ELITELE SE PREGĂTESC DE „APOCALIPSĂ” | Locul unde SE PROTEJEAZĂ rezervele de seminţe pentru MAREA FOAMETE

Distribuie!by   loading... Un grup internațional din Germania finanțează și coordonează, încă din 2004, cea mai mare ”bancă” de semințe din lume, care dorește să protejeze materialul genetic vegetal, informează greatnews.ro Semințele sunt ținute într-un seif în izolatul arhipelag arctic Svalbard, unde au ajuns deja 860.000 de specii diferite din […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

crop trust - rezerve seminte

loading...

Un grup internațional din Germania finanțează și coordonează, încă din 2004, cea mai mare ”bancă” de semințe din lume, care dorește să protejeze materialul genetic vegetal, informează greatnews.ro

Semințele sunt ținute într-un seif în izolatul arhipelag arctic Svalbard, unde au ajuns deja 860.000 de specii diferite din întreaga lume. Organizația Crop Trust spune că mai este loc pentru multe altele.

Este o soluție de rezervă pentru calamități extraordinare, cum ar fi războie, schimbări climatice sau creșterea populației. De curând, Crop Trust a anunțat că susținerea financiară de care se bucură va fi dublată pentru perioada următoare, la aproape 300 de milioane de dolari.

Fondurile provin de la guvernele Statelor Unite, Marii Britanii, Germaniei, Indiei și Etiopiei, dar și de la fundația lui Bill Gates.

”Aproape tot ce mâncăm provine din semințe. Aici ținem, de fapt, feliile de pâine și cana de cafea sau ceai”, a spus Marie Haga, directorul executiv al organizației, citată de Washington Post.

Seiful uriaș din Svalbard, construit într-una din cele mai izolate zone din lume, este proiectat să reziste creșterii nivelului apelor mării, penelor de curent sau altor dezastre care ar putea afecta semințele.

Potrivit greatnews.ro, complexul este esențial planurilor ONU de a eradica foametea pe Pământ. ”Până în 2020, dorim să menținem diversitatea genetică a semințelor, să le diversificăm la nivel internațional și să ajutăm la obținerea securității alimentare prin promovarea agriculturii sustenabile”, mai spus reprezentanții grupului.

Marea problemă a cercetătorilor este că plantele nu se adaptează destul de repede la schimbările climatice care au loc pe Pământ.

În prezent, în lume sunt peste 4.500 de specii de cartofi, 35.000 de porumb, 125.000 de grâu și 200.000 de orez. Oricare dintre aceste variații se poate dovedi a fi extrem de importantă în viitor.

Cercetătorii lucrează zi de zi la dezvoltarea unor noi specii, cu speranța că vor ajuta cândva la hrănirea omenirii.

 


– See more at: 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Actorul Macaulay Culkin: elita din Hollywood sacrifica copii in ritualuri satanice!!!
De ce il decoreaza pe Iohannis in SUA o organizatie pro-homosexuali, pro-refugiati, pro-razboi ???
MINCIUNĂ LA CASA REGALĂ! | Manipularea care poate ascunde moartea Regelui Mihai
Ungaria e în stare de război. Europa, așa cum o știm noi, a încetat să existe
Donald Trump, REVOLUȚIA celor 7 zile. Și e doar începutul! Niciun președinte din istoria modernă a SUA nu și-a început mandatul cu atâtea inițiative într-un timp atât de scurt
Nu toți rockerii sînt sataniști și nu toți preoții sînt corupți
PLANUL DE DESTRAMARE A ROMANIEI – Putem pierde Moldova si Ardealul pana in 2018 daca liderii politici continua sa asmuta romanii impotriva romanilor. Razboiul dintre Presedintie, Guvern si Parlament ne face victime sigure pentru Rusia si Ungaria. Europarlamentarul Ioan Mircea Pascu avertizeaza: „2018 nu trebuie sa ne prinda cu Ardealul in Romania”
TURCESCU, DEZVĂLUIRI! Cavalerii României şi serviciul lor credincios în slujba ţării | O listă cu Victor Ponta şi mulţi alţii
Nicolas Maduro: „Venezuela este în prezent centrul unei agresiuni sistematice, politice și mediatice”
Agenda 21 pentru o sclavie durabila
Feminista topless mimeaza AVORTAREA LUI IISUS intr-o biserica din Paris apoi URINEAZA. Pe piept are scris „344 CURVE”. Pe spate „CRACIUNUL ESTE AVORTAT” …
Zeci de mii de polonezi au incendiat steagul UE de Ziua Independenței: Ieri a fost Moscova, azi Bruxelles-ul e cel care ne ia libertatea!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro