Erdogan “În spatele acestor atentate sunt puteri care vor să destabilizeze Turcia. Turcia duce un război de independență”

Distribuie!by   loading... Erdogan: “Ei încearcă să ne destabilizeze naţiunea” Preşedintele turc, Recep Erdogan, a declarat duminică dimineaţă, la câteva ore după atacul sângeros din clubul din Istanbul, că naţiunea turcă va lupta până la capăt împotriva tuturor atacurilor comise de organizaţiile teroriste şi împotriva puterilor din spatele lor. “Ca […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

loading...

Erdogan: “Ei încearcă să ne destabilizeze naţiunea”


Preşedintele turc, Recep Erdogan, a declarat duminică dimineaţă, la câteva ore după atacul sângeros din clubul din Istanbul, că naţiunea turcă va lupta până la capăt împotriva tuturor atacurilor comise de organizaţiile teroriste şi împotriva puterilor din spatele lor.

“Ca nație, nu vom lupta doar împotriva atacurilor armate ale forțelor teroriste ci vom lupta şi împotriva puterilor din spatele lor cât şi împotriva atacurilor economice, politice şi sociale care au loc împotriva țării noastre”.


“Unitatea națională, integritatea teritorială, instituțiile, economia, politica externă, pe scurt toate elementele care ne susțin ca stat se află sub un atac dur”, a spus Erdogan.

“Organizațiile teroriste sunt numai fețele vizibile si instrumente in acest razboi. Noi luptam in mod esential cu puterile din spatele acestor organizații”, a afirmat Erdogan.


Șeful statului turc nu a precizat însă la ce puteri face referire dar mulți turci au înțeles din mesaj cam care ar putea fi aceste puteri.

”Ca națiune, vom lupta până la capăt nu numai împotriva atacurilor armate ale grupurilor teroriste și a forțelor din spatele acestora, ci împotriva atacurilor economice, politice și sociale”, a declarat președintele turc, potrivit unui comunicat. Potrivit liderului de la Ankara, asemenea atentate urmăresc destabilizarea Turciei.

”Ei încearcă să creeze haos, să ne demoralizeze oamenii și să destabilizeze țara cu atacuri abominabile care vizează civili … Ne vom păstra calmul ca națiune, rămânând uniți și nu vom permite niciodată astfel de jocuri murdare”, a susţinut Erdogan.

 

(Fluierul)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Mărturia unui român plecat în Franța: „Tribunalul european al uitării a decis că trecutul nu mai există!” Despre ștergerea memoriei ca ideal al UE
Bucureștiul FIERBE, lumea e în stradă. „PSD, CIUMA roșie!”. Centrul Capitalei este blocat
Ce bine e sa lucrezi în occident: Un italian a ținut o româncă într-un beci fără lumina 10 ani, a bătut-o și a violat-o!
Establishment-ul american în război deschis cu Trump. Păpușarii nu vor ceda. Mai rămâne să îl împuște, așa cum au făcut cu Kennedy…
Făcătura la adresa făbricuței de la Brădet: Se leagă, nu? Ministrul Sănătății anunță prima dezbatere publică a legii vaccinării OBLIGATORII. Acum înțelegeți de ce Ministerul NU VREA SĂ DEA, de mai bine de o lună, lista nominală cu vaccinurile primite de fiecare bebeluș care s-a îmbolnăvit. Problema este că toţi copiii au in comun un singur lucru : VACCINAREA , nu au în comun portocalele, nici branza ci doar VACCINAREA !!!!!
ERDOGAN I-A ARESTAT PE SOROŞIŞTI. Turcia: Liderul local al Amnesty International a fost arestat pentru legături cu Fethullah Gulen
Moneda euro, ochiul dracului. Cine a scos profit din euro ? Cifrele, care se mai pot şi discuta în sus sau în jos, sunt, cu adevărat halucinante. Principalele câştigătoare de pe urma introducerii monedei comune sunt de departe Germania (a câştigat 1.893 de miliarde de euro, adică 23.116 euro pe cap de locuitor) şi Olanda (cu 346 de miliarde de euro, adică 21.003 euro pe cap de locuitor).
VIDEO Deputat USR: Masoni încearcă să vândă Ministerului Sănătății roboți cu raze ultraviolete anti-coronavirus
Nicolae Ceaușescu - memoria de neucis a unui român genial
Fox News: Meryl Streep îl desființează pe Donald Trump, dar ridică în slăvi un pedofil!
Ministrul Finanţelor vrea ca toate preţurile din România să fie în lei, şi nu în echivalentul în lei a unor preţuri în euro
„London Fashion Week” sau „MIREASA LUI SATANA” defilând într-o CAPELĂ ANGLICANĂ …
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro