EXCLUSIV. România pierde, încet dar sigur, controlul administrativ asupra județelor Covasna și Harghita (și nu numai). Primărie din Harghita, adrese oficiale DOAR în LIMBA MAGHIARĂ

Distribuie!by loading... România pierde, încet dar sigur, controlul administrativ asupra județelor Covasna și Harghita (și nu numai). În mod cu totul halucinant, România a cedat suveranitatea în cele două județe în favoarea extremiștilor moderați din UDMR care și-au făcut un adevărat stat în stat în care limba maghiară este limbă […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

România pierde, încet dar sigur, controlul administrativ asupra județelor Covasna și Harghita (și nu numai). În mod cu totul halucinant, România a cedat suveranitatea în cele două județe în favoarea extremiștilor moderați din UDMR care și-au făcut un adevărat stat în stat în care limba maghiară este limbă oficială de stat iar limba română nu are niciun statut.

Deși pare ireal, o primărie din județul Harghita comunică în mod oficial cu cetățenii într-o limbă oficială într-un stat vecin României, limba maghiară.

Un cetățean român din București, care și-a cumpărat o bucată de pământ în comuna Remetea, județul Harghita, a avut surpriza neplăcută să primească la finalul lunii octombrie anul trecut o adresă oficială din partea Biroului financiar din cadrul Primăriei Remetea, condusă de UDMR-istul Laczkó-Albert Elemér.

Deși actele oficiale ale instituțiilor publice din România se întocmesc în mod obligatoriu în limba oficială de stat, potrivit legii, limba română, iar limba maghiară nu are niciun caracter oficial în zonă, cetățeanul român a primit o adresă oficială din partea Primăriei Remetea doar în limba maghiară. Asta în ciuda faptului că aceasta nu a solicitat să i se comunice vreo informație în limba maghiară.

Adresa oficială, o înștiințare cu privire la unele erori ale Primăriei Remetea în privința încadăririi terenurilor în clase de impozit, a fost comunicată exclusiv în limba maghiară, de parcă Primăria Remetea s-ar afla în Ungaria, nu în România.

Între timp, liderii UDMR se plâng ambasadelor străine de condițiile inumane în care trăiesc maghiarii din România și cum le sunt încălcate lor drepturile.

 


Sursa: dantanasa.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Crenvurstii din Romania, bombe cu „NOROI ROZ”. Vezi care marci au cei mai multi aditivi (Video)
Președintele Iohannis a promulgat legea care impune educația sexuală pentru copii. Fetițele vor învăța la școală cum să se ferească de „sarcini nedorite”
Guvernul Tudose, gata să lupte împotriva celei mai gogonate diversiuni colonialiste?!
Fostul președinte îl acuză de înaltă trădare pe actualul
Război ruso-american | LUKOIL – cel mai important proces din istoria României
Doctor biofizician: „Cu fiecare nou partener sexual, o femeie îşi scade cu 10% şansa de a avea o familie fericită”
BOMBA DEUTSCHE WELLE: PESTA PORCINA ”CURATA” TERENUL PENTRU FERMIERII DANEZI SI OLANDEZI?
SUA anunță: România se `transformă` în POLIGON de RĂZBOI! Participă 30.000 de soldați NATO
Guvernul Cioloș – Soroș înlocuiește limba română și istoria cu educația pentru imigranți, educația pentru separarea copiilor de părinți și educația pentru ONG-iști
În timp ce Iohannis a fost 4 zile la plajă în Israel, Ungaria declară stare de urgență şi a deplasat mii de trupe la granița cu România. Ministrul de interne maghiar, Sándor Pintér: "Am declarat Starea de Urgență din cauza crizei imigranților".
După ce Guvernul a vândut peste 70 % din terenurile României acum s-au gândit să oprească VÂNZAREA României | Străinii nu mai pot cumpăra pământ la liber
S-a decis: mega-moscheea se va construi - Klaus Iohannis : „Moscheea de la București va fi construită, ea oferă mai multe garanții de securitate.” "Pulimea" trebuie sa accepte !!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro