Laura Codruta Kovesi, prezentatorul TV Robert Turcescu si presedintele UDMR, Kelemen Hunor, si-au pierdut gradele militare, ca urmare a solicitarilor proprii inaintate ministrului Apararii Nationale. De asemenea, ca urmare a unei analize efectuate de catre comisia constituita prin ordin al ministrului Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu, pentru […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

isarescu

loading...

Fostul procuror general Laura Codruta Kovesi, prezentatorul TV Robert Turcescu si presedintele UDMR, Kelemen Hunor, si-au pierdut gradele militare, ca urmare a solicitarilor proprii inaintate ministrului Apararii Nationale.

De asemenea, ca urmare a unei analize efectuate de catre comisia constituita prin ordin al ministrului Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu, pentru verificarea modului de acordare a gradelor si inaintare in grad a ofiterilor in rezerva din M.Ap.N, s-a dispus revocarea ordinelor de avansare sau acordare a gradelor in rezerva pentru cazurile din anii 2011 si 2012, in care nu au fost indeplinite conditiile prevazute de Legea 80/1995, se arata intr-un comunicat al Ministerului Apararii, conform ziare.com

Situatia ordinelor de avansare sau acordare a gradelor in rezerva, emise in anii 2011 si 2012, si care nu indeplinesc conditiile legale, este:

– persoane care au fost inaintate in grad in anul 2011: 316
– persoane carora li s-au acordat grade in rezerva in anul 2011: 426
– persoane care au fost inaintate in grad in anul 2012: 77
– persoane carora li s-au acordat grade in rezerva in anul 2012: 16

„Lista este foarte bogata si abunda in nume de politicieni, ori nu au nici un merit. Singurul merit pe care il au este ca din cand comenteaza si au un gand bun despre armata. Unii n-au facut nici armata, altii au facut demult”, a precizat ministrul Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu, la Antena 3.

„Consideram ca noi ne situam in linia legii si in aceeasi nota de valori cu celelalte state membre NATO. Cu certitudine sunt motivate juridic”, a adaugat acesta.

Ministrul Apararii Nationale a adaugat ca 2010 a fost un an „generos” in acordarea de grade militare si ca analiza va continua, chiar pana la momentul revolutiei.

Pe listele celor care si-au pierdut gradul se numara si urmatorii:

– Deputatul PDL pentru diaspora William Brinza, caruia I s-a acordat in rezerva gradul de locotenent-colonel, de la gradul de soldat, in 2010.

– Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, inaintat la rangul de la colonel de la cel de locotenent-colonel, in rezerva, in 2010.

– Senatorul UDMR Verestoy Attila, avansat la gradul de colonel, de la cel de capitan, in 2010.

– Gheorghe Hagi, caruia i s-a acordat gradul de colonel, de la gradul de soldat, in 2011.

– Fostul sef ANAF, Sorin Blejan, avansat la gradul de colonel, de la locotenent-colonel, in 2011.

– Fost fotbalist Ladislau Boloni, avansat de la gradul de sublocotenent la cel de colonel, in 2011.

– Helmut Duckadam, avansat de la maior la colonel, in 2011.

– Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, avansat la gradul de colonel, de la cel de locotenent, in 2011.

– Selectionerul Romaniei, Victor Piturca, avansat la gradul de comandor, de la cel de capitan, in 2011.

– Fostul director al Metrorex, Gheorghe Udriste, avansat de la gradul de locotenent la cel de colonel, in 2011.

– Fostul premier Mihai-Razvan Ungureanu, avansat de la locotenent maior la colonel, in 2011.

Cititi listele complete:

Avansari in rezerva 2010
Acordari grade in rezerva 2010
Avansari in rezerva 2011
Acordari grade in rezerva 2011
Avansari in rezerva 2012
Acordari grade in rezerva 2012

Sursa: .nasul.tv

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cine deţine Ziare.com, CrestinOrtodox.ro şi un site porno pentru copii: Clopotel.ro precum si okazii.ro, bestmusic.ro, 220.ro, sfatulmedicului.ro, acasa.ro, ele.ro, copilul.ro, studentie.ro, trafic.ro, boom.ro, auto.ro, imobiliare.ro, eva.ro, cinemagia.ro
Senatul trebuie să sesizeze CCR pentru un CONFLICT între CCR și DNA-Parchet. Parchetul General MINTE ȘI DEZINFORMEAZĂ prin SCULA PROGRESISTĂ numită LAZĂR: "Curtea Constituțională nu a dezincriminat infracțiunea de abuz în serviciu".
Tradare nationala! Ponta demite inca o data un prefect pentru a le face pe plac UDMR-istilor!
COLECTIV: Rezultatele bombă ale expertizei alimentează ipoteza unei MÂINI CRIMINALE
Cazul hackerului Guciffer, erou national al Romaniei! Evreica bisexuala Hillary Clinton, fosta amanta a evreicei Nuland, parte a unui cult satanic!
“Austriecii au luat România ca servitor. N-au rezistat tentaţiei de a lua România la secătuit pe toate părţile deodată. Au contribuit din plin la transformarea României într-o colonie jalnică!”
De ce a lipsit Regele Mihai de la propria aniversare | Explicaţia Principesei Moştenitoare Margareta a casei regale masonice făcută publică în 25 octombrie (Video)
CUM ISI BAT METEOROLOGII JOC DE ROMANI, DE DRAGUL MAI-MARILOR STATULUI
Foștii constructori de avioane în România fac acum crocodili de nisip în Germania, la Hamburg Video
CU OCHII PE VOT! Specimene de buletin de vot deja ”ștampilate”cu Ponta au fost distribuite prin poștă sau direct în mână (FOTO)
Buletinele de IDENTITATE, schimbare RADICALĂ. Cardul de sănătate, DESFIINȚAT | Actualele acte de identitate vor fi înlocuite cu unele electronice
Ciolanis in Malta la spritz....fraierii in strada
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro