Elena Udrea a fugit în Costa Rica

Distribuie!by sursa foto: mediafax.ro Fostul deputat PMP, Elena Udrea a plecat în Costa Rica unde se află şi buna ei prietenă, Alina Bica, scrie jurnalistul Sabin Orban pe Facebook. loading...  Elena Udrea are pe 8 martie primul termen în dosarul privind finanţarea campaniei electorale prezidenţiale din 2009 unde este judecată […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fostul deputat PMP, Elena Udrea a plecat în Costa Rica unde se află şi buna ei prietenă, Alina Bica, scrie jurnalistul Sabin Orban pe Facebook.

loading...

 Elena Udrea are pe 8 martie primul termen în dosarul privind finanţarea campaniei electorale prezidenţiale din 2009 unde este judecată alături de Ioana Băsescu pentru luare de mită, delapidare şi spălare de bani.

De asemenea, fostul deputat PMP mai este judecat în  două dosare: Gala Bute, proces aflat în faza de apel şi în care contesta o sentinţă de 6 ani de închisoare, şi Hidroelectrica, dosar aflat în faza de cameră preliminară.

Fosta şefă a DIICOT Alina Bica, trimisă în judecată în mai multe dosare, a plecat în Costa Rica şi nu s-a mai prezentat la termenele de la procese din decembrie.

Avocaţii Alinei Bica au depus atunci în instanţă acte medicale care confirmau că aceasta ar fi suferit un accident în Spania.

Potrivit unor surse de la ÎCCJ, avocatul Alinei Bica ar fi prezentat instanţei documente în limba spaniolă prin care aceasta se afla în Costa Rica şi nu poate fi transportată în România.

Fosta şefă a DIICOT putea părăsi teritoriul României, ea neavând nicio interdicţie în acest sens.

Alina Bica a fost condamnată în două dosare penale, însă deciziile nu sunt definitive.

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro