Epidemie de lăcomie în Brașov: “Boborul” care a votat în masă cu Iohannis și USR a golit rafturile magazinelor…

Distribuie!by Chiar dacă autoritățile fac apel la calm, iar în România nu a fost confirmat nici un bolnav cu coronavirus, oamenii au început să se pregătească de „izolare” și să își facă provizii. De exemplu, ieri, rafturile unui supermarket din zona centrală a orașului au fost „curățate” de fasole și […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Chiar dacă autoritățile fac apel la calm, iar în România nu a fost confirmat nici un bolnav cu coronavirus, oamenii au început să se pregătească de „izolare” și să își facă provizii. De exemplu, ieri, rafturile unui supermarket din zona centrală a orașului au fost „curățate” de fasole și alte produse neperisabile. Nu a fost un „caz izolat”, pentru că și dintr-un un magazin din Craiter au dispărut multe produse alimentare neperisabile, de la fasole și făină, la paste, orez, apă sau sare. În schimb, mezelurile, chiar dacă au și ele un termen de valabilitate destul de mare, nu au fost la mare căutare.

loading...

Brașovul nu este singurul oraș cu „epidemie de panică”, pentru că în multe zone din țară magazinele au fost golite. De altfel, ministerul a Ministrul interimar al Sănătăţii, Victor Costache, s-a întâlnit, marţi, cu reprezentanţii Asociaţiei Marilor Reţele Comerciale, în contextul în care, pe fondul îngrijorărilor generate de noul coronavirus, magazinele au fost luate cu asalt în unele orașe.


„Marile reţele comerciale vor lua măsurile ce se impun pentru a se evita aglomerările din cadrul magazinelor, reamintind consumatorilor că există posibilitatea achiziţiei online de produse alimentare şi nealimentare fie direct de la comercianţii care au acest serviciu, fie prin aplicaţii specializate”, a anunțat Ministerul Sănătății.

Potrivit EuropaFM, între măsurile discutate a fost aceea de a recomanda angajaţilor să evite în această perioadă călătoriile în zone în care evoluează noul coronavirus. În cazul oricăror suspiciuni de îmbolnăvire, se impune apelarea serviciului 112 pentru direcţionarea către centrele medicale de diagnosticare, menţionează comunicatul.

Coronavirusul nu a fost confirmat în România, dar în magazine este „epidemie de panică”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Să dai 25 de ordonanțe de urgență într-o zi și niciuna să nu fie pentru anularea pensiilor speciale – asta înseamnă să fii aceeași mizerie!
Aflăm că FMI şi UE sunt cei care vor modificarea Legii Pensiilor. Atenție la Legea Pensiilor din România. FMI-ul şi Federalista UE vor să reducă pensiile în UE. Italia. Raport FMI: "Reducerea pensiilor, din Legea Fornero nu este de ajuns"
Caracal, 2012: Minore traficate pentru sex cu soldații de la Deveselu și managerii austrieci de la hidrocentralele din Olt
Ion Iliescu, acuzat de infracțiuni contra umanității în dosarul "Mineriada"
Avioanele ruse si siriene au dezlantuit iadul, pentru Statul Islamic in estul provinciei Homs. [VIDEO]
Mișcarea pentru Regat și Coroană a înaintat Parchetului General, pe 10 mai 2017, o sesizare: DOCUMENTUL prin care SE CERE anularea actului de ABDICARE !!!
Două manipulări grosolane au scos lumea în stradă. Autorii lor sînt Klaus Iohannis şi Laura Codruţa Kovesi! Comisia de la Veneţia recomandă un prag şi mai înalt pentru incriminarea „abuzului în serviciu”
EXCLUSIV : Guvernul Ciolos a dinamitat piata achizitiilor publice
Angela Merkel va da toţi ROMÂNII afară din Germania. Noul proiect de lege al Ministerului de Interne german vizează expulzarea tuturor românilor din Germania.
Ministrul Bodog, scula lui Soros şi o conservă a Big Pharma
Ponta s-a intalnit cu ONG-uri lui SOROS cele care "vor sa aduca mult mai multi imigranti in Romania decat cei alocati pana acum prin COTELE OBLIGATORII" PONTA CATRE ONG-URILE LUI SOROS "SA COLABORAM"
Tun de 500 de milioane de euro cu terenuri retrocedate aparținând POMICOLA FOCȘANI
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro