E fără precedent. Juncker AMENINȚĂ ROMÂNIA. Totul se leagă de Legile justiției

Distribuie!by Ce dovadă de nerușinare! Avertisment extrem de dur lansat de Jean Claude Juncker, preşedintele Comisie Europene, la conferinţa comună cu preşedintele României, Klaus Iohannis. loading... Comisia Europeană nu va accepta ca România să facă paşi înapoi privind statul de drept, iar dacă Legile Justiţiei rămân aşa cum le-a votat Parlamentul, discuţiile privind renunţarea la MCV […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ce dovadă de nerușinare! Avertisment extrem de dur lansat de Jean Claude Juncker, preşedintele Comisie Europene, la conferinţa comună cu preşedintele României, Klaus Iohannis.

loading...

Comisia Europeană nu va accepta ca România să facă paşi înapoi privind statul de drept, iar dacă Legile Justiţiei rămân aşa cum le-a votat Parlamentul, discuţiile privind renunţarea la MCV şi intrarea în spaţiul Schengen ”se vor pune în alţi termeni”, a fost avertismentul lui Juncker pentru coaliţia de guvernare de la Bucureşti. Acum dacă e să vorbim serios și fără băutură în cap (Juncker știe de ce) la noi MCV și Schengen oricum par nesfârșite așa că amenințarea e ridicolă dar neobrăzată.


Juncker le-a dat o replică şi liderilor coaliţiei, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, care au susţinut că Bruxelles-ul nu este bine informat despre noile Legi ale Justiției. Acesta a ținut să precizeze că este extrem de bine informat.

”Statul de drept a facut progrese remarcabile in Romania si e intr-un stadiu acceptabil. Nu vom accepta ca Romania sa faca pasi inapoi pe acest drum. Trebuie sa fie un proces ireversibil. Am luat cunostinta ca am fost dezinformat, dar vreau sa va spun ca sunt bine informat in ce priveste deciziile legate de statul de drept. Sistemul judiciar din Romania funcitoneaza si nu putem spune acum acelasi lucru despre toate statele membre”, a declarat Juncker.


Daca legile Justitiei raman asa cum au fost votate de Parlament, discutiile despre MCV si aderarea la Schengen se vor pune in alti termeni. Asteptam deciziile CCR. Daca totul decurge cum trebuie trebuie sa asiguram Romaniei locul lor in spatiul Schengen. Romanii nu trebuie tratati ca cetateni de mana a doua, Romania si romanii sunt in centrul UE”, a mai punctat acesta.

 

Sursa: sokant.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ştefan Mandachi, despre Guvernul PNL: Nu au absolut nicio scuză. Este guvernul care nu mai poate să justifice nimic, mai ales că au fluturat în campanie tema primordială a autostrăzilor.
Europarlamentar Renate Weber: Augustin Lazăr a avut un rol foarte clar în a perpetua regimul îngrozitor de opresiv din România, luând măsuri dincolo de ce îi permitea legea
Deva, 1 decembrie: trenuri întregi cu lemn pleacă din România...
PLANUL UCIGAS DE LA COLECTIV – Candidatul la presedintie Alexandru Cumpanasu acuza: „Cu o saptamana-doua inainte de a izbucni focul care a omorat 67 de copii, auzisem din Sistem ca va avea loc o tragedie si ca guvernul Ponta va fi dat jos prin forta strazii. N-am stiut locatia... Tinerii au fost ucisi pentru un scop de care presedintele Romaniei de azi nu este strain... Nu au murit accidental... Dupa a doua zi de proteste, a inceput politizarea” (Video)
Vîntu, dezvăluiri incendiare din spatele gratiilor: 'Când Dragnea a încercat să ia hățurile, securiștii i-au dat una peste ochi de i s-a pleoștit mustața'
Mașina românească de teren, Aro, era al patrulea vehicul de teren din lume ca performanță. De ce au distrus fabrica?
AMERICANII, IN SPATELE DNA – In atacul furibund la adresa ambasadorului SUA, Traian Basescu a explicat de ce dosarul Microsoft e ocolit de parchetul Codrutei Kovesi, multiplu medaliata de statul american pentru servicii necunoscute de opinia publica: „Microsoft a dat vreo 400 de milioane spaga in Romania din 2004 pana in 2014, la diversi demnitari, traficanti de influenta... Poate ne spune domnul Klemm cum se face ca o firma americana da spagi atat de mari”
Din 2017 va fi reintrodusa Armata pentru tineri liberi si frumuseide peste 18 ani, cu durata de 3 luni, intra in vigoare din 1 ianuarie!
DE CE IMIGRANTII NU MERG IN TARILE ARABE BOGATE?
Pământul, o problemă de siguranță națională. Guvernul tine românul ocupat cu probleme politice până vând toate terenurile !!
Omul care l-a turnat la DNA pe Adrian Năstase, moarte suspectă în Mexic
V-am spus că trăim iar în dictatura monarhistă, în Oradea îl inlocuiesc pe Mihai Viteazu cu Regele Ferdinand
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro