EXCLUSIV COMISARUL.RO Coldea e DISPERAT! | Nu știe cine sunt ”CÂRTIȚELE” care ”SIFONEAZĂ” la Tolontan!

Distribuie!by   Coldea e disperat! Cârtițele din SRI care îi ”sifonează” documente ”nedescoperite” de serviciu lui Cătălin Tolontan s-au reactivat. După cazurile Ridzi și Gala Bute, SRI a mai fost umilit încă o dată de aceste cârtițe care au lăsat serviciul cu chiloții în vine. Dar și pe procurorii de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Coldea e disperat! Cârtițele din SRI care îi ”sifonează” documente ”nedescoperite” de serviciu lui Cătălin Tolontan s-au reactivat. După cazurile Ridzi și Gala Bute, SRI a mai fost umilit încă o dată de aceste cârtițe care au lăsat serviciul cu chiloții în vine. Dar și pe procurorii de la DNA și Parchetul General care au făcut percheziții în cazul Colectiv și n-au descoperit documentul detonat de Tolontan! Și s-a trecut, iar, ca la proști, la filarea lui Tolontan!

loading...

Cătălin Tolontan, pentru Paginademedia.ro:


„Stiam de existența unui fax trimis de emagic către ISU prin care instituția era înștiințată că la Clubul Colectiv se va organiza un eveniment în septembrie. Ieri am cerut o poziție oficială de la IGSU legată de acest fax. Am fost și la sediul lor, dar nu ne-au primit.

Seara, în jurul orei 22.00, am început să primim de la ISU tot ce solicitasem în ultima săptămână. La ora 23.45 am primit confirmarea că ISU a primit acel fax care demonstra că știau de Clubul Colectiv și ne-am apucat de ediția specială.”


Ancheta de acum din cazul Clubului Colectiv vizează și DGIPI, serviciul de informații al Ministerului de Interne ai cărui oameni, potrivit jurnaliștilor de la GSP, au beneficiat de sponsorizările de la asociațiile pompierilor.

„Un vecin a vrut să îi fotografieze. Au plecat”

Tolontan continuă:

„Am ajuns acasă după ce am terminat ediția, la ora trei noaptea. M-a oprit un vecin: tocmai am vrut să fotografiez doi oameni ca supravegheau locuința, mi-a zis. Erau doi, o femeie și un bărbat. Vecinul meu s-a dus în casă să ia telefonul și s-a întors să îi fotografieze. Când l-au observat, s-au urcat într-o mașină – un Renault albastru și au plecat.”

La fel s-a întâmplat și în altă situație. Tolontan:

„Exact la fel s-a întâmplat cand anchetam Gala Bute. Tot o femeie și un bărbat au filat casa mai multe zile la rând. Mi-au spus vecinii.

Am și scris atunci că am fost urmariti de o structura a statului roman. Un om din sistem ne-a spus ca s-a lucrat un dosar, ca eu și Mirela Neag am fost filati si ca, atunci cand au vazut ca nu este nimic s-a renuntat, după cateva luni.”

La vremea respectivă, jurnalista Mirela Neag a povestit că a fost ținta unui incident suspect: pe o alee îngustă, o mașină s-a apropiat amenințător de jurnalista de la Gazeta Sporturilor.

„Nu vrem să ne victimizăm, dar e singura noastră modalitate de a ne apăra, relatând ceea ce se întâmplă”, a mai spus Tolontan.

NR. În dosarul Gala Bute, personajul bănuit că îi furniza lui Tolontan informații din dosar a fost procuroarea de caz Mariana Alexandru, pensionată între timp. Chiar și fostul președinte Băsescu s-a lăsat intoxicat de minciunile lui Coldea de la acel moment afirmând public că anumiți magistrați furnizează informații din dosare. Cum e, băieți, acum?

sursa: comisarul.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Europarlamentarii români au votat pentru rezoluția drepturilor homosexualilor, a avortului și a educației sexuale în școli: Băsescu, Blaga, Cioloș, Crețu, Plumb, Tudose etc.
Cine a comandat spionarea șefei DNA. Este un personaj foarte bogat și influent din România
Trei țări ortodoxe: CIPRU CADE, GRECIA CADE, ROMÂNIA încă REZISTĂ în luptă cu homosexualitatea
Suedia, țara în care toleranța a atins paroxismul. Declarația unui oficial suedez după atacul de la Stockholm: Suntem un stat care răspunde atentatului cu dragostea față de străini!
Căncescu: În 2008, la inaugurarea investiției a participat unul, Orban, care era atunci Ministrul Transporturilor. Ne-a promis sprijin financiar. Nu am primit nimic. Și cum nenorocirile se repetă, același Orban a revenit, după 11 ani, la Brașov și a promis din nou sprijin de la Guvern, pentru aeroport. Tu îl mai crezi, Klaus? Eu, NU!”
RENEW Europe, condus de Dacian Cioloș, acuzat de Budapesta că vrea să implementeze „Planul Soros”
Iohannis ignorat la propriul summit de către toți...nu dau nici doi bani pe el
Varșovia declară război Europei și culturii LGBT. „A fi polonez înseamnă a fi normal”
Ambasadorul SUA e categoric: VIZELE pentru români NU vor fi eliminate...
Platforma ÎMPREUNĂ: 300.000 de părinții români au notificat ministerul că refuză ideologia de gen în școli
România e pe cale să devină groapa de gunoi a lumii
RĂZBOI TOTAL ÎNTRE SERVICIILE SECRETE | În plină REVOLUŢIE, România, între agenţii BND şi CIA!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro