EXCLUSIV : John Kerry a fost atacat la Roma pentru susținerea extinderii ISIS (VIDEO)

Distribuie!by O călătorie recentă a lui John Kerry în Italia aproape că sa încheiat cu un pumn in ochi . A călătorit în scopul de a se întâlni cu ministrul italian de externe Paolo Gentiloni și pentru a discuta despre noile modalități cu privire la modul de a combate teroriști […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

O călătorie recentă a lui John Kerry în Italia aproape că sa încheiat cu un pumn in ochi . A călătorit în scopul de a se întâlni cu ministrul italian de externe Paolo Gentiloni și pentru a discuta despre noile modalități cu privire la modul de a combate teroriști ISIS.

loading...

Cu toate acestea, cel mai interesant lucru sa întâmplat la sfârșitul conferinței. Una dintre jurnalistele care au fost așezate în rândurile din față brusc se ridică și strigat câtre Kerry:


“Tu ai fost cel care a creat ISIS!”,  după care a încercat  să se napustească asupra lui …

Femeia a fost imediat oprita de carabinieri ..vezi video :


 

 

(Uita-te la video și vezi : acești oameni care erau cu Kerry, carabinierii și  etc… se poate observa in privirea din ochii lor Ei știu că tot acest teatru este greșit, d…!.)

 

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro