EXPLOZIV: Gabriel Oprea e in spatele dezastrului “Colectiv”

Distribuie!by “Așteaptă-te să se întâmple un dezastru, un accident, ceva cu mulți morți. Trebuie să acopere mizeria asta cumva.”Vorbele scrise mai sus au fost auzite de jurnalistul Andrei Manțog pe data de 29 octombrie 2015, cu o zi înaintea tragediei din clubul Colectiv, de la un funcționar din Guvern, a cărui […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Așteaptă-te să se întâmple un dezastru, un accident, ceva cu mulți morți. Trebuie să acopere mizeria asta cumva.”Vorbele scrise mai sus au fost auzite de jurnalistul Andrei Manțog pe data de 29 octombrie 2015, cu o zi înaintea tragediei din clubul Colectiv, de la un funcționar din Guvern, a cărui identitate nu a fost dezvăluită.

loading...

Discuția venea în contextul demisiei lui Gabriel Oprea, cerută cu insistență de către opinia publică și presa independentă din România, după moartea polițistului din coloana lui oficială.

Oprea a încercat, în fiecare zi de după accident, să abată atenția de la caz și să mușamalizeze faptul că folosea coloana oficială, în mod ilegal, de fiecare dată când se plimba cu mașina. În seara în care polițistul motociclist și-a pierdut viața, Gabriel Oprea se deplasa spre casă, venind, după unele surse de la un restaurant, după alte surse de la o amantă.

Văzând cum, după incendiul din clubul Colectiv, “Gabriel Oprea se prezintă, supereroic, salvator, providențial, în fața camerelor” Andrei Manțog se întreabă “De unde și până unde dă gușatul ăsta analfabet explicații?! De când? De ce nu e la birou? Ce caută pe teren?”

În jurul orei 3 a dimineții zilei de 31 octombrie, jurnalista Ramona Ursu a publicat un articol pe site-ul ziarului Adevărul, cu titlul:

“Să-ţi fie ruşine, Gabriel Oprea! Nu cu zeci de morţi ştergi urma unei alte morţi”

În timp ce se derulau evenimentele șocante, jurnalista realiza adevărul din spatele imaginilor: “Privesc cu spaimă ştirile. În minte îmi năvălesc toate supărările şi frustrările adunate în treizeci şi de ani. Îmi vin în minte şi toate nenorocirile din ţara asta. Şi toate întrebările la care nu am găsit răspuns. Ce, naiba, caută un show cu artificii, cu flăcări într-un club cu sute de oameni în el? Ce club e ăsta şi cine i-a dat toate avizele şi avizuţele ca să existe printre noi? Ce şpăgari nenorociţi or fi închis ochii la toate neregulile care au dus la atâţia morţi şi răniţi?”

“Privesc cu teamă ştirile. Generalul Oprea apare pe ecrane. Se cere primul la microfon. (…) Generalul Oprea se vrea mereu la microfoane, se vrea văzut pe ecrane. Repetă o dată, şi încă o dată, şi încă o dată despre cum l-a informat el şi doar el pe domnul preşedinte despre nenorocire. Cam asta e tot ce poate să ne spună. Vorbe goale de mercenar. Un militar de duzină pentru care ţara asta n-a meritat un cuvânt aproape o săptămână în care l-a aşteptat să spună ceva, orice, despre de ce i-a trebuit lui coloană oficială. Un general-ministru călare acum pe microfoane, ca într-o goană smintită pornită prin minţile unui întreg popor, pentru a îngropa cu zeci de morţi sfârşitul unui poliţist.”

Motivele pentru ca un individ de teapa lui Oprea să dorească o asemenea situație sunt clare pentru cei ce înțeleg mintea unui general al armatei încolțit, pentru cei ce înțeleg statutul și puterea pe care le deține un ministru de interne ce este, concomitent și vice-premier.

Modul în care a acționat, efectiv, prin agenții infiltrați ai noii securități, va fi dezvăluit în curând. Faptul că Ponta a apărut alături de Oprea, prevestește o conspirație între cei doi, împotriva poporului. Reacțiile președintelui vor dovedi dacă se alătură lor. Dacă e șantajabil, așa cum presupune Radu Moraru, sau nu.

Până atunci, fiți foarte atenți la tot ce se petrece și nu vă lăsați manipulați încă o dată.

Nu uitați că Gabriel Oprea a participat și la mineriadele din anii ’90, alături de Miron Cozma, fapt dovedit de imaginile vremii. De atunci, a fost protejat de toate regimurile politice care s-au succedat la guvernarea țării noastre.

 

gabriel+oprea+miron+cozma+mineriada+1

gabriel+oprea+miron+cozma+mineriada+2

gabriel+oprea+miron+cozma+mineriada+3

 

Sursa:

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Adevarul despre vaccinuri. Fostul ministru al Sanatatii din Finlanda rupe tacerea
Moscova, GATA DE RĂZBOI pentru Transnistria
Carpathian Gold vrea să fure aurul de la Rovina prin companii offshore
"Pulimea de mall-uri" nu a învăţat nimic din tragedia Colectiv! Scene şocante la un concert Carla’s Dreams | Mai multe persoane, inclusiv copii, şi-au pierdut cunoştinţa: „Când am văzut ce e acolo ne-a apucat groaza” Video
ULTIMA ORĂ Orban anunță că are 4 metode pentru blocarea dublării alocațiilor pentru copii
O prima varianta a machetei hotelului Aro Palace fara demolarea bisericii reformate, directorul ONT nu a fost de acord cu aceasta varianta
S-a sucit: Ludivic Orban nu mai dublează alocatiile si nici nu mai mareste pensiile. La fel va face și cu autostrăzile si cu tot!
Sibiul si primarița săsoaică a lui Iohannis ar putea adera la Alianta Vestului/ Scopul real? Ruperea Transilvaniei de România : "Ne luăm țara înapoi"
Băncile pentru locuinţe ale Raiffeisen şi BCR au prejudiciat statul român
DOSARUL RARINCA A FOST PRADUIT – Tribunalul Galati a stabilit ca nu a existat repartizare aleatorie la contestatia in anulare a Marianei Rarinca impotriva deciziei de condamnare pronuntata de judecatorii Dorel Matei si Anamaria Tranca de la Curtea de Apel Bucuresti. Instanta a anulat repartizarea cu dedicatie facuta prin Hotararea Colegiului de conducere a CAB (Minuta)
Laura Codruţa Kovesi, 'în corzi': I se cere demisia dinspre Bruxelles
Banca elvetiana UBS a primit o amenda record de 3,7 miliarde de euro. Romania este un pardis fiscal pentru ilegalitati bancare, seful BNR-ului perimte bancilor straine orice infractiune si fraude fiscale
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro