Elveţia: Au votat împotriva vălului islamic

Distribuie!by Mai mult de două treimi dintre locuitorii cantonului elveţian Saint-Gall au votat duminică, în cadrul unui referendum local, pentru interzicerea purtării burqa (vălul islamic integral), în spaţiul public. loading... Această reglementare a intrat în vigoare din iulie 2016 în cantonul învecinat Tessin, potrivit rezultatelor oficiale, relatează AFP, preluată de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Mai mult de două treimi dintre locuitorii cantonului elveţian Saint-Gall au votat duminică, în cadrul unui referendum local, pentru interzicerea purtării burqa (vălul islamic integral), în spaţiul public.

loading...

Această reglementare a intrat în vigoare din iulie 2016 în cantonul învecinat Tessin, potrivit rezultatelor oficiale, relatează AFP, preluată de Agerpres. Toţi alegătorii din Confederaţia Elveţiană ar urma să voteze asupra acestei chestiuni, probabil anul viitor, la nivel naţional.


În cantonul Saint-Gall (nord-est), aproape 67% dintre alegători au aprobat textul anti-burqa, deja adoptat de parlamentul regional, cu sprijinul dreptei populiste. Însă Verzii şi organizaţia de tineret a Partidului Socialist au blocat aplicarea legii, luând iniţativa organizării acestui referendum.

De acum, “orice persoană care nu poate fi recunoscută pentru că îşi ascunde chipul în spaţiul public şi care pune astfel în pericol siguranţa publică sau pacea socială şi religioasă va fi pedepsită cu o amendă”.


În Elveţia nu există o lege care să reglementeze această chestiune la nivel naţional, executivul federal de la Berna susţinând că această problemă ar trebui să fie lăsată la latitudinea fiecărui canton elveţian.

https://evz.ro/elvetia-votat-valului-islamic.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE! Academicianul Eugen Mihaescu despre Legea “Elie Wiesel”: Azi, luptătorii anticomuniști sunt prima țintă a tovarășului Florian. Cine urmează mâine? Mihai Eminescu?
SUNT FIICA UNUI TERORIST!
O nota de plata de la un club-terasa din Mamaia a insumat 32000 de Euro. Tinerii liberi si frumosi s-au intrecut in note mari de plata, in timp ce in Romania copiii se culca flamanzi
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat la Parlament că salută decizia luată de Guvernul Dăncilă de a renunţa la serviciile SPP.
România se pregăteşte pentru primirea câtorva mii de imigranţi, la cererea ţărilor din Schengen. Acestea se confruntă cu un val de imigranţi nemaivăzut, care ameninţă însăşi existenţa Uniunii Europene. Unul din centrele de primire, pentru 5.000 de persoane, este pregătit la Târgovişte.
Proiectul minier de la Certej a început ilegal, fără autorizații
"BOMBA": Un infractor de talie internationala a fost capturat de autoritati !!!! D.N.A. si marea capturare !!!
MAREA IPOCRIZIE OCCIDENTALĂ: Franța, 53 de atacuri pe zi împotriva Iugoslaviei. Doar șase împotriva ISIS!
UNELTIRE IMPOTRIVA ROMANIEI – Presedintele Coalitiei Romanilor din SUA, preotul Chris Terhes: “SRI si Kovesi au distrus mediul de afaceri din Romania... Sute de mii de firme falimentate si inchise... Sute de mii de familii distruse... Securistii si-au protejat propriile firme care faceau evaziunea cea mai mare... S-a mers pe protejarea firmelor Noii Securitati si pe cele cu capital strain, protejate de ambasade... S-a compromis nu doar capitalul romanesc, dar insasi economia romaneasca”
Drumul catre Apocalipsa (VIDEO)
Turcii confiscă biserici creștine, iar proștii care ne conduc vor să le facă Mega Moschee în București
Zi neagră la CEDO - 7 condamnări pentru România
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro