ELITELE SE PREGĂTESC DE „APOCALIPSĂ” | Locul unde SE PROTEJEAZĂ rezervele de seminţe pentru MAREA FOAMETE

Distribuie!by   loading... Un grup internațional din Germania finanțează și coordonează, încă din 2004, cea mai mare ”bancă” de semințe din lume, care dorește să protejeze materialul genetic vegetal, informează greatnews.ro Semințele sunt ținute într-un seif în izolatul arhipelag arctic Svalbard, unde au ajuns deja 860.000 de specii diferite din […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

crop trust - rezerve seminte

loading...

Un grup internațional din Germania finanțează și coordonează, încă din 2004, cea mai mare ”bancă” de semințe din lume, care dorește să protejeze materialul genetic vegetal, informează greatnews.ro

Semințele sunt ținute într-un seif în izolatul arhipelag arctic Svalbard, unde au ajuns deja 860.000 de specii diferite din întreaga lume. Organizația Crop Trust spune că mai este loc pentru multe altele.

Este o soluție de rezervă pentru calamități extraordinare, cum ar fi războie, schimbări climatice sau creșterea populației. De curând, Crop Trust a anunțat că susținerea financiară de care se bucură va fi dublată pentru perioada următoare, la aproape 300 de milioane de dolari.

Fondurile provin de la guvernele Statelor Unite, Marii Britanii, Germaniei, Indiei și Etiopiei, dar și de la fundația lui Bill Gates.

”Aproape tot ce mâncăm provine din semințe. Aici ținem, de fapt, feliile de pâine și cana de cafea sau ceai”, a spus Marie Haga, directorul executiv al organizației, citată de Washington Post.

Seiful uriaș din Svalbard, construit într-una din cele mai izolate zone din lume, este proiectat să reziste creșterii nivelului apelor mării, penelor de curent sau altor dezastre care ar putea afecta semințele.

Potrivit greatnews.ro, complexul este esențial planurilor ONU de a eradica foametea pe Pământ. ”Până în 2020, dorim să menținem diversitatea genetică a semințelor, să le diversificăm la nivel internațional și să ajutăm la obținerea securității alimentare prin promovarea agriculturii sustenabile”, mai spus reprezentanții grupului.

Marea problemă a cercetătorilor este că plantele nu se adaptează destul de repede la schimbările climatice care au loc pe Pământ.

În prezent, în lume sunt peste 4.500 de specii de cartofi, 35.000 de porumb, 125.000 de grâu și 200.000 de orez. Oricare dintre aceste variații se poate dovedi a fi extrem de importantă în viitor.

Cercetătorii lucrează zi de zi la dezvoltarea unor noi specii, cu speranța că vor ajuta cândva la hrănirea omenirii.

 


– See more at: 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Guvernul va adopta miercuri Ordonanta de Urgenta cu modificari importante in legislatia penala/ Vor fi gratiate o serie de pedepse si dezincriminate fapte (amnistie mascata)
Omul care l-a turnat la DNA pe Adrian Năstase, moarte suspectă în Mexic
Membru al Grupului Bildelberg și Prim-Vicepreşedinte al Comisiei Europene, olandezul Frank Timmermans, vorbește pe șleau de amestecul etnic programat: "Viitorul umanităţii nu va fi al comunităţilor construite pe o cultură anume, ci pe Diversitatea Totală"
Uneltele de la Bucuresti ale vicontelui Etienne D. Bilderberg
VICTORIA NULAND, FEMEIA CARE A BĂGAT SPAIMA ÎN ROMÂNIA E FĂCUTĂ PRAF DE ZIARISTUL ROBERT PARRY | „VICTORIA NULAND GENEREAZĂ RĂZBOAIE ŞI SOŢUL EI CONVINGE CONGRESUL SĂ CUMPERE ARME”
Ed Snowden, in cel mai scurt timp: „Serviciile secrete ale Romaniei, controlate de CIA, implicate in actiuni de spionaj impotriva Europei…”.
Campania de arestări, o strategie americană pentru a distruge centrele de putere autohtone pentru interesele străine
Cum l-au “imbolnavit” SERVICIILE SECRETE pe marele POET NATIONAL Mihai Eminescu
Rectorul celei mai mari Universități din țară vorbește despre „forțe mai puternice decât ne putem închipui”, care promovează ignoranța și violența, pentru crearea de „marionete ușor de manipulat”
Înțelesul ascuns al albumului „ANTIdiaRY” (Rihanna) prezintă pașii prin care tinerele vedete sunt inițiate de ELITA OCULTĂ
Clotilde Armand: Occidentul nu mai are nevoie de religie
Scandalul defrişărilor: Imagini cu polițistul desfigurat și bătut în apropiere de depozitul Schweighofer de la Leordina (FOTO, VIDEO)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro