Erdogan: Rusia să nu se joace cu focul

Distribuie!by Preşedintele turc, Recep Erdogan, a avertizat vineri Rusia “să nu se joace cu focul”, în contextul crizei dintre cele două țări după doborârea avionului rus de către aviaţia turcă marți, transmite presa turcă. loading... Vladimir “Putin spune că cei care au standarde duble în privinţa terorismului se joacă cu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Preşedintele turc, Recep Erdogan, a avertizat vineri Rusia “să nu se joace cu focul”, în contextul crizei dintre cele două țări după doborârea avionului rus de către aviaţia turcă marți, transmite presa turcă.

loading...

Vladimir “Putin spune că cei care au standarde duble în privinţa terorismului se joacă cu focul. Sunt perfect de acord cu el”, a declarat Erdogan vineri.

“Într-adevăr, sprijinirea regimului al-Assad în Siria, care a omorât 380.000 de persoane, înseamnă să te joci cu focul. Bombardarea grupărilor de opoziţie care au legitimitate internaţională, cu scuza că lupţi împotriva Daesh (gruparea Stat Islamic.), înseamnă să te joci cu focul. Să foloseşti un incident în care toată lumea dă dreptate Turciei ca scuză pentru a chinui cetăţenii noştri care participau la un târg în Rusia înseamnă să te joci cu focul. Să ataci iresponsabil camioane din regiune care se aflau acolo din motive comerciale sau umanitare înseamnă să te joci cu focul. Sfătuim sincer Rusia să nu se joace cu focul”, a mai spus Recep Erdogan.

Liderul turc şi-a exprimat totodată disponibilitatea de a se întâlni cu Putin la Paris, cu ocazia summitului pe tema climei, pentru a ajunge la o înţelegere şi a evita escaladarea tensiunilor.

“Nu ne simţim confortabil în legătură cu eforturile de a muta disputa pe tema avionului doborât în alte zone ale relaţiilor. Să nu lăsăm asta să se întâmple”, a apreciat Erdogan, subliniind că menţinerea relaţiilor bune este în beneficiul ambelor ţări.

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Klaus Iohannis despre libertatile si toleranta pe care ar trebui sa le-o aratam homosexualilor
Cum a disparut flota de peste 300 de nave !! AMINTIRI DESPRE O FLOTA PIERDUTA dar avem Mc Donalds , Lidl
Adevărata miză a invaziei din Afganistan? O ”mică” comoară de 3000 de miliarde de dolari!
SMETIA EUROPEANA – Laura Kovesi a incasat deja prima lovitura de la Bruxelles. Kovesi a fost surclasata detasat in lupta pentru sefia Parchetului European de candidatul francez. Ambasadorii statelor membre UE i-au acordat fostei sefe DNA 29 de voturi, la egalitate cu candidatul german, in timp ce procurorul francez a strans 50 de optiuni. Se dezumfla isteria triumfalista a propagandei, care deja o proclama cu surle si tobe pe Nefertiti drept sefa Parchetului European
Mesajul Academiei Române pe fondul „globalismului nivelator” și al „încercărilor de regionalizare a României”: Ne pronunțăm cu tărie în favoarea identității, suveranității și unității naționale
Cum au zburat de pe Aeroportul Sibiu peste 100 de milioane euro. Un gheșeft al primarului Klaus Iohannis, în colaborare cu fostul șef al CJ, Martin Bottesch
TIMMERMANS FACE PE VATAFUL IN COLONIA ROMANIA – Vicepresedintele CE Frans Timmermans a descins la Bucuresti sa ne dea lectii pe Justitie, facand pe ingrijoratul. Lumeajustitiei.ro reaminteste cum ne-a raspuns Timmermans cand i-am sesizat abuzurile SRI-DNA in Justitie, in sensul ca excede atributiilor MCV monitorizarea activitatii serviciilor. La asemenea raspuns, ii adresam o intrebare: "Daca Romania da Olandei Portul Constanta veti incepe sa vedeti abuzurile si coruptia din Justitia romana?"
Conducătorul partidului musulman le spune olandezilor să părăsească țara lor dacă nu le place traiul alături de imigranţi
Kim Jong-Un si-a pregatit RACHETELE pentru lansarea catre bazele SUA: „Intram in faza operationala pentru a lovi inamicii”
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat la Parlament că salută decizia luată de Guvernul Dăncilă de a renunţa la serviciile SPP.
Noapte bună, România !
Roger Stone: „Dumnezeule, jumătate din populația României este spionată! Soros este în cârdășie cu serviciile de informații. Jumătate din populația din această țară este sub supraveghere”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro