E groasă: Prințul Charles, invitat de primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, să primească titlul de „Prinț al Transilvaniei”

Distribuie!by 1. 2. 3. Alba Iulia, orașul în care patrulează zilnic o gardă austriacă de paradă, în amintirea Imperiului Habsburgic, orașul care cinstește mai mult decât oricare altul stăpânirea Imperiului Roman în Dacia, se face, prin intermediul primarului său, Mircea Hava, eroul unei alte năzbâtii: vrea să acorde, onorific, Prințului Charles al […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
1. 2. 3.


Alba Iulia, orașul în care patrulează zilnic o gardă austriacă de paradă, în amintirea Imperiului Habsburgic, orașul care cinstește mai mult decât oricare altul stăpânirea Imperiului Roman în Dacia, se face, prin intermediul primarului său, Mircea Hava, eroul unei alte năzbâtii: vrea să acorde, onorific, Prințului Charles al Marii Britanii, titlul de Prinț al Transilvaniei!!!

loading...

Dacă ne gândim la toate scenariile lansate în spațiul public al ultimilor ani, referitoare la ruperea Transilvaniei de România, scenarii cu o puternică acoperire în realitate, nu putem să nu fim puși pe gânduri de această intenție a „grofului” de Alba Iulia (după cum îl mai numește presa locală), un primar care nu dă prea mulți bani pe moștenirea geto-dacică a acestui neam și nu respectă chiar cum ar trebui memoria eroilor ardeleni Avram Iancu, Horea, Cloșca și Crișan, eroi care, probabil, se întorc în mormânt de fiecare dată când garda austriacă a vechilor opresori ai românilor patrulează prin orașul Alba Iulia și dă onorul turiștilor!!!Dar iată ce ne spune ziarul Alba24.ro:  „Știm cât de mult iubiți Transilvania. A fost a doua dumneavoastră casă și ați fost cel mai valoros ambasador al regiunii. În repetate rânduri ați afirmat că vă trageți rădăcinile din legenda lui Vlad Țepeș. Pentru că iubiți Transilvania așa de mult, ne-am gândit că ce ar fi dacă, în loc să fiți Prințul de Wales, să fiți Prințul de Wales și al Transilvaniei. Trebuie să recunoașteți „Prințul de Wales și al Transilvaniei” este un mod fantastic de a vă introduce, ar putea fi un subiect grozav pentru a începe o conversație”, scrie în invitația trimisă prințului Charlers, primarul Mircea Hava, conform mirror.co.uk

Imediat după apariția articolului și distribuirea lui pe rețelele de socializare, pe contul oficial de facebook al primarului, Mircea Hava a postat un mesaj prin care se arăta rolul metaforic al scrisorii prin care un primar de provincie ar putea acorda un titlu nobiliar unui prinț : „Îi felicit pe cei care au „decriptat” corect și au interpretat în cheia metaforică, evidentă și normală, mesajul nostru către Prințul de Wales. Nu avem bineînțeles noi, în Alba Iulia, autoritatea de a conferi cuiva, oricui, titluri nobile. Putem cel mult să facem pe cineva cetățean de onoare.” apărea pe pagina de facebook al primarului. La nici două ore după această postare mesajul a fost șters. (Alba24.ro)


Unul dintre scenariile vehiculate de presă, în ultimii ani, scenariu care are legătură cu implicarea masivă a prințului Charles în afacerile turistice din Transilvania și cu pretenția lui că l-ar avea pe Vlad Țepeș în arborele său genealogic, este acela că se lucrează la crearea unei Transilvanii independente, a unui principat autonom, Prințul Charles (care se știe că nu va fi moștenitorul coroanei britanice) urmând să fie invitat să fie fața regală care să reprezinte interesele Transilvaniei în Europa și în lume…

Dacă scenariul este real, atunci chiar și un titlu onorific, metaforic – după cum îl numește „groful” Mircea Hava (primar în Alba Iulia de 17 ani), e un început bun, nu-i așa?

 

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Criminalii perfecti ai fiintei umane. Partidele politice sunt în unanimitate de acord. Vaccinarea trebuie să fie obligatorie!
Alertă: Facebook vrea să își creeze propriile știri și să controleze adevărul
RUSIA trimite o noua arma inspaimantatoare in Siria. Ii va putea ORBI pe jihadisti
Secretul de DOUĂ MILIARDE de EURO al lui Cioloş!
Fost prezentator radio-TV vorbește despre mecanismele demonice ale mass-mediei și Uniunii Europene
KLAUS CAPTIVUS – Presedintele acorda cec in alb gastii Kovesi-Onea-Negulescu. Iohannis refuza sa fie mediator intre victimele procurorilor si sistemul judiciar, creditand Noua Securitate. Cu o prestatie lamentabila, Iohannis a iesit sa o spele pe sefa DNA si sa acuze “penalii”. Intrebat daca a citit stenogramele despre falsurile DNA, Iohannis a raspuns ca “nu” si ca nu il intereseaza. Presedintele a oferit un raspuns halucinant despre miciunile lui Kovesi: “Chestiuni din auzite”
Sfârșitul democrației, începutul „națiunii globale”&Co.
După ”guvernul meu” și ”sute de mii de români ai mei”, Iohannis și-a făcut și ”Armata mea”
UNUL DIN LIDERII RASIȘTILOR DIN SUA A APĂRUT, LA TRIBUNAL CU UN TRICOU CU ZELEA CODREANU
Lumea se pregateste de razboi
TTIP înseamnă sfârşitul României
Toleranță în schimbul tiraniei ”Facem concesii noii Poliții a Gândirii, de parcă am fi supușii unui dement stat stalinist obsedat de sex, care ne obligă să fluturăm micile noastre steaguri curcubeu, în timp ce parada gay mărșăluiește prin fața noastră.”
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro