Erdogan: Rusia să nu se joace cu focul

Distribuie!by Preşedintele turc, Recep Erdogan, a avertizat vineri Rusia “să nu se joace cu focul”, în contextul crizei dintre cele două țări după doborârea avionului rus de către aviaţia turcă marți, transmite presa turcă. loading... Vladimir “Putin spune că cei care au standarde duble în privinţa terorismului se joacă cu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Preşedintele turc, Recep Erdogan, a avertizat vineri Rusia “să nu se joace cu focul”, în contextul crizei dintre cele două țări după doborârea avionului rus de către aviaţia turcă marți, transmite presa turcă.

loading...

Vladimir “Putin spune că cei care au standarde duble în privinţa terorismului se joacă cu focul. Sunt perfect de acord cu el”, a declarat Erdogan vineri.

“Într-adevăr, sprijinirea regimului al-Assad în Siria, care a omorât 380.000 de persoane, înseamnă să te joci cu focul. Bombardarea grupărilor de opoziţie care au legitimitate internaţională, cu scuza că lupţi împotriva Daesh (gruparea Stat Islamic.), înseamnă să te joci cu focul. Să foloseşti un incident în care toată lumea dă dreptate Turciei ca scuză pentru a chinui cetăţenii noştri care participau la un târg în Rusia înseamnă să te joci cu focul. Să ataci iresponsabil camioane din regiune care se aflau acolo din motive comerciale sau umanitare înseamnă să te joci cu focul. Sfătuim sincer Rusia să nu se joace cu focul”, a mai spus Recep Erdogan.

Liderul turc şi-a exprimat totodată disponibilitatea de a se întâlni cu Putin la Paris, cu ocazia summitului pe tema climei, pentru a ajunge la o înţelegere şi a evita escaladarea tensiunilor.

“Nu ne simţim confortabil în legătură cu eforturile de a muta disputa pe tema avionului doborât în alte zone ale relaţiilor. Să nu lăsăm asta să se întâmple”, a apreciat Erdogan, subliniind că menţinerea relaţiilor bune este în beneficiul ambelor ţări.

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro