Emilia Şercan decriptează mesajul lui Ghiţă | „Sunt dispus să arunc statul în aer. Pic eu, pică şi ei” Video

Distribuie!by loading... Jurnalista Emilia Şercan a decriptat mesajul transmis de Ghiţă prin înregistrarea difuzată de România TV. Jurnalista scrie, pe Facebook, că Ghiţă nu mai are nimic de pierdut şi este dispus să îi tragă pe toţi după el. Emilia Sercan – „Sebastian Ghita: „Daca inregistrarea a inceput sa ruleze, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

sebastian ghita

loading...

Jurnalista Emilia Şercan a decriptat mesajul transmis de Ghiţă prin înregistrarea difuzată de România TV. Jurnalista scrie, pe Facebook, că Ghiţă nu mai are nimic de pierdut şi este dispus să îi tragă pe toţi după el.

Emilia Sercan – „Sebastian Ghita: „Daca inregistrarea a inceput sa ruleze, lucrurile nu mai sunt bine deloc”.
Traducere: „DNA-ul e pe cale sa ma inhate, SRI-ul m-a lasat din brate, iar eu sunt dispus sa arunc statul in aer. Pic eu, pica si ei”.”


România TV a difuzat miercuri un mesaj înregistrat de Sebastian Ghiţă în care fostul deputat aduce noi acuzaţii la adresa DNA şi face noi dezvăluiri despre legăturile şefei DNA cu politicieni sau şefi din serviciile secrete.

Urmăriţi mai jos mesajul integral transmis de Sebastian Ghiţă.


Sursa: nasul.tv

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro