Emilia Șercan: Teza de doctorat a lui Florian Coldea a dispărut. Cel care o amenința s-a dovedit a fi un ofițer de poliție

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Jurnalista Emilia Șercan a anunțat că a fost prins bărbatul care a amenințat-o cu moartea. Este .

loading...

„A fost identificată persoana care m-a amenințat cu moartea. Este un ofițer de poliție, angajat al Academiei de Poliție. Sunt într-o evidentă stare de consternare. Un ofițer de poliție, pus să apere legea, amenință cu moarte un ziarist de investigație.


Este inimaginabil așa ceva! Sper că de data asta va exista puțină onoare prin structurile de conducere ale Academiei de Poliție. Revin”, a scris jurnalista pe Facebook.

Suspect de amenințarea la adresa jurnalistei ar fi Bărbulescu Gheorghe Adrian, ofiţer de politie, angajat al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”.


„Luni seara, la ora 21.05, am primit un mesaj de ameninţare cu moartea. Mesajul vine în contextul în care de trei săptămâni public în mod constant informaţii despre tezele de doctorat plagiate de la Academia de Poliţie, instituţie aflată în subordinea Ministerului de Interne, iar alte materiale erau în pregătire. De patru ani scriu aproape exclusiv despre tezele de doctorat plagiate ale unor oficiali ai statului, unii dintre cei mai puternici oameni din România fiind subiectul dezvăluirilor mele.

Anchetele despre tezele de doctorat plagiate au expus o cutremurătoare reţea de complicităţi, putere, influenţă şi bani construită pe impostură la cel mai înalt nivel al instituţiilor statului. Până acum am fost înjurată, intimidată, urmărită, s-a încercat compromiterea mea, însă de data asta s-a trecut la un alt nivel”, scria  Emilia Şercan pe pagina personală de Facebook.

Emilia Șercan: Teza de doctorat a lui Florian Coldea a dispărut

Vlad Manolache / 10 sep 2018 / 16:41 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Emilia Șercan a declarat că teza de doctorat a generalului Florian Coldea a dispărut de la Biblioteca Națională a României.

Emilia Șercan a dezvăluit la B1 că există o “situație unică în istoria Bibliotecii Naționale a României”. Teza de doctorat al fostului prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, a dispărut de la arhivă. Jurnalista susține că a fost împrumutată în 2015 și nu a mai fost returnată.

Naște foarte multe întrebări

“Vorbim despre o situație unică în istoria Bibliotecii Naționale a României pentru că este pentru prima dată când o teză de doctorat este împrumutată. Tezele stocate la biblioteca Națională a României au un regim cu totul special. Ele intră în fondul intangibil, în depozitul legal, iar acolo, ele fiind un exemplar unic, nu ar trebui să fie împumutate. De altfel, există și legislație, există și un regulament al Bibliotecii care spune foarte clar că aceste teze de doctorat nu se împumută. Biblioteca Universității Politehnice face o cerere în iulie 2015, cerând în mod excepțional această teză care nu mai este returnată ulterior, în ciuda insistențelor celor de la Biblioteca Națională, a adreselor și a solictărilor oficiale trimise către Biblioteca Universității Politehnice.

Este o situație care naște foarte multe întrebări. Dincolo de faptul că vorbim despre un moment anume în care se petrece această dispariție a tezei de doctorat, dar și de faptul că teza dispare în momentul în care încep dezvăluirile despre doctoratele coordonate de Gabriel Oprea, cel care i-a fost coordonator și lui Florian Coldea”, a declarat Șercan la postul B1.

Singurul exemplar care poate certifica autenticitatea

“Acel exemplar de la Biblioteca Națională este exemplarul în baza căruia se poate face o eventuală verificare a unei suspiciuni de plagiat într-o teză de doctorat. Deci nu vorbim doar de teza domnului Coldea, ci de toate tezele din România. Este exemplarul unic, exemplaru-martor, cel care poate să certifice autenticitatea unei teze de doctotat. De ce? Pentru că, de exemplu, la biblioteca unei facultăți unde a fost susținută o teză de doctorat, poate să fie foarte ușor înlocuit exemplarul, cu o eventuală complicitate a unei persoane de la respectiva bibliotecă. Depozitul legal al Bibliotecii Naționale are un regim special, se ține cu sigiliu, există o serie de proceduri de acces la respectivul depozit tocmai pentru a proteja aceste documente care fac parte din patrimoniul național, cultural, mobil al României.Teza mai poate să fie recuperată, însă cine mai poate să garanteze în acest moment că o teză care a fost scoasă trei ani din depozitul legal, pentru scoaterea căreia nu s-a făcut un proces verbal de predare-primire, este teza care a fost susținută în 2010 și că este de fapt exemplarul care a existat la Biblioteca Națională a României până la momentul împrumutului”, a declarat Emilia Șercan.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ocultism & Hipnoza satanism
SRI – CEA MAI MARE AMENINȚARE LA ADRESĂ SIGURANȚEI NAȚIONALE A ROMÂNIEI!
Ioan Munteanu, cel mai cutrămurător adevăr spus de la Tribuna Parlamentului României, de la 1945 încoace: „Neam de neamul nostru n-a cunoscut vreodată atâta violenţă, dezmăţ și nesupunere!”
RĂZBUNAREA CUMPLITĂ a Turciei după atentatul de duminică | 11 avioane de lupta au fost trimise la atac asupra bazelor PKK
INSTIGATORUL LA PENAL – Presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea a depus plangere penala la Parchetul General impotriva propagandistului Mircea Marian, care i-a publicat pe Facebook adresa de acasa in timpul protestelor de strada din Piata Victoriei. Individiul este acuzat de instigare la infractiunea de atentat, ultraj, incitare la ura si risca ani grei de inchisoare. Cititi plangerea si mesajul incitator distribuit la mii de oameni pe retea
Camelia Smicală: „La baza sistemului de protecție a copilului din Finlanda ,stă o afacere de pedofilie”
Convorbire între doi ambasadori ruşi, divulgată pe internet: „O să-i lăsăm o perioadă pe români şi bulgari, lasă-i să rămână în UE deocamdată”
Presa elenă: Preot ortodox grec bătut de migranți sirieni chiar în curtea Bisericii
Luju.ro: Două dosare de la Alba Iulia în care era vizat Iohannis au fost clasate cu aprobarea lui Lazăr
Gigi Becali a investit 15 milioane de euro într-o clinică în care tratamentele sunt gratuite
Franța legalizează pedofilia iar Uniunea Europeană tace!
Cui a cedat Guvernul Ponta gazele de şist din Transilvania | VIDEO
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro