„Executia sotilor Ceaușescu la peretele unui veceu rămâne pe conștiința lor”, a lui Iliescu și Gorbaciov

Distribuie!by loading... Nota redacției: E pentru prima oară când aud că soții Ceaușescu au avut parte de o moarte degradantă și prin acest „detaliu”:  în vecinătatea unui WC… Dacă este adevărat, atunci acest detaliu devine un argument în plus că moartea celor doi a avut un caracter ritualic, a conținut […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

sarbii-dezastru-nuclear-730x430

loading...

Nota redacției: E pentru prima oară când aud că soții Ceaușescu au avut parte de o moarte degradantă și prin acest „detaliu”:  în vecinătatea unui WC… Dacă este adevărat, atunci acest detaliu devine un argument în plus că moartea celor doi a avut un caracter ritualic, a conținut un mesaj ocult de răzbunare și de avertisment pentru cine ar proceda la fel.

ceausescu 1a

Argumenti.ru:

„Pentru prima data, o operatiune comuna a CIA, KGB, GRU si a serviciilor maghiare au lucrat impreuna pentru rasturnarea dictatorului romanGlasul.info | Stiri | 2015-10-30

Pentru prima data, o operațiune comuna a CIA, KGB, GRU și a serviciilor de informatii maghiare au lucrat impreuna pentru rasturnarea “dictatorului” roman, Nicolae Ceausescu, ne spune un participant direct la conspirație din serviciile speciale ruse.

Fluierul.ro a publicat dezvaluirile facute in premiera de catre presa rusa in legatura cu evenimentele din decembrie 1989 si despre implicarea si colaborarea dintre serviciile secrete rusesti, americane si maghiare, avand ca scop rasturnarea regimului Ceausescu din Romania.

Argumenti.ru:

”Pentru prima data, o operatiune comuna a CIA, KGB, GRU si a serviciilor maghiare au lucrat impreuna pentru rasturnarea dictatorului roman”

In Budapesta, la directia de informatii a trupelor sudice ale armatei ruse, Roman era cel mai tanar ofiter. Un locotenent major in pozitia de maior, nu e de gluma! „Ce carierist”, bombaneau capitanii batrani. Cu toate astea, nici ei nu putea nega faptul ca nimeni nu cunostea atat de bine limbile straine precum acest tanar. Roman vorbea foarte bine germana si franceza, iar maghiara si romana, ca si rusa, de altfel, ii erau limbi materne.

S-a nascut si a crescut in Transcarpatia, in orasul Muncaci (Muncevo), motiv pentru care nici nu stia cat sange maghiar sau romanesc ii curge prin vine. In timpul petrecerilor, prietenii sai il intrebau: ce nationalitate are? Citandu-l cu ironie pe Bismarck, locotenentul major le raspundea de asemenea ironic ca: „A fi roman nu-i o nationalitate, ci o profesie”.

In acea perioada, in Romania, spre deosebire de Ungaria, nu existau trupe sovietice. Din aceasta cauza un ofiter al spionajului militar cu greu isi putea exercita sarcina de monitorizare a programului nuclear romanesc. Cele mai utile raman vizitele in Transilvania si intrevederile cu maghiarii din Transilvania. La Timisoara, serviciile secrete sovietice dispuneau de o retea larga de agenti secreti sovietici.

Fariseii politici

Ca un profesionist adevarat, Roman timp de 20 de ani nu a deconspirat niciun nume, locurile conspirative si parolele colaboratorilor sai romani. Cu toate acestea, el a dezvaluit unele detalii ale operatiunii de inlaturare a lui Nicolae si a Elenei Ceausescu. Si acest lucru a fost determinat de…insusi Gorbaciov.

Acum, cu ocazia aniversarii a 80 de ani, in presa occidentala a pornit o intreaga campanie in favoarea lui Mihail Sergheevici. Toti il slavesc pe „Gorbi”… Si chiar insusi Gorbaciov este interesat de mentinerea unei imagini de bunic bland. Roman recunoaste ca i-a fost sila sa asculte cum, primul si ultimul presedinte al Uniunii Sovietice a condamnat la Bucuresti executia sotilor Ceausescu in decembrie 1989.

La intrevederea cu jurnalistii, fostul lider sovietic a declarat ca ei au fost impuscati „asemenea unor animale”, iar acest lucru nu trebuia facut, „oricat de complicata ar fi fost situatia in tara”.

In cadrul unei vizite private, fostul presedinte sovietic s-a intalnit cu fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu. Cei doi aveau multe lucruri de care sa-si aduca aminte. Executia sotilor Ceausescu la peretele unui veceu ramane pe constiinta lor, afirma Roman.

In noiembrie si decembrie 1989, tanarul spion rus a exercitat functia de traducator al unor sefi superiori, sositi cu o misiune secreta de la Moscova. Ore intregi, generalii GRU au purtat discutii cu sefii serviciilor secrete maghiare. Roman isi aminteste bine ca oaspetii din capitala au subliniat in mai multe randuri ca actionau in conformitate cu ordinele ministrului apararii al URSS si la ordinele presedintelui sovietic Mihai Gorbaciov. In acea perioada, inlaturarea unui sef de stat putea fi autorizata doar de Secretarul General al Partidului Comunist din Uniunea Sovietica. Cu toate acestea, ofiterii GRU erau circumspecti si au decis sa actioneze doar prin intermediul serviciilor maghiare.

centrala-cernavoda_adev

Frica de bomba atomica romaneasca

La sfarsitul anului 1988, „problema romaneasca” a devenit una centrala in negocierile lui Gorbaciov, Sevarnadze si Iakovlev cu Occidentul. Problema nu consta in faptul ca in presa sovietica Ceausescu era prezentat drept un „stalinist” si dusman al perestroicii, chiar daca acesta intr-adevar a declarat in cadrul congresului PCR ca „mai curand Dunarea isi va schimba cursul decat va fi realizata perestroika in Romania”.

Problema nu a constat nici in antipatia personala a lui Gorbaciv fata de Ceausescu. In marea politica nu exista loc pentru sentimente. Exista doar interese. Acestea coincideau la Bush-tatal si Goraciov intr-un singur subiect comun: sa nu permita Romaniei sa devina o puterea nucleara. Mai ales ca exista deja problema ambitiilor nucleare ale Chinei.

Potrivit lui Roman, Bucurestiul inițiase proiectului realizarii armei nucleare in anul 1976. Pentru fabricarea acesteia a fost format un grup de fizicieni, care lucrau intr-un centru secret din orasul Magurele. Asa cum este astazi in cazul Iranului, oficial, lucrarile erau realizate in domeniul energeticii nucleare.

Rezultatele pozitive i-au permis lui Ceausescu sa declare oficial in mai 1989 despre faptul ca, din punct de vedere tehnic, Romania este capabila sa produca arme nucleare. In decembrie 1989, Ceausescu a fost inlaturat si executat. In zadar s-a laudat. Pentru crearea bombei nucleare romanii mai aveau de lucrat inca zece ani.

Roman povesteste ca cei doi generali GRU nu au plecat la Moscova dupa asasinarea lui Ceausescu. Impreuna cu grupul spionilor militari din Grupul de Sud al fortelor militare sovietice, au trecut din Budapesta la Bucuresti. Au inceput cautarile contactelor printre fizicienii romani. Desigur, sovieticii nu aveau nevoie de secretele legate de producerea armei nucleare.

Nu era nevoie decat inlaturarea oricarui pericol de scurgere a informatiei legate de tehnologiile nucleare din Romania. Cu ajutorul CIA, aceasta problema a fost rezolvata. Peste doi ani, in 1991, noua guvernare a Romaniei a acceptat sa supuna sub controlul absolut al Agentiei Internationale pentru Energia Nucleara obiectele si centrele de cercetare nucleara.

Pentru o perioada indelungata, in Romania s-au aflat 13,5 kg de uraniu imbogatit (80 la suta). Iata de ce in 2003, in colaborare cu CIA si Serviciul de Informatii Externe a Federatiei Ruse, au organizat o operatiune secreta de transportare si neutralizare in Rusia a materialului nuclear. Acesta a fost adus la Bucuresti cu un transport militar, incarcat in Il-76 si transportat la uzina de concentrate chimice din Novosibirsk.

Transportarea a avut loc la comanda Agentiei Internationale pentru Energie Nucleara si finantata de Ministerul Energeticii al SUA. Operatiunea a fost executata de Comisia Nationala pentru control asupra activitatii nucleare a Romaniei. Ministerul industriei nucleare a Federatiei Ruse a executat functia de coordonator al operatiunii. Totusi, aceasta a fost monitorizata si de expertii americani.

Inspectiile obiectelor nucleare efectuate de Agentia Internationala pentru Energia Nucleara au scos la iveala faptul ca incepand cu anul 1985 Romania a efectuat experimente chimice secrete in scopul obtinerii materialelor necesare crearii unei bombe nucleare. Potrivit estimarilor expertilor, Ceausescu ar fi reusit sa obtina bomba nucleara catre anul 2000. Aceste planuri au fost zadarnicite de conspiratia serviciilor secrete.

 

 

Surse: [1] argumenti.ru [2] fluierul.ro [3] ioncoja /Foto: telegraf.rs

Citeste mai mult pe:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

CANDIDA AURIS: spitalele eliberează fungi letali în aer, “colonizând” populaţia cu agenţi patogeni periculoşi ce au o rată de deces de 41% – 88%. AGRICULTURA MODERNA a creat acest MONSTRU
Gabriele Kuby: „Vor să ajungă la copiii voştri! Îi vor sexualiza, iar sexualizarea copiilor va prăbuşi civilizaţia”
Cristoiu dezvăluie motivul ascuns pentru care Iohannis a plecat în Israel: „Țin să atrag atenţia asupra unui fapt mult mai grav!”
EXPLOZIV! | Statul român, expropriat de OMV si Gazprom?
Tu stii cine este femeia in permanenta din spatele lui Klaus Iohannis si de ce are atatea decoratii masonice de la casele regale? Ce merite are ea?
Este uriasa colonizare a Europei cu imigranti islamici un atac organizat impotriva popoarelor Europei? ONU: "Europa ar avea nevoie până în 2025 de 159 de milioane de imigraţi" George Soros - "Pot afirma cu siguranţă că ultima generaţie de copii albi se naşte acum"
Trei companii germane uriaşe sunt în pragul unor procese istorice pentru corupţie în Grecia
Şi totuşi, cine taie pădurile Văii Jiului?
E OFICIAL. SUA vor trimite 1.000 de militari in Romania pentru a spori SECURITATEA tarii – VIDEO
Regele Mihai s-a înţeles cu comuniştii să abdice, nu a fost forţat| in anii 90 s-a inteles cu Iliescu sa ii fie refuzata intrarea in tara ca poporul sa il adore si sa ii retrocedeze totul in schimb
Vina de a fi unicat în România. Cum este sabotat de statul român singurul producător autohton din irigaţii
Se vinde pământul Țării…
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro