Ei conduc lumea: Facebook a închis 23 de pagini în Italia care expuneau adevărul despre Soros, vaccinuri și migranți cu 2,46 de milioane de abonati

Distribuie!by Facebook a închis 23 de pagini în Italia, printre care multe care susțineau partidele conservatoare aflate la guvernare, Liga, formațiunea vicepremierului Matteo Salvini, și Mișcarea Cinci Stele a vicepremierului Luigi di Maio.  Motivul: difuzarea de știri false și încălcarea altor reguli ale rețelei. Survenită pe fondul temerilor conform cărora […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebook a închis 23 de pagini în Italia, printre care multe care susțineau partidele conservatoare aflate la guvernare, Liga, formațiunea vicepremierului Matteo Salvini, și Mișcarea Cinci Stele a vicepremierului Luigi di Maio.  Motivul: difuzarea de știri false și încălcarea altor reguli ale rețelei.
Survenită pe fondul temerilor conform cărora știrile false ar putea afecta campania electorală pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, acțiunea a fost inițiată ca răspuns la o investigație întreprinsă de Avaaz, organizație civică globală, despre care presa italiană scrie că ar fi finanțată de George Soros. Este vorba de aceeași  Avaaz, pro migranți, care în 2018 făcea campanie pentru ca Salvini să nu fie votat. Presa italiană a dezvăluit în 2008 agenda globalistă a Avaaz, finanțată de magnatul american, și care ar fi încercat să influențeze alegeri din Italia, SUA, Canada, Franța, Marea Britanie, dar și pentru propaganda anti Assad.
„Am înlăturat o serie de conturi false și duplicate care încălcau politicile noastre privind autenticitatea, precum și mai multe pagini pentru schimbarea numelui acestora”, a anunțat luni, într-un comunicat, un purtător de cuvânt al Facebook.  Comunicatul mulțumește organizației Avaaz pentru semnalarea îngrijorărilor sale și subliniază că Facebook este ”focusat pe protejarea integrității alegerilor pe teritoriul UE și în lume”.
La rândul său, Avaaz precizează într-un comunicat că paginile care au fost închise aveau în total 2,46 de milioane de urmăritori și erau folosite pentru a difuza știri false sau mesaje împotriva imigranților, a vaccinurilor sau evreilor.
Sursa: https://www.activenews.ro/externe/Italia-Facebook-a-inchis-23-de-pagini-care-sustineau-partidele-conservatoare-in-urma-%E2%80%9Einvestigatiei-unei-organizatii-pro-migranti-care-il-are-in-spate-pe-George-Soros-155938?fbclid=IwAR1XB9mEm-nqbP8zdjIpHZDu4nKKl7paLWWfgYU6Miy9fZ6iXvC5CjmeyOM

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Protest la Washington: oficial norvegian recunoaște încălcarea drepturilor omului în Norvegia
ARMATA UE a federaliştilor progresişti de la Bruxelles se pune rapid în mişcare: 25 de state îşi vor dizolva treptat armatele în armata imperiului progresist UE. Juncker: "Este timpul să o trezim pe Frumoasa Adormită a Tratatului de la Lisabona"
Cum arată TEMPLUL MASONIC IMENS ce va fi construit în Bucureşti.
O ADUNATURA DE TORTIONARI – Abuz revoltator comis de parchetul lui Kovesi. 27 de oameni au fost hartuiti ani de zile de DNA si tarati prin sali de judecata, pentru ca in final sa fie achitati. Unul dintre inculpati a ramas paralizat dupa ce a facut atac cerebral. Alti trei inculpati nu au mai apucat ziua in care sa fie declarati nevinovati, murind in timpul procesului. Achitarile incasate de DNA in primele sase luni ale anului au ajuns la 235 (Minuta)
1907. Regele Carol I mulțumește Armatei Române că ATRAS ÎN PROPRIUL POPOR şi că A UCIS MII DE ȚĂRANI ROMÂNI. Țăranii români erau indicați ca fiind "primejdia care a amenințat ființa scumpei Noastre țări"
Până în 1990 am fost o Ţară suverană. Acum suntem o colonie sub ocupaţie militară străină, o tarabă unde multinaţionalele vând „mărgele" românilor şi îşi însuşesc bogăţiile Neamului Românesc. România de astăzi este plină de ruinele industriei ceauşiste, pustiită şi cu bătrâni însinguraţi, abandonaţi de statul român în locuri unde altădată erau localităţi. Reportajul pe care vi-l prezentăm merită toată atenţia, concluziile fiind lăsate la alegerea Măriei Sale cititorul.
Dragnea a fost arestat fix după ce a depus un proiect care interzicea exporturile de buștean și cherestea. Coincidență nu?
ABBAS îl avizează pe TRUMP: "Schimbarea Ambasadei USA la Ierusalim echivalentă cu o declarație de război"
Scandal în USR! Soţul lui Clotilde Armand se dezice de ”sorosiști” și șeful de campanie ”Nu știm unde și pentru cine a lucrat, ce avere și surse de venit are, nici măcar ce cetățenie are”
Tender și Prospecțiuni SA au început 2015 după ”rețeta clasică”: intrând fără acord pe terenurile oamenilor,
IRAN, gata sa DOBOARE tot ce zboara deasupra Siriei: „Daca Damascul o cere, ii vom apara spatiul aerian”
Iranul avertizează că va mări raza de acţiune a rachetelor balistice,în cazul ameninţărilor dinspre statele Europei
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro