ESTE ȘTIREA BOMBĂ a momentului! Laura Codruța Kovesi, demascată de denunțătorul din dosarul ordonanței

Distribuie!by Andreea Sava a prezentat vineri, la Antena 3, detalii din dosarul ordonanței de modificare a codurilor penale, scrie antena3.ro. loading... Laura Codruța Kovesi: „Una dintre persoanele care a semnat plângerea s-a prezentat personal la DNA” „În data de 25 ianuarie, am primit o sesizare de la mai multe persoane […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Andreea Sava a prezentat vineri, la Antena 3, detalii din dosarul ordonanței de modificare a codurilor penale, scrie antena3.ro.

loading...

Laura Codruța Kovesi: „Una dintre persoanele care a semnat plângerea s-a prezentat personal la DNA”


„În data de 25 ianuarie, am primit o sesizare de la mai multe persoane fizice cu privire la abordarea unui proiect de adoptare a unui proiect de urgenţă. Potrivit legii, am analizat sesizarea şi am constatat că ea nu întrunea toate condiţiile prevăzute de lege. Ca atare, această sesizare a fost restituită persoanei care a făcut-o. Însă, după câteva zile, una dintre persoanele care a semnat plângerea s-a prezentat personal la DNA, a completat exact aşa cum prevede CPP şi a depus această plângere. Potrivit legii, dacă este o plângere penală care întruneşte condiţiile prevăzute de lege, suntem obligaţi s-o înregistrăm”, a declarat Laura Codruța Kovesi, marţi seară, la Radio România Actualităţi.

KOVESI, DEMASCATĂ DE DENUNŢĂTORUL DIN DOSARUL PENTRU OUG 13


Mihai Polițeanu, denunţător: „Am fost chemat la Direcția Națională Anticorupție, unde am fost audiat”

„Ieri, 1 februarie 2017, am fost chemat la Direcția Națională Anticorupție, unde am fost audiat în legătură cu denunțul penal împotriva lui Sorin Grindeanu, Prim-ministru al Guvernului României, și Florin Iordache, ministru al Justiției în Guvernul României” şi „Amintesc că denunțul a fost semnat de Elena Ghioc, Răzvan Patachi și de mine și a fost depus la DNA în data de 24 ianuarie prin mijloace de comunicare electronică. Pe 31 ianuarie, pentru respectarea deplină a procedurii penale, am depus denunțul și în persoană, la sediul DNA”, a scris Mihai Poliţeanu pe pagina sa de Facebook.

Laura Codruța Kovesi spune că a primit sesizarea pe 25 ianuarie, a restituit-o ca fiind neconformă, iar petentul a venit personal la DNA pentru a completa plângerea.

Mihai Polițeanu spune că a trimis plângerea prin e-mail la DNA în 24 ianuarie 2017, nu pe 25 ianuarie. Pe 31 ianuarie, Polițeanu spune că a depus aceeaşi plângere ca document material, fără să amintească faptul că i-a fost restituită plângerea iniţială.

Potrivit lui Mihai Polițeanu, pe 1 februarie A FOST CHEMAT la DNA pentru a fi audiat în legătură cu denunţul împotriva lui Grindeanu şi Iordache, nu S-A PREZENTAT la DNA pentru a completa plângerea.

– See more at: criticnational.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Super imunitatea procurorilor DNA
Document: Banca Centrală a Poloniei deconspiră fraudele lui Mugur Isărescu
SCOATETI PROTOCOALELE CRIMINALE – Ministrul Justitiei Tudorel Toader il someaza pe Procurorul General Augustin Lazar sa inceapa procedurile pentru declasificarea protocoalelor dintre SRI si marile parchete. Presedinta UNJR, judecatoarea Dana Girbovan: “Au afectat independenta justitiei... S-a adaugat la lege si in contra legii, dandu-li-se agentilor SRI atributii sa faca 'echipe mixte' cu procurori si acte de urmarire penala”
Strigător la cer! Legătura dintre procurorul din Caracal și interlopii traficanți de fete
De unde vin și ce îi mână în luptă pe apologeții LGBTQ? Originile și scopul Noii Revoluții Sexuale
Populația României a scăzut. Ne apropiem de nivelul anilor '60
Fermierii romani arunca tone de rosii crescute in sere la gunoi pentru ca nu le cumpara nimeni marfa, ori la un pret de nimic / supermarketurile au invins agricultorii romani!
CHEMTRAILS - Controlul populatiei prin otrăvire!
‘I, PET GOAT II’ prezice incendiul biserici ordodoxe sarbe din New York, caderea comunistilor masoni si inaltarea antichristului roman monarh, Nicolae NOE/NEO/EON - (Part 1)
Cum își bate joc o multinațională de români.
DEZVĂLUIRI: SE CUTREMURĂ SISTEMUL | Iohannis, patru dintr-o lovitură: SPP, STS, DGIA şi SIE! Vrea să declanşeze „noaptea cuţitelor lungi” în servicii, până de Paşti
Pensionar german, obligat de primar să renunţe la apartament pentru a putea fi cazaţi migranţi - video
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro