Economica.net – Cea mai mare banca independentă din Liechtenstein a ajuns, discret, să deţină mii de hectare de pământ în România. Banca nu face agricultură ci le arendează. Modificarea Constituției este singura Soluție

Distribuie!by   loading... Nota Redacției: Modificarea Constituției este singura Soluție Oricine vă spune altceva vă minte Singura modalitate de a Interzice Vânzarea Terenurilor către Străini şi de a recupera TERITORIUL ȚĂRII PIERDUT este Modificarea Constituției, cea care în prezent le dă străinilor dreptul de a cumpăra bucăți masive sau chiar […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 
loading...

Nota Redacției:

Modificarea Constituției este singura Soluție

Oricine vă spune altceva vă minte


Singura modalitate de a Interzice Vânzarea Terenurilor către Străini şi de a recupera TERITORIUL ȚĂRII PIERDUT este Modificarea Constituției, cea care în prezent le dă străinilor dreptul de a cumpăra bucăți masive sau chiar tot teritoriul național

Aprox. 40% din terenurile agricole aparțin în prezent străinilor. Vom fi singura țară din lume care va avea cetățeni dar al cărui teritoriu nu va mai aparține nici statului şi nici cetățenilor ei, ci va fi deținut de străini.


Cine vă spune că va recupera pământui înstrăinat al țării prin alte modalități (ex. CALUL TROIAN, Marian Munteanu şi ANR), acela VĂ MINTE, din moment ce Constituția României e cea care le garantează străinilor acest drept

De ce credeți că suntem singurul ziar din România care susține Modificarea Constituției pentru:


– Naționalizarea Resurselor (a celor scoase abuziv din proprietatea publică prin Constituția din 2003, cum sunt căile de comunicație etc.)

– Oprirea Concesionărilor pe Nimic

– Oprirea Vânzării terenurilor către străini

De ce credeți că partidele aşa-zis “patrioate”: PRU – Bogdan Diaconu şi ANR – Marian Munteanu, NU susțin inițiativa asta şi încearcă să vă prostească cu tot felul de paleative?

De ce credeți că nici un partid, cât de cât semnificativ, din România nu susține inițiativa asta ?

De ce credeți că nici un alt ziar şi nici o altă organizație nu susține inițiativa asta?

Simplu. Pentru că toți aceștia sunt controlați de “interese altora” sau nu vor să se pună rău cu “interesele altora”

Din NEFERICIRE, suntem singurul ziar cu o oarecare audiență din România, complet INDEPENDENT, care nu depindem DE NIMENI ÎN NICI UN FEL.

Toți ceilalți lucrează din greu, NU pentru interesul Țării şi al Cetățenilor ei ci pentru interesele unora şi ale altora.

Rezultatul? Diferența între noi şi ceilalți e Uriașă. Noi putem critica pe Oricine ei nu pot. Noi putem susține întotdeauna interesele țării noastre şi ale cetățenilor ei, ei nu pot

Punctele Critice de mai sus: Resurse, Concesionărilor, Vânzarea Terenurilor la Străini sunt Turnesol care vă arată Cine e Tras Cu Ață de Alții.

Întrebați-i simplu: MODIFICAȚI CONSTITUȚIA? Urmăriți-i cum se bâlbâie, cum dau din colț în colț, şi cum încearcă să vă mintă şi să vă manipuleze povestindu-vă tot felul de pseudo-soluții când le veți pune întrebărea de mai sus legată de Resurse, de Concesionărilor pe Nimc şi de Vânzarea Terenurilor la Străini.

Oricine pe aceste subiecte Evită Modificarea Constituției este un Mincinos Tras de Ață de interesele altora

Aceasta e o inițiativă cu adevărat fundamentală pentru țara noastră. “Vreau să las moștenire copiilor mei această țară!” – . CENZURĂ TOTALĂ ÎN MASS MEDIA. Link direct catre petiție. Semnează și tu:

CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! – Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi – Semneaza si tu !

Economica.net – Cea mai mare banca independentă din Liechtenstein a ajuns, discret, să deţină mii de hectare de pământ în România

Un fond de investiţii controlat de cea mai mare bancă independentă din Liechtensteintein a adus în România, începând cu luna martie, aproximativ 4,2 milioane de euro, cel mai probabil pentru a investi în achiziţiile de teren arabil.

Compania pe care o controlează în România deţine deja peste 4.800 de hectare de teren în judeţe precum Galaţi, Vaslui, Timiş şi Arad.

Ro Agriculture Investment SICAV-SIF, un fond de investiţii deţinut de VP Bank, cea mai mare bancă independentă din Liecht­en­stein, a adus în ţară în ultimele luni, prin mai multe aporturi de capital din Luxembourg şi Olanda, peste 4,2 milioane de euro, indică informaţiile oferite de Registrul Comerţului.

Extrem de discret pe piaţa imobiliară, fondul de investiţii a ieşit puternic la cumpărături în România încă din 2013 când a încheiat mai multe contracte de vânzare tip lease-back (vânzare a unui activ pe termen lung şi inchirierea sa în regim de leasing) pe o suprafaţă de teren de aproximativ 4.800 de hectare, din care 3.200 de hectare în judeţele Galaţi şi Vaslui, iar restul în Timiş şi Arad, potrivit unui raport al companiei ce datează din 2013.

Achiziţiile au fost realizate la un preţ mediu de aproximativ 4.200 de euro/hectar, inclusiv cheltuielile fiscale, costuriile variind de la 2.000 de euro hectarul în localitatea Smârdan judeţul Galaţi, spre exemplu, la peste 5.700 în Pişchia, judeţul Timiş.

Contactaţi de ECONOMICA.NET reprezentanţi ai societăţii nu au dorit să ofere niciun detaliu despre activitatea din România şi nici despre planurile lor.

Probabil cea mai mare tranzacţie de teren din 2013

“De la unul dintre cei mai mari proprietari de terenuri din România și antreprenori agricoli am achiziționat în iulie 2013, în sistem lease-back (terenul se află în proprietatea Ro Agriculture Investment SICAV, dar cel care exploatează efectiv terenul este vânzătorul-n.red) aproape 3.000 ha în Vaslui și Galați.

Prețul de achiziție (excluzând costurile de achiziție accidentale) s-a ridicat la 4.030 de euro pe hectar, iar taxa de leasing nominală indexată în funcție de inflație este de 200 de euro pe hectar. Această achiziție a fost în 2013, probabil, cea mai mare suprafață de tranzacție din România”, se arată în raportul fondului de investiţii.

Potrivit sursei citate, în luna septembrei 2013, compania a cumpărat prin acelaşi sistem 100 de hectare în localitatea Frumuşiţa judeţul Galaţi, pentru care a plătit 4.000 de euro pe hectar, iar în perioada august-octombrie a finalizat mai multe tranzacţii prin care a preluat 300 de hectare în judeţul Timiş.

Alte 188 de hectare din localitatea Beba Veche judeţul Timiş au fost achiziţionat tot la finele lui 2013, în timp ce la finele lui decembrie 2013 au preluat de la “un moşier danez” 673 de hectare “după negocieri îndelungate”.

“Confirmăm prezenţa unei firme în Beba Veche” au declarat pentru ECONOMICA.NET locuitori din zonă. “La noi au 103 hectare arendate”, spun oficialii Primăriei din localitatea Pişchia.

Din datele companiei, la nivelul anului 2013, aproximativ 95,8% din terenurile deţinute erau arendate la un preţ mediu de aproximativ 180 de euro pe hectar, randamentul mediu brut fiind de 4,1%.

“Pe lângă calitatea înaltă și disponibilitatea terenurilor agricole, România oferă și alte avantaje, cum ar fi, de exemplu, securitatea juridică prin aderarea la UE și securitatea proprietății prin intermediul unui sistem de registru funciar existent. Datorită prețurilor, care încă se află mult sub prețurile medii ale UE, precum și îmbunătățirii continue a infrastructurii, terenul agricol din România are un potenţial atractiv”, se menţionează în raport motivele pentru care banca din Liecht­en­stein a investit pe plan local.

sursa: Economica.net

(FLUIERUL)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

STUDIU: Numărul imigranților musulmani în Europa a crescut cu șase milioane de oameni în ultimii șapte ani, numărul musulmanilor din Europa se va tripla în următorii 30 de ani
Uniformă, dragi mămici tâmpite de modă, nu fițe!
Iohannis, un actor grăbit
Pericol maxim! Grindeanu face o gafă uluitoare
Coleg de facultate al lui Nicu Ceauşescu, mărturie după 40 de ani: era un student care învăţa bine, politicos, recita poeziile lui Cosbuc pe care le știa pe de rost
SOROS INTERZIS IN ROMANIA – Colonelul Mircea Dogaru, presedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, ii cere premierului Grindeanu sa ia masuri dure impotriva ONG-urilor finantate de miliardarul George Soros: „Va solicitam anchetarea activitatii si interzicerea fundatiilor sponsorizate de George Soros si pe teritoriul Romaniei... State ca Israel, Germania, Albania solicita luarea de masuri si interzicerea fundatiilor Soros, in timp ce Ungaria a trecut deja la masuri hotarate”
Știri False Progresiste pro-Multinaționale la Digi24: "Defrișările și Topirea Zăpezilor" ar fi cauza pentru alunecările de teren de la Izvoarele. Mai mult cică "Nu există nici o legătură" cu cutremurele și nu spun nici "PÂS" despre exploatările Petroliere
Proiectul legii vaccinarii va fi pus in dezbatere publica luna aceasta (aprilie 2016). Se dorește VACCINAREA OBLIGATORIE. Mai mult, VACCINAREA e declarată că ține DE SIGURANȚA NAȚIONALĂ (VIDEO)
Nu a fost o Revoluție, ci o lovitură de stat, și știu asta pentru că, la sfârșitul verii '88, Silviu Brucan a locuit în apartamentul meu de la New York.
Colonia Romania, exploatata de imperialisti ! Ce a lasat Ceausescu si cu ce s-au ales "votantii" !! Ascultati cu maxima atentie fiecare cuvant din acest VIDEO !!
Sinteza Zilei. Imagini în premieră națională. Personaj din sistemul puterii, cel mai înalt rang în Masonerie
Atac la „Ziariștii sandwich”, de tipul Moise Guran, Lucian Mîndruță sau Vlad Petreanu
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro