Ce ASCUNDE NATO despre asasinarea celor doi militari români în Afghanistan | Ministerul Apărării de la București TACE

Distribuie!by loading... Cei doi militari români care au murit sâmbătă în Afganistan au fost uciși de doi indivizi care purtau uniforme ale forțelor naționale afgane de apărare și securitate, a declarat pentru Digi24 un purtător de cuvânt al operațiunii „Resolute Support”, citat de flux24.ro Cei doi indivizi au deschis focul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

militari-ucisi-afganistatn

loading...

Cei doi militari români care au murit sâmbătă în Afganistan au fost uciși de doi indivizi care purtau uniforme ale forțelor naționale afgane de apărare și securitate, a declarat pentru Digi24 un purtător de cuvânt al operațiunii „Resolute Support”, citat de flux24.ro

Cei doi indivizi au deschis focul într-o unitate a armatei afgane din sudul Afganistanului, precizează NATO într-un răspuns la solicitarea Digi24, fără a specifica dacă cei doi făceau parte din rândul forțelor afgane sau dacă au pătruns în unitate deghizați în soldați.


Membrii operațiunii „Resolute Support” au răspuns atacului cu focuri de armă și i-au ucis, la rândul lor, pe atacatori, mai spune NATO.

Oficialii misiunii internaționale din Afganistan și responsabilii afgani au deschis o anchetă asupra incidentului, iar NATO promite că va da alte informații de îndată ce vor fi disponibile.


Analiști militari contactați de FLUX 24 au declarat că este ciudat că NATO nu are încă un punct de vedere privind persoanele care i-au ucis pe cei doi militari români și poate indica o mare problemă de securitate a bazei respective.

Este interesant că ei nu recunosc că baza ar fi fost penetrată, dar nici că ucigașii făceau parte din angajați serviciului de securitate. Oricare din variante indică o mare problemă de securitate, a precizat un analist militar pentru FLUX 24.

Ministerul român al Apărării nu a dat nici un detaliu despre împrejurările în care cei doi au fost uciși.

Interesant este că o altă variantă a fost făcută publică în România, care poate indica că ucigașii provin din rândul politiștilor afghani.

Comisia Central a Arbitrilor a anunţat, sâmbătă, prin intermediul unui mesaj postat pe site-ul oficial, dispariţia fostului arbitru, Adrian Vizireanu, care s-a stins din viaţă la vârsta de 36 de ani, în Afganistan, în timpul unei misiuni de instruire a poliştilor afgani.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

”Intelligence” de Prahova, SRI de Rahova (Coldea, pleacă!)
BEBELUŞ LA SPITAL DUPĂ VACCINUL ROR (VIDEO)
Cu ce specimene defilează partidul lui Cioloș!
Tehnocratii au fost instalati la conducerea tarii cu scopul clar de a nu atrage fonduri europene pentru Romania, pentru ca acesti bani sa poata fi folositi pentru „refugiati”
VIDEO/ Cioloș concediat de o vânzătoare la Iași: Gata! Îmi pierd timpul și clienții
EUROPENILOR, ASTA ESTE KOVESI A VOASTRA – Iata capetele de acuzare impotriva lui Kovesi traduse in engleza: "In the spring of 2011, she personally claimed and received the amount of 268.689,36 lei from Ghita... she involved the institution she was leading in the extradition procedure of the convicted person Nicolae Popa... made all the necessary steps for obtaining the visa for the delegation members... ordered the payment of the air tickets from the funds of the Prosecutor's Office"
Lupta Anticoruptie. BARONII LOCALI sunt arestati. BARONII INTERNATIONALI nu sunt nici macar acuzati.
Jurnalistul Cristian Botez: Colcăie Bucureștiul de pedofili, de homosexuali în căutare de copii și adolescenți! Ne sunt violate și ucise copilele de gunoaiele degenerate ale Occidentului
Doina Pană, motivul pentru care a fost otrăvită: Măsura luată în Codul Silvic a costat Schweighofer 150 de milioane de euro pe an.
Căncescu: Klaus, intre 2000-2004, ai primit de la Guvernul Adrian Năstase sume de 10 ori mai mari decât Brașovul. Numai pentru modernizarea aeroportului din Sibiu ai primit sume mai mari decât aveam noi nevoie să facem un aeroport nou la Brașov.
MAGISTRATII NU AU VOIE SA SE RIDICE IMPOTRIVA LEGII – Iata de ce protestul la care instiga Danilet, fostul consilier al lui Macovei, ii poate aduce pe magistrati in postura de a nu mai solutiona niciun dosar. Desi au obligatia de a se supune legii, magistratii manati in protest de Danilet si Lancranjan ameninta cu blocarea instantelor si a parchetelor, ca nu ar fi bune Legile Justitiei, OUG-urile Guvernului, Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie si componenta CSM
ŞOC PENTRU KOVESI. Sprijin retras la NIVEL ÎNALT. Ştirea face ocolul cancelariilor europene
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro