EXCLUSIV/Bechtel i-a PLĂTIT lui Năstase COMISION 80 MILIOANE de DOLARI!

Distribuie!by Un fost angajat al Bechtel, american de origine română, susține că americanii i-au plătit lui Adrian Năstase, în avans, un comision de 80 milioane dolari cu doar câteva zile înaintea semnării contractului. El susține că la acest moment există o investigație a autorităților americane în legătură cu acest caz. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un fost angajat al Bechtel, american de origine română, susține că americanii i-au plătit lui Adrian Năstase, în avans, un comision de 80 milioane dolari cu doar câteva zile înaintea semnării contractului. El susține că la acest moment există o investigație a autorităților americane în legătură cu acest caz. Mai mult, el spune că lichidarea urgentă a operațiunilor Bechtel în România este legată de aceste investigații. 

loading...

Tot fostul angajat mai spune că fostul premier Victor Ponta s-a întâlnit cu reprezentanți ai companiei în SUA.

Pe 29 mai 2013, Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine (DPIIS) a anunţat oficial, printr-un comunicat de presă, rezilierea contractului cu compania Bechtel International Inc. pentru construirea autostrăzii Braşov – Cluj – Borş.

În comunicat, Departamentul confirma suma de 37.200.000 euro pe care România va trebui să o plătească firmei Bechtel.

Proiectul de construire a Autostrăzii Transilvania, pe traseul Braşov – Borş, a început în anul 2004, în baza unui contract cu o valoare de 2,2 miliarde de euro acordat companiei americane Bechtel. Lucrările au fost întrerupte la jumătatea anului 2005, când autorităţile au început reanalizarea contractelor încheiate de guvernarea precedentă.

Compania a finalizat până la rezilierea contractului 52 de kilometri de autostradă (Turda-Câmpia Turzii) din totalul de 415 kilometri, iar termenul de finalizare a autostrăzii fusese stabilit iniţial pentru anul 2011 şi prelungit cu un an din cauza întreruperilor lucrărilor în 2005. Între timp, Bechtel a renunţat la partea de autostradă între Târgu Mureş şi Braşov.

După 11 ani de la semnarea contractului, statul român are 52 de kilometri de autostradă în funcţiune şi 1,4 miliarde de euro deja plătite.

 

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Norvegia. Homosexualii, lesbienele si pedofilii din societatile astea scandinave sunt adevaratul motiv pentru care copiii se fura cu asa inversunare!
Senatorul UNPR care vrea să fie ambasador prin lege a fost miner
Discursul celebru din balconul judeţenei de partid: „Fetelor, f...ţi-vă, fetelor, că nu ne mai opreşte nimeni. E libertate!“
Perkins a spus că scopul asasinilor economici este acela de a privatiza totul.
Luati-va pastilele inainte sa cititi: Cine este procuroarea tanara din Teleorman care l-a executat azi pe Dragnea? Fotografii cu dovezi ce te lasa masca!
KOVESI E TERMINATA – Curtea Constitutionala a decretat ca DNA nu avea voie sa inceapa urmarirea penala si sa defileze ministri in dosarul Ordonantei 13: “Infractiunea de favorizare a faptuitorului nu poate fi comisa prin adoptarea unui act normativ... nici una dintre infractiunile pentru care s-a dispus extinderea nu intra in sfera de competenta a DNA... Toate argumentele expuse mai sus, impuneau organului judiciar solutia de clasare”. Kovesi si Lazar trebuie demisi (Decizia)
Un Blitzkrieg împotriva fiecărui român | trebuie sa citești asta!
Banca Mondiala sugereaza ca Septembrie este luna in care va lovi anuntata criza economica!
Începând de azi, naveta elevilor cu trenul nu va mai fi decontată din cauza ordonanței Guvernului Orban
Ilie Șerbănescu: ”Au început să se afle nu doar dimensiunile jafului, ci și ustensilele și diversiunile cu care este operaționalizat!”
Iar au găsit un motiv să nu facă autostrada: un gândac. Pretexte penibile și minciuni ale UE si PNL! Fără Ceaușescu nu sunteți în stare de nimic de 30 de ani!
Mesajul șefului Poliției din Popești-Leordeni către subalterni: „Foarte slabă activitatea privind aplicarea de sancțiuni. Trebuie să îndreptați”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro