“Eu cu maică-ta am plecat de la zero și nu ne-a ajutat nimeni” GRESIT Ceaușescu i-a ajutat pe absolut toți tinerii din țara asta!!!

Distribuie!by “Tata a vazut/o pe mama si i-a plăcut! Tata a ajuns acolo in zona in care locuia mama datorita serviciului (in Alba). Cand eu aveam 6 luni , tata a urcat-o pe mama cu noi trei in mașina si a umplut mașina , cum ne povestea el “ cu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Tata a vazut/o pe mama si i-a plăcut! Tata a ajuns acolo in zona in care locuia mama datorita serviciului (in Alba).
Cand eu aveam 6 luni , tata a urcat-o pe mama cu noi trei in mașina si a umplut mașina , cum ne povestea el “ cu câțiva saci de boarfe si un lighean care si acela l am pierdut pe drum!”
Cand au ajuns in Cluj tata știa ca vor fi pe cont propriu, desi mai avea 6 frați in Cluj! Dar stii cum e ,neamurile nu ti le alegi!
Cum spunea el: “eu cu maica-ta am plecat de la zero si D-zeu ne a ajutat”.Dar eu nu cred ca D-zeu ia ajutat asa cum nu ajuta pe nimeni! Nu acesta i rolul lui!”

loading...

Am auzit povesti din acestea de SUTE de ori! SU-TE !!! Despre cât de greu a fost la început, după venirea la Cluj! “Nu aveam nimica!”, “Aveam doar o farfurie si o lingura – mâncam cu schimbul!”, “Imi luam de lucru si acasă – munca la domiciliu!” etc etc
Ia veniți astăzi la Cluj fără nimic, sa vedeți ce pățiți! Fără sa vindeți PMANTUL si casele si oile, de acolo din AB, SJ, MM etc. Ia faceți o probă, să vedem dacă “ajuta Dumnezeu” !
Toți așa zic: “Când am venit la Cluj” – evident, in “marele oraș” s-au fecundat si s-au reprodus – că înfundai pușcăria dacă făceai chiuretaj, si tu si porcu’ de doctor! Toți așa zic: “Nu aveam nimica!”
Nu aveau nimica, dar aveau unde locui, aveau de munca, făceau scoala, făceau sport, mergeau la Cenaclu si la Costinești, dar făceau si copii!
Cu biserica nu se omorau, dar majoritatea zic ca au reușit “prin munca, agoniseala cinstita si cu ajutorul lui Dumnezeu”.
Țărani egoiști si nerecunoscatori! NU AȚI VENIT, bă pulelor! Astăzi veniți, cu unghiile roase de foamete! Pe atunci ați fost ADUȘI, ați fost REPARTIZAȚI!
Nu aveați nimica?!?! Păi la ce mai stateati?!?! De ce nu va intorceati inapoi la oi, caci acolo se putea trai!
Cică i-a ajutat Dumnezeu, bă, nenorociții dracului….
Exact ca in povestea de mai sus – aveau un lighean, dar de la Alba la Cluj l-au pierdut si p’ăla!
Vedeți ….ăștia sunt soiul care mușcă mâna care i-a hrănit! In realitate, toți furau si toți aveau! Dacă lucra unul la “Sinterom”, avea bujii toată strada! Dacă lucra unul la “Electrometal”, avea corpuri de iluminat tot blocul! Si așa mai departe! Era lumea lor, universul lor!
Zeul acestui univers, stăpânul si inventatorul acestor personaje, se numea CEAUȘESCU INIMA DE LEU! El i-a inventat, i-a făcut muncitori, maiștrii, ingineri, ofițeri, medici, profesori, etc
N-aveați nimica mă, futu-vă-n cur?! Copiii vostri n-au nimica, căci ați prăduit totul, termitelor! Stau prin chirii împuțite, in țara sau străinătate! Ați avut grijă sa-i “aranjați” cu voturile voastre si ridicându-va împotriva lui Ceaușescu cel Mare, in loc sa formați un zid de apărare împotriva Părintelui Națiunii! In primul rând Armata aia, pururea de cacat, după actul de înaltă trădare din dec. ’89! Să fie limpede: Armata l-a împușcat pe Ceaușescu cel Mare! Cei care au dat sentința si au apăsat pe trăgaci, au fost militari români.


Sursa: Gabriel Lupan

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

INCIDENT INCREDIBIL in Romania! Un barbat din Vrancea, amendat cu 200 de lei după ce a criticat PRIMARIA pe Facebook!
Tăcerea ambasadelor. Diplomații străini care au susținut vocal DNA au REFUZAT să răspundă la întrebările despre protocoalele semnate de Laura Codruța Koveși cu SRI și alte instituții
Satul românesc ar putea fi distrus! Nu este pe placul Europei
Dosarul fostului general Florian Coldea „mușamalizat” pe sub mână de procurorii DNA
Țara în care o bătrână de 72 de ani e săltată cu mascații și dusă la DNA, însă prima cucoană a țării nu merge la Parchet fiindcă e "răcită"
Documente explozive: Șeful Schweighofer, scrisoare către Klaus Iohannis | Sebastian Ghiță: Au cerut și Iohannis s-a executat. A dat drumul defrișărilor!
Cutremur după închiderea urnelor de vot. Coincidență sau un semn divin ?
Ceausescu ne-a lasat mostenire un stat la cheie: fara datorii, cu o industrie puternica, o agricultura irigata si intensiva. Noi in douazeci de ani am pierdut totul, inclusiv independenta statului
10 invenții despre care nu știai că sunt făcute de români
NOAPTEA MINȚII. România aduce refugiați din Turcia, 3,5 milioane de români lucrează afară
Bunicul uneia dintre adolescentele omorâte: fetele au fost ucise pentru TRAFIC DE ORGANE. Ăsta a fost doar un cărăuş plătit, nu este el în stare să secţioneze un om.
A apărut pe internet filmul documentar incendiar promovat și de Robert de Niro: “VAXXED From Cover Up to Catastrophe” Aici:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro