Erdogan “În spatele acestor atentate sunt puteri care vor să destabilizeze Turcia. Turcia duce un război de independență”

Distribuie!by   loading... Erdogan: “Ei încearcă să ne destabilizeze naţiunea” Preşedintele turc, Recep Erdogan, a declarat duminică dimineaţă, la câteva ore după atacul sângeros din clubul din Istanbul, că naţiunea turcă va lupta până la capăt împotriva tuturor atacurilor comise de organizaţiile teroriste şi împotriva puterilor din spatele lor. “Ca […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

loading...

Erdogan: “Ei încearcă să ne destabilizeze naţiunea”

Preşedintele turc, Recep Erdogan, a declarat duminică dimineaţă, la câteva ore după atacul sângeros din clubul din Istanbul, că naţiunea turcă va lupta până la capăt împotriva tuturor atacurilor comise de organizaţiile teroriste şi împotriva puterilor din spatele lor.


“Ca nație, nu vom lupta doar împotriva atacurilor armate ale forțelor teroriste ci vom lupta şi împotriva puterilor din spatele lor cât şi împotriva atacurilor economice, politice şi sociale care au loc împotriva țării noastre”.


“Unitatea națională, integritatea teritorială, instituțiile, economia, politica externă, pe scurt toate elementele care ne susțin ca stat se află sub un atac dur”, a spus Erdogan.

“Organizațiile teroriste sunt numai fețele vizibile si instrumente in acest razboi. Noi luptam in mod esential cu puterile din spatele acestor organizații”, a afirmat Erdogan.


Șeful statului turc nu a precizat însă la ce puteri face referire dar mulți turci au înțeles din mesaj cam care ar putea fi aceste puteri.

”Ca națiune, vom lupta până la capăt nu numai împotriva atacurilor armate ale grupurilor teroriste și a forțelor din spatele acestora, ci împotriva atacurilor economice, politice și sociale”, a declarat președintele turc, potrivit unui comunicat. Potrivit liderului de la Ankara, asemenea atentate urmăresc destabilizarea Turciei.

”Ei încearcă să creeze haos, să ne demoralizeze oamenii și să destabilizeze țara cu atacuri abominabile care vizează civili … Ne vom păstra calmul ca națiune, rămânând uniți și nu vom permite niciodată astfel de jocuri murdare”, a susţinut Erdogan.

 

(Fluierul)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Țara asta nu are nevoie de doliu național. Țara asta are nevoie de legi. Și de alți conducători
Stiripesurse : Sebastian Ghiţă a făcut anunţul care va zgudui România: Acuze grave la adresa lui Iohannis /DOCUMENT
Klaus Iohannis: “Europenizarea completă a României este un obiectiv principal al mandatului meu”
Actorul AURELIU SURULESCU si tenorul VLAD MIRIŢĂ despre manipularile anticrestine din media: “CINE SCRIE ACESTE ARTICOLE, STIE BINE CE FACE”; “E O LUPTA CARE SE DE IN PLAN MEDIATIC pentru sufletul și mintea tinerilor” (VIDEO)
EXCLUSIV. ACT DE TRĂDARE DE NEAM. Proiectul legislativ care oficializează LIMBA MAGHIARĂ în sănătate, adoptat și de Camera Deputaților
SOV, reacție după anunțul lui Tudorel Toader despre Kovesi: 'Revocarea este o greșeală uriașă pe plan politic, economic și social' Acesta precizează că Laura Codruța „nu este o ființă minunată, a făcut o grămadă de porcării, fie de capul ei, fie la ordin, dar ea împreună cu instituția ei au devenit o adevărată sperietoare pentru cei care se înfruptă din tunuri”.
RĂȚOIUL - JUCĂTOR. Obama PÂRJOLEȘTE pământul înainte de venirea lui Trump. Al TREILEA mandat al lui Barack
În București nu există o statuie a lui Ștefan cel Mare, în schimb în Capitală a fost dezvelit monumentul Prințului Rainier III de Monaco în Parcul Circului. Firea: „E o investiție ce poate fi considerată mare”
USR și-a ales președinte maghiar la Cluj !
Sluga Lazar, fugarita de FSB!
DEZASTRU în PARIS: Peste 400.000 de imigranți ilegali locuiesc într-o SINGURĂ suburbie
Povestea locului secret din România unde se montau rachetele URSS. Fosta unitate antiaeriană a fost asediată la Revoluţie
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro