Elena Udrea a fugit în Costa Rica

Distribuie!by sursa foto: mediafax.ro Fostul deputat PMP, Elena Udrea a plecat în Costa Rica unde se află şi buna ei prietenă, Alina Bica, scrie jurnalistul Sabin Orban pe Facebook. loading...  Elena Udrea are pe 8 martie primul termen în dosarul privind finanţarea campaniei electorale prezidenţiale din 2009 unde este judecată […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fostul deputat PMP, Elena Udrea a plecat în Costa Rica unde se află şi buna ei prietenă, Alina Bica, scrie jurnalistul Sabin Orban pe Facebook.

loading...

 Elena Udrea are pe 8 martie primul termen în dosarul privind finanţarea campaniei electorale prezidenţiale din 2009 unde este judecată alături de Ioana Băsescu pentru luare de mită, delapidare şi spălare de bani.

De asemenea, fostul deputat PMP mai este judecat în  două dosare: Gala Bute, proces aflat în faza de apel şi în care contesta o sentinţă de 6 ani de închisoare, şi Hidroelectrica, dosar aflat în faza de cameră preliminară.

Fosta şefă a DIICOT Alina Bica, trimisă în judecată în mai multe dosare, a plecat în Costa Rica şi nu s-a mai prezentat la termenele de la procese din decembrie.

Avocaţii Alinei Bica au depus atunci în instanţă acte medicale care confirmau că aceasta ar fi suferit un accident în Spania.

Potrivit unor surse de la ÎCCJ, avocatul Alinei Bica ar fi prezentat instanţei documente în limba spaniolă prin care aceasta se afla în Costa Rica şi nu poate fi transportată în România.

Fosta şefă a DIICOT putea părăsi teritoriul României, ea neavând nicio interdicţie în acest sens.

Alina Bica a fost condamnată în două dosare penale, însă deciziile nu sunt definitive.

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Mă autodenunț: sunt fanatic religios!
Oamenii lui SOROS din Parlamentul European au organizat Conferința lui Kovesi de la Bruxelles
În timp ce România era jefuită magistral, în loc să oprească acest asasinat economic, cozile de topor, guralivii bine plătiţi de afară, căutau politicieni de tras în furci în pieţe publice!
Scrisoarea prin care 50 de medici cer deputaților să respingă Legea Vaccinării Obligatorii: statul nu oferă despăgubiri pentru toate efectele adverse
NEFERTITI SE CREDE PERFECTA – Ministrul Justitiei le-a spus cu subinteles procurorilor CSM ca stie ca vor da aviz negativ si a desfiintat-o cu argumente pe Kovesi, pe intelesul oricarui roman. Kovesi s-a aparat, demonstrand ca este incapabila sa isi asume vreo greseala: "Nu sunt aici sa va conving pe dvs!" Invatamintele lui Toader: "Nu va judeca doar CSM, va judeca societatea. Sigur va vor judeca romanii! Adevarul trebuie stiut"
Gheorghe Piperea indică vinovații pentru „gaura de 10 miliarde de lei din buget" și cere demisii din BNR și Consiliul Fiscal
Viktor Orban: „UE finanțează atacurile împotriva guvernului din România!”
De ce au alungat 4 milioane de romani ? Pentru a face loc catorva mii de etiopieni, nepalezi sau filipinezi?
Abuzurile „statului de drept” în adopțiile internaționale, halucinantele îmbârligături din „justiția independentă”! Iată de ce vor trompetele SRI de la USR și propaganda statului subteran desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ)!
"Groparul sistemul sanitar din România" Eugen Nicolăescu, SALARIU de NABAB la BNR: 33.535 lei și alte indemnizații
Politician strain: daca romanii ar fi fost atat de destepti cum se cred, nu plecau la munca in strainatate si nu lasau tara pe mana strainilor sa o stoarca de resurse si bani
Sesizare la ANAF pe declarația de avere a lui Florin Cîțu. Avocat: „Fie este un analfabet funcțional, fie este un evazionist fiscal demn de dispreț”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro