EXPLOZIV ÎN DOSARUL REVOLUŢIEI: Iliescu şi grupul său de masoni au omorât peste 1000 de oameni în decembrie 1989 pentru succesul Masoneriei si a Loviturii de Stat

Distribuie!by Procurorii Secției Parchetelor Militare au dispus în dosarul Revoluției extinderea urmăririi penale in rem sub aspectul infracțiunii contra umanității, a anunțat miercuri Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ). loading... În documentul dat publicităţii aceştia fac dezvăluiri incendiare despre grupul care a organizat lovitura de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Procurorii Secției Parchetelor Militare au dispus în dosarul Revoluției extinderea urmăririi penale in rem sub aspectul infracțiunii contra umanității, a anunțat miercuri Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ).

loading...

În documentul dat publicităţii aceştia fac dezvăluiri incendiare despre grupul care a organizat lovitura de stat şi de faptul că acesta a ordonat uciderea a peste 1000 de persoane.

romanian_revolution_1989_corpsesPe durata revoluției, potrivit datelor oficiale, numărul decedaților și mutilaților prin împușcare, înainte de 22 decembrie 1989, este de aproximativ 7 ori mai mic decât cel al victimelor înregistrate după această dată. Conform evidențelor din anul 2005, întocmite de Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluționarilor (SSPR), instituție aflată în subordinea Guvernului României, numărul total al celor decedați prin împușcare pe durata revoluției a fost de 1142, al răniților de 3138, iar al celor reținuți se ridica la 760.

1280px-PozeRevolutia1989clujByRazvanRotta12

„Din actele dosarului rezultă că pentru păstrarea puterii, prin acțiunile desfășurate și măsurile dispuse, noua conducere politică și militară instaurată după data de 22.12.1989 a determinat uciderea, rănirea prin împușcare, vătămarea integrității fizice și psihice, respectiv lipsirea de libertate a unui număr mare de persoane, fapte care se circumscriu condițiilor de tipicitate ale infracțiunii contra umanității prevăzute de art. 439 alin. 1 lit. a, g, i și k Cod penal, cu aplicarea art. 5 Cod penal”, informează PÎCCJ.

revolutia-1989-cluj-ny-razvan-rotta

Potrivit procurorilor, incidentele armate produse într-un număr mare de localități indică faptul că s-a acționat după un plan prestabilit, ce avea drept obiectiv preluarea puterii de către noi lideri și legitimarea acestora.

revolutie2-1989

„Situația premisă a infracțiunii contra umanității referitoare la existența unui atac generalizat rezultă din numărul mare de localități în care au avut loc incidente armate cu consecințele menționate anterior. Din modul în care s-a produs acest atac reiese existența unui plan după care s-a acționat, plan care a urmărit crearea unei stări de confuzie în rândul forțelor armate, prin divizarea conducerii Ministerului Apărării Naționale și difuzarea unor ordine, rapoarte și informații false, scoaterea în stradă și înarmarea populației, respectiv crearea aparenței unui ‘război civil’ în care să se confrunte unități înarmate aparținând Ministerului Apărării Naționale și Ministerului de Interne sau aceluiași minister, în scopul preluării puterii și legitimării noilor lideri. În realizarea acestui plan s-a apelat la Televiziunea Română care a transmis comunicate alarmiste și uneori false, la tăierea legăturilor telefonice și aducerea la conducerea ministerelor de forță a unor foste cadre militare loiale noii conduceri politico-militare, cu consecința generării unui ‘război’ psihologic și mediatic care a condus la producerea a numeroase victime”, se arată în comunicat.

PSD-istii Ciuma ROSIE, nu sunt mostenitorii comunistilor dinainte de 1989, PSD-istii sunt Masonii si TRADATORII comunismului lui CEAUSESCU din 1965-1989.


Ceausescu : ” ….Si aceasta nu prin SIMBOLURI, simbolismul o fi bun in arte, in economie si in politica nu face doi bani.

Si pentru tinerii liberi si frumusei a lui Soros (mason, khazar, ungur).. : – PSD-istii Ciuma ROSIE, nu sunt mostenitorii comunistilor dinainte de 1989 ..


Sunt cei care au tradat Romania, dar si PNL si restul de partide in frunte astazi cu IOHANNIS. CIOLOS toti membrii din lojele masoneriei .. Acestia toti sunt elita de nomenclaturisti MASONI ce au tradat ROMANIA in 1989. “Masoneria din exil… si-a recastigat tara in 1989″ ……

Tutea avea dreptate: ” .. un popor de imbecili” ..- 27 de ani au votat infractori masoni, iar acum marea masa de protestatari a devenit specialista in Drept” …


Cum se face ca acum toate televiziunile , inclusiv multe din strainatate sustin protestele din Romania ? Iar televiziunile din Romania incita cu o manipulare scarboasa sa scoata multimea in strada ?  De ce nu au sustinut si la Rosia Montana aceeasi cauza ca astazi ? Sau impotriva distrugerii industriei , sau impotriva companiei Schweighofer, etc.? Astazi la proteste televiziunle agenturilor fac in ‘prime time’ si reclame la Penny, Lidl , mai lipsea si Schweighofer cu o reclama  .. Aaa, nu exista pentru protestatari o explicatie .. ? A ok, acestia TOTI au iesit la prorpria initiativa !…. .

De ce nu le spun Tembelizunile ca CEDO a cerut gratierea ? – https://www.stiri-extreme.ro/?p=1510

Toata Romania este bolnava nu numai PSD , PNL etc., o tara plina de spagari , hoti , impotori , borfasi, curve , pitipoance avortiste cu peste 25 de milioane de avorturi etc., .. ce au facut poporul dupa 1989 pana in prezent, nu oare toti au contribuit la distrugerea tarii ? Este unul fara de pacat sa arunce cu pietre ? Pana nu se pocaieste gloata, nu o sa existe o schimbare in bine pentru Romania .. deocamdata se aud zvonuri sumbre dinspre Rusia de impartirea tarii in 3 regiuni.

Surse: flux24.rofacebook

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

CSM: magistratii pot fi masoni?
Sângele clujean al Prinţului Charles , vor sa il facă Doctor Honoris Causa! In ce știința vor sa il facă doctor pe acest individ ?
VACCINAREA OBLIGATORIE nu e pentru “EPIDEMIA” DE RUJEOLA, ci pentru absolut toate vaccinurile, inclusiv GARDASIL (cel mai distructiv), inclusiv pentru orice nou vaccin vor mai crea / Dar si mai grav: CE VOR PUNE IN NOILE VACCINURI?
CERN acceptă misiunea lor REALA... "un turn care sa ajunga pana in ceruri, schimbarea realitati , mandela effect " Babilon
Un europarlamentar câștigă 1 mil. € în 5 ani de mandat. Mizele unui fotoliu la Bruxelles
Un obiect bizar a fost observat pe cer care îşi schimba forma în timpul zborului. VIDEO în articol
Cum s-a ajuns la URMĂRIREA TUTUROR. Strămoșul PROTOCOALELOR între SERVICII SECRETE. Secret Service și FBI formează PRIMUL BIG BROTHER. Desecretizarea secolului (VIII)
(Video , poze) #Rezistentii au intrat la Neversea ca oile doar cu cip in bratari RFID oferite de Raiffeisen, caci seful corporatiei a participat activ in iarna la proteste alaturi de ei
Queen Elizabeth Claims She Is ‘Direct Descendant Of Prophet Muhammad’
Coincidenta? Medicul de la Sanador care a operat copilul decedat dupa scurt timp este sotia sefului masonilor din Romania
ZBIRUL ORANDUIRII COMUNISTE – Procurorul Augustin Lazar a avut grija ca adversarii lui Ceausescu sa infunde puscaria. In anii '80, ca sef al Comisiei de liberari conditionate a Penitenciarului Aiud, Lazar a refuzat de doua ori sa-l elibereze pe dizidentul anticomunist Iulius Filip pe motiv ca a continuat actiunile subversive impotriva regimului Ceausescu: “Discutii dusmanoase la adresa RSR... Injurii la adresa organelor de partid si de stat”. Procurorul General se codeste sa raspunda Luju
Lista cu homosexualii din Sf. Sinod al B.O.R.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro