Ce ASCUNDE NATO despre asasinarea celor doi militari români în Afghanistan | Ministerul Apărării de la București TACE

Distribuie!by loading... Cei doi militari români care au murit sâmbătă în Afganistan au fost uciși de doi indivizi care purtau uniforme ale forțelor naționale afgane de apărare și securitate, a declarat pentru Digi24 un purtător de cuvânt al operațiunii „Resolute Support”, citat de flux24.ro Cei doi indivizi au deschis focul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

militari-ucisi-afganistatn

loading...

Cei doi militari români care au murit sâmbătă în Afganistan au fost uciși de doi indivizi care purtau uniforme ale forțelor naționale afgane de apărare și securitate, a declarat pentru Digi24 un purtător de cuvânt al operațiunii „Resolute Support”, citat de flux24.ro

Cei doi indivizi au deschis focul într-o unitate a armatei afgane din sudul Afganistanului, precizează NATO într-un răspuns la solicitarea Digi24, fără a specifica dacă cei doi făceau parte din rândul forțelor afgane sau dacă au pătruns în unitate deghizați în soldați.


Membrii operațiunii „Resolute Support” au răspuns atacului cu focuri de armă și i-au ucis, la rândul lor, pe atacatori, mai spune NATO.

Oficialii misiunii internaționale din Afganistan și responsabilii afgani au deschis o anchetă asupra incidentului, iar NATO promite că va da alte informații de îndată ce vor fi disponibile.


Analiști militari contactați de FLUX 24 au declarat că este ciudat că NATO nu are încă un punct de vedere privind persoanele care i-au ucis pe cei doi militari români și poate indica o mare problemă de securitate a bazei respective.

Este interesant că ei nu recunosc că baza ar fi fost penetrată, dar nici că ucigașii făceau parte din angajați serviciului de securitate. Oricare din variante indică o mare problemă de securitate, a precizat un analist militar pentru FLUX 24.

Ministerul român al Apărării nu a dat nici un detaliu despre împrejurările în care cei doi au fost uciși.

Interesant este că o altă variantă a fost făcută publică în România, care poate indica că ucigașii provin din rândul politiștilor afghani.

Comisia Central a Arbitrilor a anunţat, sâmbătă, prin intermediul unui mesaj postat pe site-ul oficial, dispariţia fostului arbitru, Adrian Vizireanu, care s-a stins din viaţă la vârsta de 36 de ani, în Afganistan, în timpul unei misiuni de instruire a poliştilor afgani.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cum isi bate joc OMV-ul de romani. In SUA 1 litru de benzina la pompa e sub 1,78 lei. In Romania e de 3 ori mai mare. Pretul petrolului a scazut de 2.38 ori in ultimii 2 ani. OMV-ul si ceilalti care vand benzina in Romania fac superprofituri uriase
Termitele Schweighofer distrug padurile romanesti
Partidul USR ar putea avea primul europarlamentar gay din istoria României. USR a fost singurul partid care s-a opus organizării referendumului pentru redefinirea familiei, ca fiind uniunea dintre un bărbat și o femeie.
“Elie Wiesel” a pierdut în fața legii. Sfântul Închisorilor Valeriu Gafencu rămâne cetăţean de onoare la Târgul Ocna! Sentinţă definitivă a Curţii de Apel Bacău.
Începe marea împărţeală a Serviciilor!
Băsescu și axa Moscova – Cotroceni
REPORTAJ. Rămăşiţele industriei grele din România. Fabrica ținută în viață de piesele-gigant
Kosovo - reteta pe care oculta mondiala doreste s-o aplice si Transilvaniei
Iohannis are de returnat statului 100.000 de dolari si 480.000 de Euro pentru casa pe care a pierdut-o in instanta, nici de cotributiile CAS nu se stie daca le-a platit, ce sa mai zicem de impozit!
Tupeu nemărginit. Ruşii ne-au sfârtecat țara și tot ei deschid gura. Ministerul Afacerilor Externe din Rusia: „Noi n-am uitat de partea cui a luptat armata română în al Doilea război mondial”. Păi nu voi ați semnat Pactul Ribbentrop-Molotov cu Hitler?
Alertă la baza militară Kogălniceanu! Avioane ruseşti interceptate!
Sa ne temem de teribilul VIRUS ZIKA? Adevarul despre aceasta BOALA si urmarile ei
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro