Exemplu dupa Islanda ? Miting pentru demiterea guvernatorului Isărescu, în fața BNR, luni seară

Distribuie!by Câteva sute de persoane sunt așteptate să participe, luni seara, de la ora 18:30, în fața Băncii Naționale a României (BNR), pentru a cere demisia guvernatorului Mugur Isărescu, la un miting împotriva politicilor instituției față de creditele în valută, mai ales în franci elvețieni. loading... Un eveniment dedicat acestui […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

isarescu-criza-89706Câteva sute de persoane sunt așteptate să participe, luni seara, de la ora 18:30, în fața Băncii Naționale a României (BNR), pentru a cere demisia guvernatorului Mugur Isărescu, la un miting împotriva politicilor instituției față de creditele în valută, mai ales în franci elvețieni.

loading...

Un eveniment dedicat acestui protest a fost creat pe Facebook, iar o petiție pentru demisia lui Isărescu a strâns peste 1200 de semnături.

Să nu uităm că unii din păpușarii adevărați ai proastei funcționări a României din ultimii 25 de ani se află la BNR, în frunte cu Isărescu. Haideți cu toții să le cerem să plece de acolo!

Practic, un a 4-lea miting al clienților înșelați de bănci cu largul concurs al BNR. Și cel mai mare! Suntem pregătiți de la celelalte 3. Avem tot ce ne trebuie – bannere, voci frumoase, determinare. Acum e momentul să fim mai uniți ca niciodată!”, este mesajul de chemare la miting al clienților cu credite în CHF.

Petiția pentru demiterea guvernatorului BNR este argumentată cu acuzații privind lipsa de reacție față de marile falimente bancare și scandaluri financiare din anii ’90.

„Principalul vinovat pentru falimentarea sistemului bancar românesc – Bancorex, Banca Agricolă, Credit Bank, Banca Turco-Română, Bankcoop, Banca Albina, Banca Columna, Banca Internațională a Religiilor, Banca română de Scont, Banca de Investiții și Dezvoltare, Nova Bank.

Vânzătorul BCR-ului și cel care a protejat Caritas-ul, SAFI, FNI și toate jocurile prin care banii populației au ajuns la mafia politico-financiară.

Principalul vinovat pentru distrugerea economiei (industrie, flotă, agricultură, turism) românești, prin jocurile financiare făcute din 1990 până azi.

Apărătorul băncilor străine (împrumut 20 mld. euro), acestea luând casele românilor”, se arată în motivarea petiției.

 


Sursa:

 

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro