ESTE ȘTIREA BOMBĂ a momentului! Laura Codruța Kovesi, demascată de denunțătorul din dosarul ordonanței

Distribuie!by Andreea Sava a prezentat vineri, la Antena 3, detalii din dosarul ordonanței de modificare a codurilor penale, scrie antena3.ro. loading... Laura Codruța Kovesi: „Una dintre persoanele care a semnat plângerea s-a prezentat personal la DNA” „În data de 25 ianuarie, am primit o sesizare de la mai multe persoane […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Andreea Sava a prezentat vineri, la Antena 3, detalii din dosarul ordonanței de modificare a codurilor penale, scrie antena3.ro.

loading...

Laura Codruța Kovesi: „Una dintre persoanele care a semnat plângerea s-a prezentat personal la DNA”


„În data de 25 ianuarie, am primit o sesizare de la mai multe persoane fizice cu privire la abordarea unui proiect de adoptare a unui proiect de urgenţă. Potrivit legii, am analizat sesizarea şi am constatat că ea nu întrunea toate condiţiile prevăzute de lege. Ca atare, această sesizare a fost restituită persoanei care a făcut-o. Însă, după câteva zile, una dintre persoanele care a semnat plângerea s-a prezentat personal la DNA, a completat exact aşa cum prevede CPP şi a depus această plângere. Potrivit legii, dacă este o plângere penală care întruneşte condiţiile prevăzute de lege, suntem obligaţi s-o înregistrăm”, a declarat Laura Codruța Kovesi, marţi seară, la Radio România Actualităţi.

KOVESI, DEMASCATĂ DE DENUNŢĂTORUL DIN DOSARUL PENTRU OUG 13


Mihai Polițeanu, denunţător: „Am fost chemat la Direcția Națională Anticorupție, unde am fost audiat”

„Ieri, 1 februarie 2017, am fost chemat la Direcția Națională Anticorupție, unde am fost audiat în legătură cu denunțul penal împotriva lui Sorin Grindeanu, Prim-ministru al Guvernului României, și Florin Iordache, ministru al Justiției în Guvernul României” şi „Amintesc că denunțul a fost semnat de Elena Ghioc, Răzvan Patachi și de mine și a fost depus la DNA în data de 24 ianuarie prin mijloace de comunicare electronică. Pe 31 ianuarie, pentru respectarea deplină a procedurii penale, am depus denunțul și în persoană, la sediul DNA”, a scris Mihai Poliţeanu pe pagina sa de Facebook.

Laura Codruța Kovesi spune că a primit sesizarea pe 25 ianuarie, a restituit-o ca fiind neconformă, iar petentul a venit personal la DNA pentru a completa plângerea.

Mihai Polițeanu spune că a trimis plângerea prin e-mail la DNA în 24 ianuarie 2017, nu pe 25 ianuarie. Pe 31 ianuarie, Polițeanu spune că a depus aceeaşi plângere ca document material, fără să amintească faptul că i-a fost restituită plângerea iniţială.

Potrivit lui Mihai Polițeanu, pe 1 februarie A FOST CHEMAT la DNA pentru a fi audiat în legătură cu denunţul împotriva lui Grindeanu şi Iordache, nu S-A PREZENTAT la DNA pentru a completa plângerea.

– See more at: criticnational.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro