EROU – Maior Rumeanțev Serghei Alexandrovici

Distribuie!by   Maiorul Rumeanțev este unul dintre cei doi piloți ai avionului de atac SU-24M care a fost doborât deasupra Siriei, în apropierea graniței cu Turcia. Dincolo de toate opiniile mediatice consemnate în ultimele 24 de ore, există elemente concrete care trebuiesc consemnate: loading... Se afla într-o misiune de luptă împotriva […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

thumb image

Maiorul Rumeanțev este unul dintre cei doi piloți ai avionului de atac SU-24M care a fost doborât deasupra Siriei, în apropierea graniței cu Turcia. Dincolo de toate opiniile mediatice consemnate în ultimele 24 de ore, există elemente concrete care trebuiesc consemnate:

loading...
  1. Se afla într-o misiune de luptă împotriva grupărilor musulmane teroriste.
  2. A fost omorât de elemente teroriste islamiste.
  3. Nu se afla într-o misiune de luptă împotriva Turciei.

Maiorul Rumeanțev (Baza Aeriană Șagol – Celeabinsk) era un militar aflat la datorie, iar cei care l-au omorât în timp ce strigau Allahu Akbar nu au respectat Protocolul de la Geneva privind prizonierii de război.


Chiar dacă a fost victima indirectă a lipsei de comunicare între forțele militare implicate în lupta împotriva terorismului, Maiorul Rumeanțev Serghei Alexandrovici este un EROU căzut la datorie.

rum5

rum1

rum2

rum3

rum4

 

Sursa:


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro