Europa postcreștină: Peste 3.000 de BISERICI vor fi demolate în Franța, Germania și Anglia. În locul lor se construiesc nenumărate MOSCHEI…

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Declinul creștinismului practicant în Europa, contracarat în același timp de secularismul maselor și de ateismul militant al elitelor, nu mai este un simplu moft trecător, ci este o certitudine. Cifrele demonstrează că majoritatea în Europa nu mai sunt creștinii, ci sunt cei ce se declară „fără religie”, pe măsură ce ia amploare un alt fenomen pe Bătrânul Continent și anume islamizarea acestuia. Pe măsură ce numărul de credincioși a scăzut constant în ultimele decade, multe temple au fost practic abandonate, în timp ce numărul moscheilor crește simțitor. Pe de altă parte influența creștinilor în politică este tot mai scăzută, în timp ce politicile umaniste de stânga, puternic influențate de lobby-ul LGBT, domină agenda majorității  guvernelor.

Franța – Conform unui raport al Senatului francez, 2 800 de biserici vor fi demolate în Franța, multe din acestea cu o vechime de secole. Decizia a fost luată datorită costurilor de restaurare ce sunt mai ridicate decât cele de demolare.


Deputata Marine Le Pen a generat o dispută, spunând că guvernul în loc de a distruge biserici, ar trebui „să demoleze moscheile radicalilor”. Ea a luat poziție ținând cont de un factor ce nu este luat în seamă de majoritatea mediilor de comunicație. O parte din aceste terenuri sunt vândute grupurilor islamiste ce construiesc moschei pe aceste locuri.

Franța Biserici

loading...

De fapt, sute de noi moschei se construiesc în fiecare an în Europa. Acestea dispun de o capacitate pentru sute de mii de tineri musulmani, născuți în Europa sau pentru emigranții recent sosiți. În funcție de legile fiecărei țări, deseori aceste edificii primesc bani din partea guvernelor.


Biserica Angliei, cunoscută în lume ca Biserica Episcopală Anglicană, are 16 000 de biserici în Marea Britanie. Cu creștinismul aflat într-un pronunțat declin, opțiunea administrativă este de a închide 2 000 de temple. În aceste locuri se întâlnesc de obicei mai puțin de zece credincioși, majoritatea acestora fiind de o vârstă înaintată. Acest lucru face neviabile cheltuielile de întreținere a acestor temple, așa că opțiunea este transformarea acestora în „biserici de vacanță” ce se deschid doar în săptămânile de Crăciun și de Paște, când mulți credincioși nominali caută o biserică în virtutea obiceiului.

The Guardian informează că 394 temple creștine sunt disponibile pentru a fi renovate și transformate pentru alte destinații. În unele cazuri acestea au fost transformate în moschei.

În ultimele decade în Germania, peste 350 de biserici au fost închise. Acum, proiectul cunoscutului politician de stânga Joachim Reinig are ca obiectiv „integrarea cât mai rapidă” a miilor de refugiați musulmani ce sosesc în Europa în fiecare săptămână. Conform propunerii, bisericile creștine trebuiesc demolate pentru ca moschei musulmane să fie construite pe respectivele locuri.

Discursul lui Reinig, regizat de ideea multiculturalismului, se bazează pe un raport din 2013, la care el însuși a ajutat  ca să fie redactat, și care identifică o „nevoie urgentă” pentru construcția de moschei în regiune. Conform Senatului din Hamburg, ce a redactat un raport similar pe această temă, ideal ar fi „o moschee în fiecare cartier”. Motivul principal al acestei măsuri ar fi importanta „muncă comunitară” promovată de aceste moschei.

Sursa: http://www.noticiacristiana.com/sociedad/iglesiaestado/2016/08/2800-templos-demolidos-francia.html

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

GDI

Gazetadeinformatii.ro

Lasă un răspuns

Close
Citește mai multe:
Imam musulman s-a căsătorit cu o fetiţă de şase ani. Copila e speriată: “Mi-e frică de acest bărbat!” (Video)

Un cleric musulman din Afganistan s-a căsătorit cu o fetiță de doar șase ani, susținând că a fost un ”dar

Darul lui Dumnezeu pentru femei. Toate femeile ar trebui sa citeasca asta

Avocado este unul din marile daruri ale naturii. Mai mult, parca Mama Natura a facut acest fruct in folosul si

Fasolea Albă Detoxifică Organismul și Luptă Împotriva Depozitelor de Grăsime

Considerată de cei mai mulți un aliment modest, fasolea albă este o sursă inepuizabilă de substanțe nutritive și fibre, fapt

HORROR ! Criza imigranţilor abia începe. IMAGINAŢI-VĂ UN MILIARD !

Potrivit liderului Grupului de la Davos Klaus Schwab, o criză economică globală, iminentă de altfel, poate provoca un tsunami de

Uimitoarea invenție a unui băcăuan: Motorul cu apă. Cu TREI litri de apă merge cu mașina… 5.000 de km!!!!

Un inginer băcăuan, inventator al motorului care funcționează pe bază de hidrogen, așteaptă să înceapă producția de serie a acestuia.

Discursul emotionant a lui J. F. Kennedy pentru care a fost asasinat de catre illuminati

Iata discursul emotionant lui J. F Kennedy tradus, pentru care a fost asasinat de catre illuminati, nu doar el ci

Închide