Erdogan frizează nebunia: „S-a pornit o luptă între cruce şi semilună”. Ministru turc de Externe: „Vor izbucni războaie religioase în Europa” Planul Masonic expus de Albert Pike: Războiul trebuie să fie condus în aşa fel încât islamul (Lumea arabă musulmana) şi sionismul politic (statul Israel) sa se distrugă reciproc. [1] Între timp, celelalte naţiuni, o dată in plus divizate pe această temă vor fi constrânse să lupte până la completa epuizare fizica, spirituala, morala şi economica…

Distribuie!by După ce timp de vreo 500 de ani turcii au infectat Europa cu visul lor de mărire, după ce au jefuit, ucis și distrus din Constantinopol până în Balcani, din Țările Românești până în Viena, astăzi, un dictator musulman aflat la cârma a ceea ce a rămas din fostul Imperiu Otoman, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

După ce timp de vreo 500 de ani turcii au infectat Europa cu visul lor de mărire, după ce au jefuit, ucis și distrus din Constantinopol până în Balcani, din Țările Românești până în Viena, astăzi, un dictator musulman aflat la cârma a ceea ce a rămas din fostul Imperiu Otoman, amenință din nou pacea și stabilitatea Europei.

loading...

El, Erdogan, făptaș al unei epurări de tip stalinist prin care și-a îndepărat toți adversarii din zona puterii, pentru a-și consolida regimul antidemocratic, are tupeul să amenințe Europa, pentru că Curtea Europeană de Justiție a decis că Femeile musulmane nu pot merge la locul de muncă, în cadrul UE, cu Vălul Islamic pe cap.

Nebunia acestui sinistru personaj, dar și a acoliților săi, poate fi observată limpede în declarațiile inflamatoare pe care le-au făcut în cursul acestei zile și care arată, în același timp, vulnerabilitățile uriașe pe care iresponsabilii din cadrul statelor UE le-au creat prin ușile lăsate deschise imigranților musulmani, mulți dintre ei fiind astăzi dispuși să ducă Jihadul Islamic în inima Europei.

Iată declarațiile acestora, conform Mediafax:

Erdogan: „Ruşine Uniunii Europene. Jos cu valorile, justiţia şi principiile europene (…) Au iniţiat o ciconire între Cruce şi Semilună, nu există nicio altă explicaţie”.

Miinistrul de Externe turc, Mevlut Cavusoglu, a declarat că acţiunile liderilor europeni vor conduce la „dezintegrarea Europei şi vor aduce Europa pe marginea prăpastiei”, avertizând că „în curând vor izbucni războaie religioase în Europa”.

Incredibil tupeul acestor personaje! Pentru că mesajul lor poate să incite musulmanii din Europa spre proteste și atentate teroriste, un lucru care devine tot mai obișnuit. Privind lucrurile în contextul acestor evenimente, putem anticipa cu ușurință dezastrul care s-ar fi produs pentru statele Uniunii dacă Turcia ar fi fost acceptată în UE și cei 80 de milioane de turci ar fi avut liber oriunde în Europa.

Chiar și așa, Turcia ar putea să fie în viitor, având-o în spate pe Rusia, un factor de destabilizare pentru Europa. Vom trăi și vom vedea!


Albert Pike a primit o viziune, pe care a descris-o într-o scrisoare pe care i-a scris-o lui Mazzini, in data de 15 august 1871 (inainte ca Israelul sa fie unit si inainte de toate evenimentele). Această scrisoare prezenta planurile-schita pentru trei războaie mondiale, care au fost considerate necesare pentru a aduce O SINGURA ORDINE MONDIALA şi ne putem minuna de exactitatea prezicerii evenimentelor care au avut deja loc. Aici articolul integral : stiri-extreme.ro/albert-pike-masoon-33-grade-si-trei-razboaie-mondiale/

” Al Treilea Razboi Mondial trebuie să fie instigat profitând de divergenţele cauzate de “ Agentura” Illuminati, între sioniştii politici şi liderii Lumii Islamice. Războiul trebuie să fie condus în aşa fel încât islamul (Lumea arabă musulmana) şi sionismul politic (statul Israel) sa se distrugă reciproc. [1] Între timp, celelalte naţiuni, o dată in plus divizate pe această temă vor fi constrânse să lupte până la completa epuizare fizica, spirituala,  morala şi economica … Vom dezlănţui Nihilistii şi ateii şi  vom provoca un formidabil cataclism social care, prin toate grozăviile sale va arăta în mod clar naţiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei şi a turbulenţelor cele mai sangeroase. Apoi, peste tot, cetăţenii, obligaţi să se apere împotriva minorităţii revoluţionarilor, ii vor extermina pe acei distrugători ai civilizaţiei, şi mulţimea, deziluzionata de creştinism, al cărei spirit deistic, din acel moment, va fi fără busolă sau direcţie, doritoare de un ideal, dar fără ştie încotro să-si indrepte adoraţia, va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a doctrinei pure a lui Lucifer, adus în cele din urmă la vedere publicului.  Această manifestare va rezulta din mişcare generală reacţionară, dupa care va urma distrugerea atât a creştinismului cât şi a ateismului, ambele cucerite şi exterminate în acelaşi timp.

http://daniel-roxin.ro/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro