“Eu cu maică-ta am plecat de la zero și nu ne-a ajutat nimeni” GRESIT Ceaușescu i-a ajutat pe absolut toți tinerii din țara asta!!!

Distribuie!by “Tata a vazut/o pe mama si i-a plăcut! Tata a ajuns acolo in zona in care locuia mama datorita serviciului (in Alba). Cand eu aveam 6 luni , tata a urcat-o pe mama cu noi trei in mașina si a umplut mașina , cum ne povestea el “ cu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Tata a vazut/o pe mama si i-a plăcut! Tata a ajuns acolo in zona in care locuia mama datorita serviciului (in Alba).
Cand eu aveam 6 luni , tata a urcat-o pe mama cu noi trei in mașina si a umplut mașina , cum ne povestea el “ cu câțiva saci de boarfe si un lighean care si acela l am pierdut pe drum!”
Cand au ajuns in Cluj tata știa ca vor fi pe cont propriu, desi mai avea 6 frați in Cluj! Dar stii cum e ,neamurile nu ti le alegi!
Cum spunea el: “eu cu maica-ta am plecat de la zero si D-zeu ne a ajutat”.Dar eu nu cred ca D-zeu ia ajutat asa cum nu ajuta pe nimeni! Nu acesta i rolul lui!”

loading...

Am auzit povesti din acestea de SUTE de ori! SU-TE !!! Despre cât de greu a fost la început, după venirea la Cluj! “Nu aveam nimica!”, “Aveam doar o farfurie si o lingura – mâncam cu schimbul!”, “Imi luam de lucru si acasă – munca la domiciliu!” etc etc
Ia veniți astăzi la Cluj fără nimic, sa vedeți ce pățiți! Fără sa vindeți PMANTUL si casele si oile, de acolo din AB, SJ, MM etc. Ia faceți o probă, să vedem dacă “ajuta Dumnezeu” !
Toți așa zic: “Când am venit la Cluj” – evident, in “marele oraș” s-au fecundat si s-au reprodus – că înfundai pușcăria dacă făceai chiuretaj, si tu si porcu’ de doctor! Toți așa zic: “Nu aveam nimica!”
Nu aveau nimica, dar aveau unde locui, aveau de munca, făceau scoala, făceau sport, mergeau la Cenaclu si la Costinești, dar făceau si copii!
Cu biserica nu se omorau, dar majoritatea zic ca au reușit “prin munca, agoniseala cinstita si cu ajutorul lui Dumnezeu”.
Țărani egoiști si nerecunoscatori! NU AȚI VENIT, bă pulelor! Astăzi veniți, cu unghiile roase de foamete! Pe atunci ați fost ADUȘI, ați fost REPARTIZAȚI!
Nu aveați nimica?!?! Păi la ce mai stateati?!?! De ce nu va intorceati inapoi la oi, caci acolo se putea trai!
Cică i-a ajutat Dumnezeu, bă, nenorociții dracului….
Exact ca in povestea de mai sus – aveau un lighean, dar de la Alba la Cluj l-au pierdut si p’ăla!
Vedeți ….ăștia sunt soiul care mușcă mâna care i-a hrănit! In realitate, toți furau si toți aveau! Dacă lucra unul la “Sinterom”, avea bujii toată strada! Dacă lucra unul la “Electrometal”, avea corpuri de iluminat tot blocul! Si așa mai departe! Era lumea lor, universul lor!
Zeul acestui univers, stăpânul si inventatorul acestor personaje, se numea CEAUȘESCU INIMA DE LEU! El i-a inventat, i-a făcut muncitori, maiștrii, ingineri, ofițeri, medici, profesori, etc
N-aveați nimica mă, futu-vă-n cur?! Copiii vostri n-au nimica, căci ați prăduit totul, termitelor! Stau prin chirii împuțite, in țara sau străinătate! Ați avut grijă sa-i “aranjați” cu voturile voastre si ridicându-va împotriva lui Ceaușescu cel Mare, in loc sa formați un zid de apărare împotriva Părintelui Națiunii! In primul rând Armata aia, pururea de cacat, după actul de înaltă trădare din dec. ’89! Să fie limpede: Armata l-a împușcat pe Ceaușescu cel Mare! Cei care au dat sentința si au apăsat pe trăgaci, au fost militari români.


Sursa: Gabriel Lupan

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ovidiu Tender, omul prospectiunilor , cel care arunca sute de sate in aer , cere daune de 10 milioane USD, lunar, de la Statul Roman, Parlament si Guvern, pentru ca sta in inchisoare pentru abuz in serviciu, desi infractiunea sa a fost fost dezincriminata prin Decizia CCR 405/2016, care a statuat ca abuzul nu exista decat daca se incalca o lege. Ministrul Justitiei a intervenit in proces recunoscand ca sanctiunea unui text de lege declarat neconstitutional “consta in incetarea efectelor juridice” (Documente)
România furată de străinii occidentali!...
Membră USR și-a dat demisia: m-am săturat de atâtea certuri, grobianism, idolatrie dementă de care am rămas profund șocată. Porcăială de cea mai joasă spetă
Localitatea din România unde primarul nu mai organizează de opt ani zilele oraşului. „Prefer să repar străzi decât să organizez bâlci“
Rainer Seele, director general OMV Austria: Gazul din România trebuie să fie la dispoziția Europei
Daniel Ghiţă: Îl înjuram pe Patriarhul nostru ortodox, dar ne ploconim ca slugile în fata Papei, care e catolic! Cât costă toată vizita?
România este condusă de marionete iresponsabile. Cum să-i intereseze viitorul, dacă nici copii nu au? După ei, potopul!
Donald Trump, decizie fără precedent înainte de investire
Homosexualii nemţi care racolau băieţei la Gara de Nord, au fugit din tară, arestaţi în lipsă!
TEHNOCRAȚII MINT ÎN LEGĂTURĂ CU GAURA DE 10 MILIARDE FĂCUTĂ ÎN DECEMBRIE. Ministrul Dragu explică cum s-au evaporat banii "în mod natural". Guvernul Soros-Cioloş are cea mai proastă realizare la venituri din ultimii 10 ani: 29% din PIB
Firea a început PLĂTIREA TRIBUTULUI !
EXCLUSIV. Povestea „Regelui Pădurilor” care a „retrocedat” pe șpagă codrii României sau despre cum a reușit văcarul din Țăndărei să mituiască Prefectura Buzău și jumătate din Judecătoria Pătârlagele
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro