Esti mandru ca esti roman ? Esti mandru ca ai prins un blid de fasole ? Esti mandru ca esti roman in tara lui Schweighofer ?

Distribuie!by loading... Esti mandru ca esti roman ? Esti mandru ca ai prins un blid de fasole ? Esti mandru ca in curand nici lemne de foc nu o sa mai fie.. ?  LIBER la TĂIAT PĂDURI! 38 de deputati PSD AU FĂCUT O LEGE CARE PERMITE DEFRIȘAREA LEGALĂ A […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

1417800_701510423207238_790309599_o

loading...

Esti mandru ca esti roman ? Esti mandru ca ai prins un blid de fasole ? Esti mandru ca in curand nici lemne de foc nu o sa mai fie.. ? 

LIBER la TĂIAT PĂDURI! 38 de deputati PSD AU FĂCUT O LEGE CARE PERMITE DEFRIȘAREA LEGALĂ A PĂDURILOR. Zece dintre ei sunt proprietari de TERENURI FORESTIERE.

Kronospan este o companie din industria prelucrării lemnului din Elveția.
Egger este o companie producătoare de semifabricate din lemn din Austria
Holzindustrie Schweighofer este parte a Grupului Schweighofer și își are rădăcinile într-o afacere de familie austriacă

egger-radauti

kronospan-sebes

kronospan-brasov

DCIM102GOPRO

schweighofer-reci

schweighofer-radauti

 

Egregorul neamului ce se vand pentru un blid de fasole , generatia ratata : 


După tradiționala paradă de 1 Decembrie, brăilenii (fomistii) nici nu au așteptat bine să se încheie momentele festive, că s-au și așezat la coadă pentru a fi siguri că prind o binemeritată porție de fasole cu cârnați.

Ca în fiecare an, primăria Brăila a pregătit mii de porții de mâncare pentru locuitorii orașului, dar cozile de anul acesta pare să-i fi luat prin surprindere. Forțele de ordine supraveghează îngrijorate coada și se asigură că toată lumea își așteaptă rândul fără incidente.

Mii de oameni, tineri, bătrâni și copii stau la coada întinsă pe zeci de metri pentru a prinde o porție din tradiționala fasole cu cârnați.

Imaginile au fost postate de brăileanul Nistorel Baciu pe contul său de Facebook.

11206

11210

148791_1

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro