EXPLOZIV Detaliile care aruncă în aer cazul Dan Condrea: MĂRTURIE din interiorul firmei / VIDEO

Distribuie!by loading... În calculatorul lui Dan Condrea, un laptop Apple, este un registru al șpăgilor cu nume și sume, o listă cu spitalele care luau dezinfectanți diluați de la Hexi Pharma, iar arhiva firmei este într-un apartament secret. Acestea sunt declarațiile unui om din interiorul Hexi Pharma, care a dorit […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

fereastra

loading...

În calculatorul lui Dan Condrea, un laptop Apple, este un registru al șpăgilor cu nume și sume, o listă cu spitalele care luau dezinfectanți diluați de la Hexi Pharma, iar arhiva firmei este într-un apartament secret.

Acestea sunt declarațiile unui om din interiorul Hexi Pharma, care a dorit să-și păstreze anonimatul, și care au fost difuzate luni, la Antena 3.


Laptopul care ar conține informații foarte importante pentru procurori nu se știe unde se află în prezent. De asemenea, Dan Condrea avea două mașini Porsche Cayenne, înregistrate în Bulgaria, acolo unde are și o casă, mai spune omul din interiorul Hexi.

”El avea două mașini înregistrate în Bulgaria, are buletin de Bulgaria și amândouă Porsche Cayenne erau înregistrate acolo. Este o metodă de înmatriculare mai ieftină”, a spus angajatul Hexi, sub protecția anonimatului.


În ce privește persoana lui Condrea, patronul Hexi era ”un tip violent, coleric, care își ieșea din pepeni imediat, chiar dacă aveai dreptate”, a mai spus persoana din interiorul firmei.

În plus, Dan Condrea ”se temea de arestare. Săptămâna trecută a vorbit cu avocatul și i-a adus la cunoștință că îi va fi schimbată încadrarea cu data de luni (astăzi, 23 mai – n.r.)”, a mai declarat angajatul Hexi, sub protecția anonimatului.

Referitor la autorisumul implicat în accidentul în care a murit Condrea, angajatul Hexi a adăugat: ”mașina era a tatălui lui Condrea, decedat în 2012. Mașina nu avea ITP. (…) Avea momente în care accelera și de la 70 km/h ajungea la 200 km/h brusc”, a mai spus persoana din interiorul firmei.

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro