Exemplu dupa Islanda ? Miting pentru demiterea guvernatorului Isărescu, în fața BNR, luni seară

Distribuie!by Câteva sute de persoane sunt așteptate să participe, luni seara, de la ora 18:30, în fața Băncii Naționale a României (BNR), pentru a cere demisia guvernatorului Mugur Isărescu, la un miting împotriva politicilor instituției față de creditele în valută, mai ales în franci elvețieni. loading... Un eveniment dedicat acestui […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

isarescu-criza-89706Câteva sute de persoane sunt așteptate să participe, luni seara, de la ora 18:30, în fața Băncii Naționale a României (BNR), pentru a cere demisia guvernatorului Mugur Isărescu, la un miting împotriva politicilor instituției față de creditele în valută, mai ales în franci elvețieni.

loading...

Un eveniment dedicat acestui protest a fost creat pe Facebook, iar o petiție pentru demisia lui Isărescu a strâns peste 1200 de semnături.

Să nu uităm că unii din păpușarii adevărați ai proastei funcționări a României din ultimii 25 de ani se află la BNR, în frunte cu Isărescu. Haideți cu toții să le cerem să plece de acolo!

Practic, un a 4-lea miting al clienților înșelați de bănci cu largul concurs al BNR. Și cel mai mare! Suntem pregătiți de la celelalte 3. Avem tot ce ne trebuie – bannere, voci frumoase, determinare. Acum e momentul să fim mai uniți ca niciodată!”, este mesajul de chemare la miting al clienților cu credite în CHF.

Petiția pentru demiterea guvernatorului BNR este argumentată cu acuzații privind lipsa de reacție față de marile falimente bancare și scandaluri financiare din anii ’90.

„Principalul vinovat pentru falimentarea sistemului bancar românesc – Bancorex, Banca Agricolă, Credit Bank, Banca Turco-Română, Bankcoop, Banca Albina, Banca Columna, Banca Internațională a Religiilor, Banca română de Scont, Banca de Investiții și Dezvoltare, Nova Bank.

Vânzătorul BCR-ului și cel care a protejat Caritas-ul, SAFI, FNI și toate jocurile prin care banii populației au ajuns la mafia politico-financiară.

Principalul vinovat pentru distrugerea economiei (industrie, flotă, agricultură, turism) românești, prin jocurile financiare făcute din 1990 până azi.

Apărătorul băncilor străine (împrumut 20 mld. euro), acestea luând casele românilor”, se arată în motivarea petiției.

 


Sursa:

 

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Blidar: Tinerii sunt slab pregătiţi... raspuns: “şi noi, tinerii, suntem dezămagiţi de dumneavoastră...
Isterie in presa RUSILOR : „Traian Basescu este un marlan, nesimtit, suspect de TRADARE” si Iohannis: „Este un CLOVN”
Peter Singer, susținător al uciderii copiilor după naștere și al relațiilor sexuale dintre oameni și animale, va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universității București
Îmbolnăvire și control planificate sub rețeaua de telefonie mobilă 5G
Cu ce specimene defilează partidul lui Cioloș!
”Revoluția” din 1989 și Războiul din 1999 din Iugoslavia - două momente cu un numitor comun. Ambele țări au fost ocupate de agenturi străine și făcute praf și pulbere, după ocupație, jefuite și nimicite.
Norvegia și Elveția, două țări care și-au tratat copiii ca pe câinii vagabonzi
Atenție la ce cumpărați! Suntem invadați de brânză care nu a văzut laptele
Tanarul care a vrut sa il asasineze in cap a recunoscut de ce a vrut sa faca asta: auzeam voci in cap, in ultima vreme tot mai puternice si mai frecvente | Efectul de voci in cap se datoreaza antenelor GSM sau implantului de microcip
Clubul Rotary -o ramură a masoneriei- și-a făcut cuib în Biserica Ortodoxă din România
Statul roman a smenuit miliardele primite din fonduri europene la cursul de schimb!
LEGEA VACCINARII OBLIGATORII. Sistemul insista: NU-TI VACCINEZI COPIULUL = ITI VOR LUA COPILUL. Dar cica parintii vor fi despagubiti daca apar efecte adverse grave. Tu pentru ce despagubire ii vei lasa sa-ti bage copilul in pamant?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro