E nevoie de un IQ minim pentru a pricepe in ce hal v-au manipulat televiziunile “occidentale”

Distribuie!by FSN Masoneria sunt tradatorii Comunismului Ceausist  loading... Articol REPUBLICAT pentru cei “rataciti”. E nevoie de un IQ minim pentru a pricepe in ce hal v-au manipulat televiziunile “occidentale” si cei “cu jobul” de pe aici. Articolul e un pic mai lung, aveti un pic de rabdare. Am demontat CHIRURGICAL […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

FSN Masoneria sunt tradatorii Comunismului Ceausist 

loading...

Articol REPUBLICAT pentru cei “rataciti”. E nevoie de un IQ minim pentru a pricepe in ce hal v-au manipulat televiziunile “occidentale” si cei “cu jobul” de pe aici.


Articolul e un pic mai lung, aveti un pic de rabdare. Am demontat CHIRURGICAL toate dezinformarile pe acest subiect…

CULMEA PROSTIEI! ÎNTR-O ŢARĂ DISTRUSĂ DE „CAPTALISM” (NEOLIBERALISM), ROMÂNII ÎNCĂ MAI DAU VINA PE COMUNISM!


Prin manipularea mass-media (TV, presa scrisa sau online, postacii plătiţi de partide, ONG-uri via Soroş sau „servicii”) s-a pus ACEASTĂ ETICHETĂ şi anume, România se află în faliment, poporul este din ce în ce mai sărac din cauza comunismului! Cu alte cuvinte, mass-media aservită Washington, Tel Aviv şi Bruxelles (daţi-mi macar o singură televiziune sau publicaţie aservită Moscovei) atribuie distrugerea României şi dărâmarea neamului românesc asa-zisei „stângi”, în speţă, PSD şi Ion Iliescu! Asa-zisa „dreaptă”, adică PNL (PDL) cu celelalte partide-surogat, în frunte cu Traian Băsescu au luptat din răsputeri sa salveze România din mâna comunistilor, influenţei Moscovei şi a „ciumei roşii”, PSD!

SUNTEŢI PĂCĂLIŢI!

Lovitura de stat din 1989 NU A FOST dată de comunişti, ci de „occidentali”! A început la Moscova (marioneta CIA, Gorbaciov), iar cu sprijinul puterilor occidentale au instaurat „capitalismul” şi în Romania, prin acea lovitură de stat, Ion Iliescu şi camarila sa fiind marionetele Unchiului Sam (Ceauşescu, şi-a dat seama ca acestia serveau interesele jidănesti si i-a înlăturat din PCR). Deci cum dracu, Ion Iliescu este comunist?! Care a fost scopul? Controlul României de catre corporaţiile „occidentale” (care au încercat acelaşi lucru şi în Rusia, prin Gorbaciov), cu scopul jefuirii ţării noastre de către bogătiile naturale! Dacă Ion Iliescu ar fi fost COMUNIST, ar fi continuat politica lui Ceauşescu, nu? Dar nu a făcut asta, a „privatizat” România, dand startul distrugerii capitalului autohton, prin „capuşarea” întreprinderilor de stat, transformate în regii autonome de catre jidanul Petre Roman! Politica NEOLIBERALĂ, nu? Întreprinderile româneşti au fost aduse INTENŢIONAT pe pierdere (oare, comunistul Ceauşescu ar fi permis asta?), sub „ochii” Washinghtonului care urmarea transformarea României în piaţă de desfacere. Se „pregătea” terenul corporaţiilor multinaţionale…Aceasta a fost PRIMA ETAPĂ a instaurării CAPITALISMULUI NEOLIBERAL (adică a SCLAVAGISMULUI CONTEMPORAN)! Ion Iliescu a fost „legat” de Moscova atâta timp cat acolo a fost Gorbaciov (marioneta „păpuşarilor” care a adus „democraţia” în Rusia, cu aceleaşi scopuri ca în România…).

SUNTEŢI PĂCĂLIŢI!

Aţi fost nemultumiţi, vă pierdeaţi locurile de muncă, dar TREBUIA să asimilaţi „democraţia”, să credeţi în „opoziţie”, uite aşa au fost „orchestrate” Mineriadele prin care „dreapta” devenea „soluţia” salvatoare! Privatizare, investiţii străine, americane sau europene, Europa, salarii occidentale, civilizaţie dar…v-au ASCUNS esenţa, adică COSTURILE integrării în UE şi NATO! România NICIODATĂ nu adera la UE (nu îndeplinea „condiţiile”) atâta timp cât avea (încă) capital autohton! Atâta timp cât controla resursele energetice! Când am îndeplinit (oare), „condiţiile” aderării la UE şi NATO? A urmat ETAPA A DOUA, „privatizarea” resurselor energetice. Guvernarea Ciorbea & Isărescu, sub „democratul” Emil Constantinescu. A intrat în scenă, Traian Băsescu (numit de Isărescu) ca şef al negocierilor cu Banca Mondială în 1999, care PRACTIC a oferit controlul României către Washington, prin semnarea acordurilor criminale P-SAL prin care s-au LIBERALIZAT preţurile la utilităţi (neţinându-se cont de puterea de cumpărare), iar România s-a angajat să cedeze pachetul majoritar de actiuni ale companiilor energetice naţionale (energie electrică, termică şi nucleară, petrol, gaze, minereuri, aur etc) către „investitori strategici”! În 1999, Romania a fost ÎNGENUNCHIATĂ în faţa „păpuşarilor”! Prin liberalizarea preturilor s-au falimentat zeci de mii de întreprinderi, şomajul a crescu exponenţial, în perioada 1996-2000, practic s-a distrus industria românească! Dar nu a fost suficient! Capitalul autohton încă „respira”! Dar oamenii erau nemulţumiţi de „dreapta”, datorită săraciei si lipsei locurilor de muncă (mai rău ca pe vremea lui Iliescu) aşa că…

SUNTEŢI PĂCĂLIŢI!

A fost reales „comunistul” Ion Iliescu care a continuat (împreună cu Adrian Năstase), „privatizarea” Romăniei catre „parteneri strategici”, semnata şi parafată de catre Traian Băsescu si Mugur Isărescu în 1999! Cum? Printr-o FISCALIZARE EXCESIVĂ care a grabit falimentarea capitalului autohton, alte mii si mii de întreprinderi românesti falimentând în lanţ, neputând face faţă „concurenţei” (preturi „occidentale”, combinate cu cele mai ridicate taxe din lume şi putere de cumparare „africana”). În această perioadă „de glorie” s-au dat „tunurile” cele mai mari, Adrian Năstase punând în practică ceea ce a negociat şi semnat Băsescu şi Isărescu cu „păpusarii”). Adrian Năstase a fost comunist?! Având stăpânul la Washington? Pro-american convins, vă mai aduceţi aminte?

SUNTEŢI PĂCĂLIŢI!

Lumea nemulţumită, sărăcia se adâncea, locurile de muncă erau din ce în ce mai putine si prost plătite, poporul a crezut din nou în „dreapta” care promitea UE şi NATO, salarii occidentale şi civilizaţie…Aşa aţi votat pe maleficul Traian Băsescu care împreună cu Emil Boc au semnat „parteneriatele strategice” cu SUA prin care se angaja să acorde FACILITĂTI FISCALE corporaţiilor occidentale în calitate de „investitori” (de ce nu s-au acordat facilităţi fiscale atunci când încă mai exista capitalul autohton?). Facilităţile fiscale s-au acordat DOAR corporaţiilor, nu şi formelor românesti care au fost în continuare suprafiscalizate! Din momentul în care economia natională a fost complet distrusă, resursele naturale si energetice au fost văndute sau concesionate pe zeci de ani strainilor pe redevenţe nule, agricultura „îmbunătăţită” prin OMG via Monsanto, Codex Alimentarius introdus în alimente etc, România A ÎNDEPLINIT CONDIŢIILE aderării la UE şi NATO! Dacă nu „privatizai” (distrugeai capitalul autohton), nu permiteai corporaţiilor să îti exploateze gratis resursele minerale, naturale şi startegice, nu erai nici în NATO, nici în UE, dar cu siguranţă, România era un MAIDAN „same with Ucraina or Syria or Palestine”!!!

NU VREAU SĂ MAI INTRU ÎN AMĂNUNTE ACUM, despre „mobilul” Victor Ponta şi Klaus Iohannis am mai scris, VREAU DOAR SĂ SCHŢEZ ESENŢA!!!

ÎNTREAGA CLASĂ POLITICĂ („stânga” şi „dreapta”) a fost şi este pro-americanoidă (adică pro-occidentală), lucrând ÎMPREUNĂ (de la Iliescu şi Roman până la Iohannis şi Cioloş) la PLANUL NEOLIBERALIST impus de la Washington! Cum puteti crede că PSD, Iliescu, Nastase şi Ponta au fost sau sunt comunişti?! Dacă traim de peste un sfert de secol, CAPITALISMUL NEOLIBERAL?!

O tară ingenunchiată Moscovei nu distrugea economia naţională pentru a face loc corporaţiilor care NU SUNT ruseşti, ci americanoide (occidentale), nu ceda pe redevenţe nule exploatarea bogaţiilor străinilor „occidentali”, nu aplica directivele UE fără a le negocia, nu otrăvea populaţia prin permiterea Codex Alimentarius, nu aplica homosexualitatea, nu facea propagandă zoofiliei, toate „valori” ale democraţiei americanoide! Nu permitea ONG-urilor Soroş să abunde România! Nu numea functiile-cheie prin „consultarea” cu Washinghton, Tel Aviv şi Bruxelles, nu aproba bugetele naţionale cu girul FMI, BM şi BCE! Nu transforma BNR ca „stat în stat”, nu înstrăina tezaurul naţional! DECI?!

Românul s-a trezit, si-au dat seama că atât „stanga”, căt si „dreapta” NU EXISTĂ şi nu au existat vreodată, ambele „tabere” furând şi trădând România prin rotaţie şi migraţiune reversibilă, nu mai crede în PSD, dar nici în PNL (PDL)! Prezenţa la vot este în pericol, de aceea s-a trecut la altă „strategie”, prin apariţia partidelor noi, unele formate din politicieni vechi (deveniţi peste noapte NATIONALIŞTI), adică PMP (Băsescu), M10 (Macovei), PRU (Diaconu), altele formate din viitori politicieni (majoritatea surogate ale „dreptei”), adică DDR (Mario&Suket), DDS (Weber), PND (Roncea), PNR (rezervistii MAPN) etc. O nouă revigorare a „dreptei” care a introdus „noţiuni” noi, cum ar fi democraţia directă, naţionalizarea resurselor naturale, politica anti-UE (dar atenţie, nici unul din aceste noi partide nu sunt anti-NATO şi nici anti-SUA, nu au voie, pentru că primesc fonduri de la Soroş, în schimb sunt anti-Rusia şi perpetuează în continuare propaganda mincinoasă de la B1, Realitatea, RTV sau Antena3, manipulând EXACT LA FEL ca şi vechile partide şi politicieni, opinia publică despre „pericolul” rusesc şi venerând „jandarmul” lumii NATO şi „democraţia” pură a Unchiului Sam…DECI, CARE E DIFERENŢA ÎNTRE CIOCOII VECHI ŞI NOI?! Au acelaşi stăpân, nu? Prin aceste noi partide create, Diaspora va fi din nou păcălită si va ieşi la vot (asta e ceea ce are nevoie PNL), fiind suficient ca UN SINGUR partid nou să intre în Parlament, care alaturi de PMP (care va intra sigur) va consolida „noua dreaptă” ce îl va numi NECONDIŢIONAT pe Băsescu premier (a doua variantă este Macovei)…este ultima treaptă a instaurării NOII ORDINI MONDIALE în România!

CE TREBUIE SĂ FACEŢI! NU VĂ MAI LĂSATI PĂCĂLIŢI! NU TREBUIE SĂ INTRE NICI MĂCAR UNUL DIN NOILE PARTIDE ÎN PARLAMENT!

-nu ieşiti la vot, staţi acasă (votul anulat nu are nici o valoare, va fi redistribuit între „tabere” în mod egal).
-faceti cunoscută MERITOCRAŢIA şi DEMOCRAŢIA DIRECTĂ (care NU POATE EXISTA sub formă de partide şi reprezentanţi, deci DDR şi DDS sunt cacealmale).
-când vom deveni O FORŢĂ, atunci vom iesi la vot, dar nu vom vota partide politice şi politicieni, ci vom vota UN OM care să implementeze CONSTITUŢIA MERITOCRATĂ, adică tramsferul puterii din mâna politicienilor si „păpuşarilor” în mâna cetăţenilor, care votează DIRECT legile făcute de specialisti selectaţi prin teste şi numiti ori revocaţi de popor).
-cel mai IMPORTANT, toate partidele politice (vechi sau noi), toţi politicienii (vechi sau noi) sunt COZI DE TOPOR ale ocultei modiale, ale „păpuşarilor”, a celor care controlează astăzi România, prin corporaţiile multinationale, cu buletine de Washington, Tel Aviv şi Bruxelles, au finanţări de la Soroş pentru activism şi diversiuni, în special în Diaspora (de acolo le vine teama), sustinute de COZI DE CÂINE (în speţă, SRI apoi, reţeaua de postaci platiţi din mediul online şi activiştii live din teritoriu).

 

By Irina Irene Balcangiu 14.02.2016

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro