EXCLUSIV ! Fetiţă torturată de psihologii Barnevernet! (VIDEO)

Distribuie!by Un personaj sinistru, Turid Kavli  o „psiholoagă” Barnevernet, anchetează copiii ore în şir manipulându-i să recunoască lucruri pe care nu le-au făcut. loading... Video  arată cum „psiholoaga” Turid Kavli manipulează o fetiță de șase ani, pentru a o determina să spună că a fost violată de tatăl ei vitreg. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un personaj sinistru, Turid Kavli  o „psiholoagă” Barnevernet, anchetează copiii ore în şir manipulându-i să recunoască lucruri pe care nu le-au făcut.

loading...

Video  arată cum „psiholoaga” Turid Kavli manipulează o fetiță de șase ani, pentru a o determina să spună că a fost violată de tatăl ei vitreg.

Fata anchetată (acum în vârsă de 19 ani), şi-a recuperat înregistrarea video făcută în 2002, după ce a scăpat din diversele case foster în care a fost obligată să stea 12 ani.

Iată dialogul tradus din norvegiană:

Kavli spune fetei:

-Trebuie să spui, astfel nu vom mai termina

Timp de 4 ore a spus NU!

Fata a fost interogată de Turid Kavli timp de patru ore și a spus de 22 de ori că nimic nu sa întâmplat. În cele din urmă, fata a trebuit să mintă pentru a termina interogatoriu.

Psiholoagei, Turid Kavli, o mare activistă a ideologiei Barnevernet, i s-a acordat o medalie din partea regelui Norvegiei. Pentru presiune asupra unei  fetițe de șase ani?

Mai jos conversaţia tradusă din norvegiană între Turid Kavli (TK) și fata (G). De remarcat atitudinea nevinovată a fetei. Un copil abuzat sexual ar avea o atitudine de ruşie, de jenă. În schimb „marea psiholoagă” i se adresează la un moment dat foarte vulgar ( refrindu-se la actul sexual):

TK: Trebuie să spui, astfel nu vom mai termina
G: Dar nu am făcut lucrul acesta
TK: Nu înseamnă că aţi făcut ceva. Nu înseamnă că ați făcut ceva greșit. Nu, absolut deloc! Dar cineva trebuie să fi făcut ceva. Astfel încât medicul poate vedea că ceva sa întâmplat cu fundul. Medicul a văzut asta, pentru ca este clar. Trebuie doar să te fac să spui cum sa întâmplat. (Aici un articol în care barnevernet încearcă foloseacă un doctor pentru a indepărta copii din familiile lor.)
G: Nu am făcut nimic.
TK: Dar noi știm că ceva trebuie să se fi întâmplat. Avem nevoie doar să te fac să spui cum sa întâmplat. Nu trebuie să se fi întâmplat ieri. Poate să se fi întâmplat cu mult timp înainte.
G: Dar nu știi asta.
TK: Da, știm că…
G: Dar nu am făcut …
TK: Știm că trebuie să se fi întâmplat.
G: Va dura mult timp înainte să pot merge acasă?
TK: Da, va dura un timp. Voi sta aici până vei vrea să  spui ce sa întâmplat.

(În timpul vizionării video, putem vedea aceeași fată cu mulți ani mai târziu, vizionând  videoclipul cu ea mică, de 6 ani,  manipulată de către psiholoagă. Ea comentează că „psihologul”, a spus că trebuie să spună că a fost abuzată – altfel nu putea părăsi încăperea. În cele din urmă fata a cedat și a răspuns afirmativ la întrebările de conducere a lui Kavli ):

TK: Deci, sa întâmplat de mai multe ori pe timp de noapte?
G: mm
TK: X a intrat în camera te-a…
G: mm.
TK: A pus… lui în … ta.
G: mm.

Fata a rostit doar un „mm„, ca să scape  odata de inchizitoriu. Acest lucru a fost considerat  ca recunoaştere a ceea ce i se insinuează. Deşi toate întrebările au fost pure întrebări  de conducere.

Rezultatul interogării și sentința împotriva tatălui vitreg al fetei a fost că fata a fost luată de la familia ei, de langă tataul vitreg şi mama naturală și plasată în mai multe case foster, unde viata ei a fost un calvar.

Copiii în grija statului = 5% violaţi de cei din anturaj

Turid Kavli o psiholoaga cu mintea îmbibata de teorii stupide (care a facut mult rău copiilor, scoţindu-i din familiile lor naturale), susţine, în publicatia Aftenposten că 55.000 de copii sun 18 ani din Norvegia sunt abuzati sexual. Abuzatorii sunt cei din imediata apropiere a copiilor. http://theforeigner.no/pages/news/thousands-of-norwegian-children-sexually-abused/

Acum se ştie că nici un parinte natural nu ar face aşa ceva copiilor lui, decât dacă suferă de grave dereglari psihice, este un alcoolic ordinar sau un drogat. Dar în centrele de plasament sau in familiile surogat cu siguranta se întamplă. Nimic pe lume nu poate înlocui protecţia pe care un părinte o poate oferi unui copil. Un numar de 55.000 sub 18 ani, inseamna un procent de 5% din copiii sub 18 ani ai Norvegiei. Deci 5% din copiii sub 18 ani sunt abuzaţi sexual de catre cei din anturaj- acesta este rezultatul „minunat” al scoaterii copiilor din familie si punerea lor sub autoritatea statului si a psihologilor.

 

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro