EXCLUSIV. NOAPTEA MINȚII. Senatorii transilvăneni au votat pentru LIMBA MAGHIARĂ în prefecturi și deconcentrate

Distribuie!by Senatorii din Transilvania au votat în favoarea amendamentelor UDMR din proiectul de lege privind Codul administrativ al României, adoptat luni, 11 iunie a.c., de Senat, care conține o serie de prevederi care avantajează acțiunile UDMR în favoarea autonomiei teritoriale pe criterii etnice a așa-zisului ținut secuiesc.  Deși sunt senatori […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Senatorii din Transilvania au votat în favoarea amendamentelor UDMR din proiectul de lege privind Codul administrativ al României, adoptat luni, 11 iunie a.c., de Senat, care conține o serie de prevederi care avantajează acțiunile UDMR în favoarea autonomiei teritoriale pe criterii etnice a așa-zisului ținut secuiesc. 


Deși sunt senatori din Transilvania și ar trebui să fie mai atenți atunci când votează împotriva intereselor românilor din Transilvania și în favoarea intereselor UDMR, o serie întreagă de senatori nu au avut nici de obiectat atunci când au votat Codul administrativ (detalii aici).

loading...

Astfel, spre exemplu, senatorii Aurel Soporan (Mureș, PSD), Vasile Ilea (Cluj, PSD), Marius Nicoară (Cluj, PNL), Valer Breaz (Alba, PSD), Marius Dunca (Brașov, PSD), Ioan Deneș (Bistrița-Năsăud, PSD), Ioan Simionca (Bistrița-Năsăud, ALDE), Grabriel Leș (Satu Mare, PSD) au votat fără probleme pentru lărgirea cadrului instituțional în care se poate utiliza limba maghiară în administrați publică, la prefecturi și serviciile deconcentrate.


Lista completă a votului din Senat la Codul administrativ aici.

FOTO: Marius Nicoară, Ioan Deneș și Grabriel Leș.


 

Sursa: dantanasa.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ce este Ateismul Militant şi Cine sunt exponenții lui în România
ANRP își bate joc de LEGE și de zeci de mii de ROMÂNI
În timp ce românii patrioti, rup ușile la hipermarketurile imperialiste , Schweighofer vinde pădurile pe care le deține în România către grupul suedez GreenGold, Prețul de achiziție și detaliile contractului sunt ținute secret, ca să nu lea stea românilor mâncarea de Paști in gât !!! Unde sunt rezistenții atei să protesteze ? Sunt cumva ocupați cu Paștele ?.
Comitetul Românilor din SUA cere României RETRAGEREA din pactul pe migrație- Diaspora se opune!
Lovitura de 4 miliarde de dolari data de Mark Zuckerberg cu Facebook la bursa
Fermierii mici din România se unesc pentru a devansa marii producători străini
Guvernul Orban dă semnalul: jos labele de pe hypermarketuri!
SUA au ridicat în aer „Avionul Apocalipsei”
NE VOR LUA COPIII? Noul proiect de lege privind OBLIGATIVITATEA VACCINARII ajunge in Parlament. Se va tine de cuvant Dragnea ?
Siriana. Coloana a V-a arabă în România şi doamna premier Sevil
AM PRINS-O PE KOVESI – Iata protocolul PICCJ – SRI! Are numarul 003064 din 4.02.2009 si a fost semnat cand Procuror General era Laura Kovesi. In baza lui DNA si SRI au instrumentat ilegal, in parteneriat, dosare penale. Ofiterii SRI cereau procurorilor sa nu puna la dosar documentele folosite la anchete. In ianuarie 2017, DNA prostea natiunea: “Nu exista si nu a existat nici un protocol de colaborare SRI-DNA si nici protocol secret Coldea/Kovesi” (Document)
Referendumul lui Iohannis, paravan pentru un tun financiar de 2 milioane de Euro?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro