EXPLOZIV! Fiscul, mesaj dur pentru Preşedinte şi Premier | Dacă doriți un stat de drept, modificați legile în favoarea celor de bună-credință și dați-ne posibilitatea să ne luptăm cu cei de rea-credință, protejați-ne!

Distribuie!by   loading... Funcţionarii publici sunt nemulțumiți de intervenția politicienilor și critică lipsa responsabilităţii politicienilor de prim-rang cu privire la modul în care ANAF a fost criticat în scandalul evacuării Antenelor. Într-o scrisoare deschisă adresată preşedintelui şi premierului, ei cer modificarea legilor, pentru a nu mai lăsa loc de interpretări. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

iohannis-si-ciolos

loading...

Funcţionarii publici sunt nemulțumiți de intervenția politicienilor și critică lipsa responsabilităţii politicienilor de prim-rang cu privire la modul în care ANAF a fost criticat în scandalul evacuării Antenelor. Într-o scrisoare deschisă adresată preşedintelui şi premierului, ei cer modificarea legilor, pentru a nu mai lăsa loc de interpretări. Potrivit digi24.ro, aceştia susţin că, zilnic, funcţionarii care se ocupă de cazurile de executare silită sunt supuşi la jigniri şi, uneori, la violenţe fizice.

Scrisoare deschisă a SNFP:

„Sindicatul Național al Funcționarilor Publici – SNFP critică lipsa asumării responsabilității oamenilor politici de prim rang, față de legile strâmbe și nedrepte pe care funcționarii publici din cadrul ANAF trebuie să le aplice. Ne surprinde să constatăm că se confundă aplicarea legii – bună sau rea, acceptată sau nu de contribuabili – cu calitatea actelor normative emise de Parlament și Guvern.

Stimate Domnule Președinte al României, stimate domnule Prim-Ministru, dacă doriți un stat de drept, modificați legile în favoarea contribuabililor de bună-credință și dați-ne posibilitatea, prin intermediul lor, să ne luptăm cu cei de rea-credință, protejați-ne prin statute speciale, în fața acestora, pentru a putea colecta mai eficient taxele și impozitele atât de necesare finanțării domeniilor de interes național, precum sănătătea și învățământului și, de ce nu, pentru a fi și noi, funcționarii publici, apreciați de comunitate.

Este ușor să vă ascundeți în spatele funcționarilor publici, dând vina pe ei atunci când un contribuabil precum un post de televiziune important, cu impact în conservarea sau știrbirea imaginii dumneavoastră, precum Antena 3, critică nedreptatea pe care o lege aprobată și promulgată de domniile voastre o creează, dar, mai greu este să spuneți că legea este proastă și că dumneavoastră, prin aparatul guvernamental, obligați funcționarii, în spatele cărora ieri v-ați ascuns, să o aplice.

Zilnic, funcționarii publici, angajați ai ANAF, în exercitarea atribuțiilor de executare silită se confruntă cu situații similare, sau poate chiar mai grave, generate de aplicarea legilor strâmbe, neprietenoase și greu de implementat. Injuriile, jignirile și uneori violența fizică sunt mereu prezente în activitatea curentă a funcționarilor publici cu atribuții în impunerea autorității de stat.

Stimați și distinși domni, promovați și promulgați acte normative coerente, care să ducă atât la întărirea statului de drept, cât și la creșterea încrederii cetățenilor în instituțiile publice.”

 


– See more at:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

E nevoie de un IQ minim pentru a pricepe in ce hal v-au manipulat televiziunile "occidentale"
Organizarea unui referendum în care să se decidă că o familie este formată din bărbat şi femeie arată imensul nivel de anormalitate la care a ajuns societatea. V-aţi fi imaginat acest referendum în anii 90? Încercaţi să priviţi cu ochii de atunci şi o să constataţi că aşa ceva n-ar fi putut exista întrucât nimeni nu-şi putea imagina altceva. O familie era o familie.
Directorul Schweighofer vrea să ne vindem mai ieftin pădurile altfel va scoate Romania din afacerile internationale de cherestea| cei mai îngrijorati sunt Iohannis si USR susținătorii defrișărilor în România
Se naște Ungaria în inima României! Românii strămutați prin lege…
VIDEO Mafia lemnului din Sibiu – Inginer amenințat cu MOARTEA și şicanat de primarul din Sălişte. ÎNREGISTRĂRI INCREDIBILE!
Cum Dumnezeu poți scrie aşa ceva într-un un pliant dintr-un atlas. Desi atlasul nu este obligatoriu in scoli, se adreseaza totuși copiilor, de orice vârstă, ai căror părinți îl pot cumpara din librarii fără a bănui ce conține.
Statul român impotriva României ! Statul român vrea să scape de liber profesioniști
ÎNCEPE, OFICIAL, AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL?! TRUMP S-A DECIS: SUA ATACĂ COREEA DE NORD, CHINA I SE ALĂTURĂ !
PD-L nici căcat n-a mîncat, nici gura nu îi miroase -II-
Siria: Aproape 8.000 de civili au fost evacuați din Alep (oficial turc); evacuările continuă (CICR)
SRI a pus mâna pe serviciul secret al Ministerului de Interne
Europarlamentarii români au votat pentru rezoluția drepturilor homosexualilor, a avortului și a educației sexuale în școli: Băsescu, Blaga, Cioloș, Crețu, Plumb, Tudose etc.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro