EXPLOZIV Iohannis promovează în Diaspora o grupare a Securității și a noilor servicii secrete

Distribuie!by Brokerul Cristian Sima, într-o postare pe facebook, aduce în discuție credibilitatea celor care sunt promovați în funcțiile de reprezentanți ai diasporei în relația cu instituțiile românești, scrie Ziarul Românesc din Germania. loading... Referindu-se la ultima și singura întâlnire oficială a președintelui Iohannis cu ”lideri ai asociaționismului românesc”, conferința „SMART […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Brokerul Cristian Sima, într-o postare pe facebook, aduce în discuție credibilitatea celor care sunt promovați în funcțiile de reprezentanți ai diasporei în relația cu instituțiile românești, scrie Ziarul Românesc din Germania.

loading...

27863

Referindu-se la ultima și singura întâlnire oficială a președintelui Iohannis cu ”lideri ai asociaționismului românesc”, conferința „SMART DIASPORA 2020+: Cum valorificăm potențialul strategic al diasporei românești”, Sima îl nominalizează pe Tianu Burduja, o adevărată vedetă în rândul membrilor asociației LSRS (Liga Studenților Români din Străinătate) și a fundației CAESAR (Centrul pentru Acces la Expertiza Studenților și Absolvenților Români).

”Un eveniment de ieri de la Cotroceni despre care nu vorbeste nimeni, inca.

Tianu Burduja si fundatia sa Caesar, virful de lance al serviciilor vechi si noi, au incalecat si Cotroceniul. Niciunul dintre cei prezenti acolo nu au muncit in diaspora. Dupa ce a fost numit de Romania la Banca Mondiala, Tianu se intoarce acasa ca sa fie viitorul nostru lider, pentru a continua dominatia securisto-comunista. Discursuri cu limba de lemn.

Daca va intrebati cine ii finanteaza va spun eu: Marinel Burduja, fost securist, bancher si spagar sef in toate afacerile IT dubioase din ultimii 20 de ani. Daca vreti sa aflati ce ne asteapta, ascultati acest video. E plictisitor, la fel de gri ca si viitorul tinerilor din Romania. Sunt multi tineri extrem de valorosi in diaspora dar niciunul nu se asociaza cu Tianu Burduja si securistii lui.

Ghinionul lui Tianu este ca la Stanford am un coleg de facultate si voi putea sa va dau multe detalii despre parcursul lui californian.” a scris Cristian Sima pe pagian sa Facebook.


În rîndul membrilor LSRS, Tianu Burduja este văzut deja ca viitor prim ministru. Iată comentariul făcut de un membru marcant al LSRS, Tudor Cârstoiu, într-un interviu apărut în ultimul număr print al Gazetei Românești din Italia:

”Sunt membru al Ligii Studenților Români din Străinătate, înfiinţată şi coordonată de Sebastian Burduja şi echipa sa. După mine Tianu (Sebastian Burduja – n.r.) va fi un viitor prim ministru şi/sau preşedinte al României. Are toate calitățile necesare, dar probabil România încă nu este pregătită pentru un om de calibrul lui.”

Într-un comentariu semnat Sorin Cehan, directorul publicației Gazeta Românească din Italia, legat de credibilitatea ”noilor lideri ai diasporei”, citim următoarele:

”Fundația CAESAR este, la fel ca LSRS, un produs de laborator lansat de tovarăși de la București care nu vor să se amestece cu gloata. Discută cu diaspora lor. SMART Diaspora. Nu cu STUPID Diaspora. Uitându-ne pe site-urile LSRS și CAESAR, vedem că băieții sunt pe cai mari. Mulții fii de bancheri sau de oameni din înalta societate românească. În Advisory Board al Fundației Caesar, nume importante: secretarul de stat Raed Arafat, Ambasadorul Israelului în România, Dan Ben Eliezer, șeful Google România, Dan Bulucea, fostul ambasador SUA în România, Mark Gitenstein, fostul ambasador român în SUA, Adrian-Cosmin Vieriță, etc. Și ce sponsori… Numai lume bună.” scria Sorin Cehan, directorul editorial al publicației.

 


Sursa: flux24.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Mesajele masonice canalizate și conexiunea lor cu Programele de control a minții umane
Peste câteva ore s-ar putea declanșa un nou conflict în Orient
Jurnalul Elenei Udrea cutremură din nou scena politică | Un nou fragment cu dezvăluiri incredibile despre SRI, Iohannis, Băsescu, Ghiţă
SPUNE "NU" Regionalizării. Guvernul Cioloș - Soroș vrea să Regionalizeze România ca prim pas pentru o Europă Federală. Atenție procesul de regionalizare are loc peste tot în UE. Noile Regiuni sunt viitoare gubernii ale unei Europe Federale. Planul dezmembrării României pana in 2020:
Trompetele propagandistice ale sistemului, platite din matrapazlacurile afacerii “Microsoft”. Beneficiari: Patapievici, Tismaneanu, Plesu si Liiceanu ?
Nu Dragnea este ținta, ci programul de guvernare al PSD !
Alexandru Cumpanasu: La Sibiu, la Summit, domnul Macron a convins pe cine trebuie ca să dea locul, 2 , să câștige pentru Achiziție mare a STS
Aviatia israeliana a bombardat pozitiile armatei siriene, in sudul Siriei.
Macron, vizită. Premierul Bulgariei l-a atenționat pe Macron să coboare tonul
Ca să fie admisă în UE, României i s-a cerut să își distrugă economia. Cei care au condus țara n-au subminat-o, ci au distrus-o. Această infracțiune nu există în Codul Penal
Unul din cei mai importanți analiști americani a DEZVĂLUIT ce ne așteaptă: România, parte a cordonului sanitar american ANTI-RUSIA/ SUA știu că ungurii din România vor SECESIUNEA, nu autonomia/ În Europa vor fi RĂZBOAIE. Textul INTEGRAL
Radu Moraru: "Din informațiile mele, Traian Băsescu va fi arestat zilele următoare"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro