EXCLUSIV FLUX24.RO Dezvăluiri despre scandalul agenților de informații infiltrați în Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei (luciferice) | Ginerele unui general SRI

Distribuie!by   Scandalul agenților serviciilor de informații infiltrați în Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei (ANRM) aduce dezvăluiri explozive obținute în exclusivitate de FLUX 24. Co-președintele Alianței, fosta realizatoare tv, Marilena Rotaru, a demisionat acuzând infiltrarea organizației de agenți ai serviciilor de informații. loading... Marilena Rotaru l-a acuzat în acest sens […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


liteanu-900x444Scandalul agenților serviciilor de informații infiltrați în Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei (ANRM) aduce dezvăluiri explozive obținute în exclusivitate de FLUX 24. Co-președintele Alianței, fosta realizatoare tv, Marilena Rotaru, a demisionat acuzând infiltrarea organizației de agenți ai serviciilor de informații.

loading...

serbancasaregala

Marilena Rotaru l-a acuzat în acest sens pe co-președintele ANRM, Cătălin ŞERBAN, dar fără a da amănunte.


Cu Marilen Rotaru s-au solidarizat majoritatea membrilor Consiliului de Onoare al ANRM care au demisionat și ei: Doina Cornea, Mihai Ricci (fost consilier al Principesei Margareta), Lucia Hossu Longin, Mircea Carp (fost director Radio Europa Liberă), Dinu Zamfirescu și alții

FLUX 24 a aflat că Șerban este ginerele generalului SRI, Traian Liteanu, fostul rector al Academiei SRI.


Cătălin Șerban este omul de încredere al gl br (r) Eugen Porojan, aghiotant regal, omul de încredere al Principelui Radu.

Interesant este că înainte de a fi monarhist, Cătălin Șerban a fost un susținător activ al Mișcării Legionare căreia i-a pus la dispoziție un imobil în strada Banat nr. 28 din București. Acolo avea și magazin online care vindea însemne legionare. Tot acolo avea și un restaurant unde erau însemne ale Mișcării lui Corneliu Zelea Codreanu.

monarhistisediu

În 2012 când a ajuns co-președinte al ANRM, Șerban a schimbat însemnele legionare de la adresa respectivă cu cele monarhiste.

Mai mult siteul de internet care vindea însemne legionare a fost transformat în royalshop.ml. Cu toate că oficial magazinul online e prezentat ca fiind al ANRM acesta este afacerea privată a co-președintelui ANRM.

 

sursa: flux24.ro, nasul.tv

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Dacian Cioloș, anunț CRUCIAL din SUA: 'Americanii vor trimite armata la Marea Neagră' | Sunteti pregatiti de razboi?
Deputații au decis. Defăimarea pe Facebook va costa până la 100.000 de lei
Olteanul-şef de gară care a oprit de două ori trenul NATO, la Pieleşti, şi i-a scos din minţi pe americani: „Băsescu a zis că mă dă personal afară, dar eu n-am cedat”
Victor Ponta, reacție DURĂ la afirmațiile Ambasadorului SUA: Proști suntem toți.. (pentru ca sunteti masoni ? )
VIDEO Dan Barna, surprins cum râdea de un bolnav de inimă după ce se prefăcuse îngrijorat
O AMANTĂ aruncă în aer mapamondul din RĂZBUNARE | SCANDALUL #Panama Papers, declanşat de o femeie
Sebastian Ghiță prezintă un e-mail primit de la Kovesi, de pe o adresă folosită de către aceasta cu scop anonim - "cucuveaua mov"
Selfie de campanie ratat! | Ponta, mândru că e românul “666″, Daciana mândră că e “Ralph Lauren”!
Făcătura la adresa făbricuței de la Brădet: Se leagă, nu? Ministrul Sănătății anunță prima dezbatere publică a legii vaccinării OBLIGATORII. Acum înțelegeți de ce Ministerul NU VREA SĂ DEA, de mai bine de o lună, lista nominală cu vaccinurile primite de fiecare bebeluș care s-a îmbolnăvit. Problema este că toţi copiii au in comun un singur lucru : VACCINAREA , nu au în comun portocalele, nici branza ci doar VACCINAREA !!!!!
Florian Colceag: APEL CĂTRE NAŢIUNE: “Forţaţi societatea civilă să se organizeze, ca să nu pierim!”
CE va demara procedura de infringement împotriva României din cauza proiectelor de microhidrocentrale din Munții Făgăraș
România – spre totalitarism, 3 LEGI care ne bagă PUMNU-N GURĂ. Și noi TĂCEM ca PROȘTII!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro