Emil Constantinescu: Principalele ziare şi reţelele de socializare sunt controlate de Securitate

Distribuie!by După 89, fosta Securitate ceauşistă a confiscat toate mijloacele mass-media. Toate televiziunile au fost conduse de Securitate şi chiar şi acum principalele ziare sunt controlate de securişti şi colaboratorii lor. Mai mult, acum acestea controlează şi ce se întâmplă pe reţelele sociale, a opinat, la începutul lunii iunie, la […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

După 89, fosta Securitate ceauşistă a confiscat toate mijloacele mass-media. Toate televiziunile au fost conduse de Securitate şi chiar şi acum principalele ziare sunt controlate de securişti şi colaboratorii lor. Mai mult, acum acestea controlează şi ce se întâmplă pe reţelele sociale, a opinat, la începutul lunii iunie, la Bookfest, fostul preşedinte al ţării, Emil Constantinescu, prezent la lansarea cărţii “Moştenitorii Securităţii”, scrisă de Marius Oprea, binecunoscutul “vânător de securişti.”

loading...

“Toate televiziunile care s-au format în România au fost conduse de Securitate! Rezidenţii Securităţii sunt cei ce au fost adevăraţii proprietari sau chiar cu acte, lucruri ştiute. Principalele ziare şi acum şi reţelele de socializare sunt încă controlate de acele persoane şi de colaboratorii lor. Asta face să ne aflăm în situaţia tragică aş spune, că adevărul despre Revoluţie, despre mineriade, să îl aşteptăm de la Procuratură şi de la Tribunal, dacă el va apărea şi în această situaţie?


Unde au fost istoricii, unde au fost comentatorii, unde au fost jurnaliştii? A fost o uriaşă campanie de manipulare, permanentă, eu v-o spun fiindcă am simţit-o. Am fost învins de cei care s-au dus în presă, de presa Securităţii, presa securităţii pe care am avut-o atunci, presa Securităţii pe care o avem şi acum. Acum însă s-au extins şi pe reţelele de socializare şi pot manipula orice. Aceasta este marea problemă a României.”, a explicat Constantinescu, citat de epochtimes-romania.com

Potrivit fostului preşedinte, problema nu este că în România nu se ştie adevărul despre cele întâmplate, ci că nu se doreşte fie spus, şi asumarea lui.


Ceea ce auziţi de aproape 3 decenii este Nu ştim adevărul. Nu este adevărat! Adevărul există, este la îndemână, ceea ce lipseşte este curajul nu de a-l afla, că asta e foarte uşor, ci de a ţi-l asuma.“, a susţinut Constantinescu.

Totodată, în contextul în care se vorbeşte tot mai mult despre puterea serviciilor, Constantinescu a pledat pentru respectarea legii şi a moralei, căci puterea acestor servicii se clădeşte pe slăbiciunea celor şantajabili.

Emil Constantinescu: Principalele ziare şi reţelele de socializare sunt controlate de Securitate

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro