Esti mandru ca esti roman ? Esti mandru ca ai prins un blid de fasole ? Esti mandru ca esti roman in tara lui Schweighofer ?

Distribuie!by loading... Esti mandru ca esti roman ? Esti mandru ca ai prins un blid de fasole ? Esti mandru ca in curand nici lemne de foc nu o sa mai fie.. ?  LIBER la TĂIAT PĂDURI! 38 de deputati PSD AU FĂCUT O LEGE CARE PERMITE DEFRIȘAREA LEGALĂ A […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

1417800_701510423207238_790309599_o

loading...

Esti mandru ca esti roman ? Esti mandru ca ai prins un blid de fasole ? Esti mandru ca in curand nici lemne de foc nu o sa mai fie.. ? 

LIBER la TĂIAT PĂDURI! 38 de deputati PSD AU FĂCUT O LEGE CARE PERMITE DEFRIȘAREA LEGALĂ A PĂDURILOR. Zece dintre ei sunt proprietari de TERENURI FORESTIERE.

Kronospan este o companie din industria prelucrării lemnului din Elveția.
Egger este o companie producătoare de semifabricate din lemn din Austria
Holzindustrie Schweighofer este parte a Grupului Schweighofer și își are rădăcinile într-o afacere de familie austriacă

egger-radauti

kronospan-sebes

kronospan-brasov

DCIM102GOPRO

schweighofer-reci

schweighofer-radauti

 

Egregorul neamului ce se vand pentru un blid de fasole , generatia ratata : 


După tradiționala paradă de 1 Decembrie, brăilenii (fomistii) nici nu au așteptat bine să se încheie momentele festive, că s-au și așezat la coadă pentru a fi siguri că prind o binemeritată porție de fasole cu cârnați.

Ca în fiecare an, primăria Brăila a pregătit mii de porții de mâncare pentru locuitorii orașului, dar cozile de anul acesta pare să-i fi luat prin surprindere. Forțele de ordine supraveghează îngrijorate coada și se asigură că toată lumea își așteaptă rândul fără incidente.

Mii de oameni, tineri, bătrâni și copii stau la coada întinsă pe zeci de metri pentru a prinde o porție din tradiționala fasole cu cârnați.

Imaginile au fost postate de brăileanul Nistorel Baciu pe contul său de Facebook.

11206

11210

148791_1

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Terenurile agricole din România se SCUMPESC. Străinii cumpără tot mai mult
ALERTA MONDIALA! Rusia a trimis armata sa intercepteze navele SUA
O femeie din Sibiu a murit de gripă, deși fusese vaccinată. Așa că mai ușor cu FAKE NEWS-urile din PRESĂ!!!!
Raport ONU: România, ameninţată cu depopularea fara nicio sansa de intoarcere. Poporul roman va disparea. Unde esti tu Ceausescu Doamne?
BNR constată că băncile comerciale realizează profituri mari, dar fără să contribuie la dezvoltarea economiei românești
Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, scrisoare către Klaus Iohannis: Protocoalele promovate de Kovesi şi Maior subminează statul de drept | DOCUMENT
SA FIE ANARHIE! – Directorul SRI Eduard Hellvig legitimeaza miscarile de strada: “Ma bucur ca avem semne ale unei participari civice solide, care ofera incredere pentru viitor. O participare civica puternica inseamna preocupare pentru exprimarea nemultumirii, dar si implicare in contestarea abuzurilor, in imbunatatirea serviciilor publice in intarirea spiritului asociativ al societatii civile”
Patapievici, fiul unui fantome NKVD, modifica Istoria Romaniei dupa directivele lui Stalin si Horthy. DEZVALUIRI: Cine este Horia-Roman Patapievici?
Aristotel Căncescu: ”Numai piedici au fost la Aeroportul Brașov. Iohannis nu dorea", ca încurca aeroportul Sibiu
Traian Basescu sare in apararea ONG-urilor lui George Soros: "Aceste ONG-uri au fost si sunt implicate in consolidarea societatii civile si a democratiei romanesti, inca suficient consolidate"
Fostul șef al ANAF, Sebastian Bodu: „Incredibil! Ăștia, pro refugiați, pro căsătorii gay, pro corectitudine politică, pro multiculturalism, pro Obama ș.a. Nimic despre atentatul de la Barcelona. Zero. Nada. Păi nu dă bine să zici ceva de musulmani, nu?”
Israel respinge vaccinarea antigripala obligatorie in spitale pentru doctori si asistente
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro