EXCLUSIV COMISARUL.RO Coldea e DISPERAT! | Nu știe cine sunt ”CÂRTIȚELE” care ”SIFONEAZĂ” la Tolontan!

Distribuie!by   Coldea e disperat! Cârtițele din SRI care îi ”sifonează” documente ”nedescoperite” de serviciu lui Cătălin Tolontan s-au reactivat. După cazurile Ridzi și Gala Bute, SRI a mai fost umilit încă o dată de aceste cârtițe care au lăsat serviciul cu chiloții în vine. Dar și pe procurorii de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Coldea e disperat! Cârtițele din SRI care îi ”sifonează” documente ”nedescoperite” de serviciu lui Cătălin Tolontan s-au reactivat. După cazurile Ridzi și Gala Bute, SRI a mai fost umilit încă o dată de aceste cârtițe care au lăsat serviciul cu chiloții în vine. Dar și pe procurorii de la DNA și Parchetul General care au făcut percheziții în cazul Colectiv și n-au descoperit documentul detonat de Tolontan! Și s-a trecut, iar, ca la proști, la filarea lui Tolontan!

loading...

Cătălin Tolontan, pentru Paginademedia.ro:


„Stiam de existența unui fax trimis de emagic către ISU prin care instituția era înștiințată că la Clubul Colectiv se va organiza un eveniment în septembrie. Ieri am cerut o poziție oficială de la IGSU legată de acest fax. Am fost și la sediul lor, dar nu ne-au primit.

Seara, în jurul orei 22.00, am început să primim de la ISU tot ce solicitasem în ultima săptămână. La ora 23.45 am primit confirmarea că ISU a primit acel fax care demonstra că știau de Clubul Colectiv și ne-am apucat de ediția specială.”


Ancheta de acum din cazul Clubului Colectiv vizează și DGIPI, serviciul de informații al Ministerului de Interne ai cărui oameni, potrivit jurnaliștilor de la GSP, au beneficiat de sponsorizările de la asociațiile pompierilor.

„Un vecin a vrut să îi fotografieze. Au plecat”

Tolontan continuă:

„Am ajuns acasă după ce am terminat ediția, la ora trei noaptea. M-a oprit un vecin: tocmai am vrut să fotografiez doi oameni ca supravegheau locuința, mi-a zis. Erau doi, o femeie și un bărbat. Vecinul meu s-a dus în casă să ia telefonul și s-a întors să îi fotografieze. Când l-au observat, s-au urcat într-o mașină – un Renault albastru și au plecat.”

La fel s-a întâmplat și în altă situație. Tolontan:

„Exact la fel s-a întâmplat cand anchetam Gala Bute. Tot o femeie și un bărbat au filat casa mai multe zile la rând. Mi-au spus vecinii.

Am și scris atunci că am fost urmariti de o structura a statului roman. Un om din sistem ne-a spus ca s-a lucrat un dosar, ca eu și Mirela Neag am fost filati si ca, atunci cand au vazut ca nu este nimic s-a renuntat, după cateva luni.”

La vremea respectivă, jurnalista Mirela Neag a povestit că a fost ținta unui incident suspect: pe o alee îngustă, o mașină s-a apropiat amenințător de jurnalista de la Gazeta Sporturilor.

„Nu vrem să ne victimizăm, dar e singura noastră modalitate de a ne apăra, relatând ceea ce se întâmplă”, a mai spus Tolontan.

NR. În dosarul Gala Bute, personajul bănuit că îi furniza lui Tolontan informații din dosar a fost procuroarea de caz Mariana Alexandru, pensionată între timp. Chiar și fostul președinte Băsescu s-a lăsat intoxicat de minciunile lui Coldea de la acel moment afirmând public că anumiți magistrați furnizează informații din dosare. Cum e, băieți, acum?

sursa: comisarul.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

UDMR vrea STRĂMUTAREA ROMÂNILOR din așa zisul Ținut Secuiesc
Au călcat pe cadavre pentru audiență: Jurnaliști au inventat o știre despre un preot care ar fi cerut bani să înmormânteze o victimă de la Colectiv. Pr. Stăncescu: Băiatul juca fotbal cu fiul meu. Ce fel de oameni pot scrie așa ceva?
Kovesi ARE UN NOU IUBIT! Indiciu: alesul fostei şefe a DNA este UN BĂRBAT CU MULTĂ PUTERE...
CNN: UE și SUA au avut în vedere conflictul cu Rusia, când au început presiunile pentru exploatarea gazelor de șist în întreaga Europa
De ce tace Mass-media ? Tandemul Iohannis – Cioloș livrează armament rebelilor sirieni!
Nu trebuia sa afli asta dar acum daca ai aflat distribuie: Cum a renăscut Islanda, după ce a luat măsuri fără precedent în domeniul bancar
Schimbare majoră de la 1 ianuarie pentru toţi românii: Fiscul ştie TOT
Cum se pierde Transilvania- ANRP: din cauza sasilor,ungurilor si a evreilor, romanii asteapta cate 10 ani pentru prelucrarea unui dosar. Minoritatile au prioritate la restituire, a avut grija Iohannis
Dinescu, audiat în dosarul Revoluţiei | După 27 de ani, să chemi oamenii care au participat atunci? Ce să mai afli? Dacă nu ieşea Iliescu la televizor acum depuneaţi o floare pe mormântul meu
BEBELUŞ LA SPITAL DUPĂ VACCINUL ROR (VIDEO)
Tăriceanu, Iliescu, Dragnea - cuvinte triste la moartea lui Elie Wiesel
Barbara Deppert Lippitz, cel mai mare expert în aur din Europa: România e singura țară din Europa care își are scrisă istoria în propriul ei aur!!!” . Declarații fabuloase făcute de un arheolog german.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro