Emir Kusturica: „Soros vrea să creeze o Europă fără identitate!”

Distribuie!by loading... „George Soros a lansat apeluri clare și a încurajat refugiații să vină în Europa” și asta pentru că „vrea să creeze o Europă fără identitate”. Sunt acuzațiile cineastului sârb Emir Kusturica făcute în Bruxelles, unde participa la deschiderea Festivalului de Film Balkan Trafik (14-17 aprilie 2016). Uniunea Europeană […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Emir_Kusturica

loading...

„George Soros a lansat apeluri clare și a încurajat refugiații să vină în Europa” și asta pentru că „vrea să creeze o Europă fără identitate”. Sunt acuzațiile cineastului sârb Emir Kusturica făcute în Bruxelles, unde participa la deschiderea Festivalului de Film Balkan Trafik (14-17 aprilie 2016).

Uniunea Europeană urmează modelul Uniunii Sovietice, cu un aparat birocratic de oameni care conduc fără să fi fost aleși și care reprezintă interesele corporațiilor, iar societățile occidentale însele au ajuns să fie conduse, prin „corectitudinea politică”, de către corporații, care le spun politicienilor ce să facă.


Singura cale pentru a ieși de sub controlul corporațiilor este socialismul, pe care Kusturica îl definește ca un sistem în care oamenii se identifică cu timpul și spațiul în care trăiesc, și încetează să mai fie victime ale anumitor concepții.

George Soros a încurajat refugiații să vină în Europa


„Cred că întreaga stare de lucruri legată de criza imigranților a fost creată cumva, și avem declarațiile ferme ale lui George Soros, care este unul dintre principalii generatori de ceea ce se numește ‘societate deschisă’, care înseamnă, în multe țări, fabricarea de revoluții cu un impact major asupra societăților, mai ales din Europa de Est.

El a încurajat refugiații să vină în Europa. Sunt de parte refugiaților foarte mult, dar sunt la fel de mult împotriva concepțiilor politice care îi fac pe oameni să vină din Turcia în Europa și să amplifice acea migrație care era normală, și determină Europa să construiască ziduri uriașe.

Trebuie să spun că după războiul din Iugoslavia nu am crezut că Europa va construi ziduri uriașe, pentru a opri oamenii să vină aici.

Colapsul Uniunii Sovietice a creat o lipsă de democrație în Lumea vestică. Pe când exista Uniunea Sovietică, toate democrațiile din Lumea vestică erau obligate să confirme în parlamentele lor că există democrație și că nu se conformează doar la ceea ce oamenii din umbră, corporatiștii le spun politicienilor să facă. Cred că în urmă cu 20-25 de ani am început o nouă eră în care am șters democrația din sistemul de comunicare din interiorul țărilor și dintre țări.

Uitați-vă la comisarii de la Bruxelles! Sunt la fel ca cei din aparatul sovietic. Aveți comisari, oameni care nu au fost votați, oameni care sunt numiți, ceea ce înseamnă că întreaga concepție devine o problemă.

Domnul Soros a spus că vrea să construiască o Europă fără identitate, aducând cât de mulți oameni din Orientul Mijlociu este posibil.

Nu este o conspirație, nu trebuie să demonstrez, uitați-vă pe discursurile domnului Soros pe care le ține în toată lumea.

Dacă vorbim despre Serbia, revoluția din Serbia a fost făcută prin intermediul instituțiilor sale, dacă mergem în Georgia veți vedea că a fost un actor active și acolo. Nu este o conspirație, este ceva cât se poate de vizibil.

Sunt adesea foarte confuzionat de faptul că Arabia Saudită, care are uriașe sume de bani disponibile, nu construiește orașe pentru ei, de ce sfârșesc mereu prin a ajunge în Germania.

Ei vor să ajungă în Germania. De ce nu facem peste tot Germania, ca oamenii să nu mai trebuiască să fugă?!

Ei vor cu toții să ajungă în Germania, ceea ce te face să te întrebi: De ce nu facem peste tot Germania, ca oamenii să nu mai trebuiască să fugă de acolo?!

Zidurile nu fac decât să distrugă conceptul de libertate.

Totul s-a schimbat masiv după dispariția Uniunii Sovietice până la punctul în care democrațiile nu mai sunt democrații cu adevărat, ci sunt mai mult societăți conduse prin „corectitudinea politică” de către corporații, care acceptă să păstreze tăcerea asupra anumitor lucruri, care nu mai pot fi discutate deschis.

Acum trebuie să demonstrezi ca țară că ești europeană printr-o procedură administrativă, și nu prin eticheta care era odinioară cultura ta.

Trăim o perioadă de timp în Europa în care mi se spune în Belgrad dacă nu îmi este frică să merge în Bruxelles. Am spus că nu îmi este frică pentru sunt destul de curajos pentru a merge priunde în lume. Dar este paradoxal că centurl Europei este bombardat, aeroportul este distrus, iar inamicul provine din inima Frăției, pentru că mulți cei mai mulți dintre jihadiști, cei mai mulți dintre cei care au participat la aceste atentate sunt finanțați din Arabia Saudită și Quatar, și se spune că cea mai mare parte a armelor le au din Statele Unite, din greșeală sau oricum ar fi, este adevărat. Deci, Franța este atacată de jihadiști, de ISIS, care ucid 108 oameni, și, în același timp Franța vinde arme, vinde avioane Mirage către Arabia Saudită de 18 milioane de dolar, iar cei care operează în toată lumea, inclusiv în Franța, sunt sprijiniți de cei cărora le sunt vândute armele. Deci, acest cerc vicios al războiului profitabil financiar funcționează perfect.

Tot ce este rău în lume este produs de complexul militar-industrial

Tot ce este rău în lume, pentru oameni este produs de complexul militar-industrial, care produce arme și angajează oameni pentru a se omorî între ei.

Singura cale, dar singura, este să mergem către socialism, pentru că această cale, care se potrivește pentru 3-4 țări din Europa nu este neaparat posibilă și pentru restul Europei. Aceeași poveste este și cu democrația: dacă vrei să implementezi democrația în Libia ești un criminal, pentru că nu poți implementa democrația într-o țară în care oamenii se văd între ei printre praf la fiecare oră și este enormă. Este ca și cum te-ai duce în Sahara să implementezi democrația.

Nu vorbesc despre bolșevism, ci despre socialismul în care avem un exemplu de țară ca Uruguay-ul lui Mujica. Președintele republicii nu este corupt, nu are bunuri personale și lucrează 24 de ore pe zi pentru țara sa. Iar acest tip de socialism i-ar face pe oameni să gândească, pentru că oamenii nu se gândesc la timpul pe care îl pierd, în mod subconștient. Acesta este socialismul, socialismul este atunci când începi să te identifici cu timpul și spațiul în care ești ființă umană, și nu o victimă a anumitor concepții.

Socialismul este un sistem care încetinește progresul. Rapiditatea progresului este ceea ce funcționează pe baza unei puternice inerții. Și despre asta este vorba în capitalismul corporatist. Dacă nu îl corectăm, vom avea mari distrugeri”.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

PREGĂTIŢI-VĂ! | Vine CEA MAI MARE CRIZĂ din istorie!
America luptă cu corupţia din România
Poate vede si Dragnea. Asa arata cu adevarat „dezastrul” lasat in urma de Dacian Ciolos si guvernul sau. Iata ce s-a realizat doar intr-un an
ANTIROMÂN. Tokes Laszlo: „Acum e momentul autonomiei teritoriale şi al independenţei totale a Ardealului şi a Partiumului!”
Atentie diaspora, sa va luati presedintele ales cu tot , "PAS cu PAS care va inteapa ca un SAS" ! Romanii din strainatate vor fi TAXATI in TARA! S-a aprobat noul cod fiscal! Iata si de ce..
Mare atentie USR iti fura datele si le folosesc pentru semnaturile lor, verifica daca nu ti-au furat si tie identitatea
Deutsche Welle despre cum l-a umilit Macron la București pe Iohannis: Președintelui Macron părea că nu-i vine să creadă că lucrurile pot merge atât de ușor
UNELTIRE IMPOTRIVA ROMANIEI – Presedintele Coalitiei Romanilor din SUA, preotul Chris Terhes: “SRI si Kovesi au distrus mediul de afaceri din Romania... Sute de mii de firme falimentate si inchise... Sute de mii de familii distruse... Securistii si-au protejat propriile firme care faceau evaziunea cea mai mare... S-a mers pe protejarea firmelor Noii Securitati si pe cele cu capital strain, protejate de ambasade... S-a compromis nu doar capitalul romanesc, dar insasi economia romaneasca”
(Video) Economia României, distrusa in 28 de ani. Un raport CIA arata ca in aceasta perioada, din România au plecat catre banci străine 400 de miliarde de dolari
BOMBA a explodat! SCENA POLITICĂ SE CUTREMURĂ: Dacian CIOLOȘ pregătea iertarea celor care furau statul sub 50.000€. DOCUMENTUL e oficial
„Dobânda la aur – 1% pe an la 4 miliarde înseamnă o dobândă de 40 milioane de dolari datorați României în fiecare an”
Visul oricărui pedofil la astfel de evenimente cum a fost la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti (VIDEO)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro