E culmea! Cioloș și Prună protestează în stradă împotriva propriei ordonanțe

Distribuie!by Numărul protestatarilor din Bucureşti a ajuns la circa 10.000. Aceştia merge în marş spre Parlament, iar traficul rutier este blocat pe un sens pe Bulevardul Magheru. loading... Oamenii s-au oprit câteva minute în Piaţa Universităţii, unde au ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor Revoluţiei din 1989, au […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Numărul protestatarilor din Bucureşti a ajuns la circa 10.000. Aceştia merge în marş spre Parlament, iar traficul rutier este blocat pe un sens pe Bulevardul Magheru.

loading...

Oamenii s-au oprit câteva minute în Piaţa Universităţii, unde au ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor Revoluţiei din 1989, au cântat Imnul naţional şi au scandat ”România, trezeşte-te!”.


Culmea mitingului e că la el participă și fostul premier Dacian Cioloș și Raluca Prună. Practic ei sunt în situația de a protesta împotriva propiei ordonanță cu privire la eliberarea deținuților.

Platforma lui Cioloș a cerut oamenilor să iasă în stradă.


Un apel ”la acţiune şi implicare” a venit din partea Platformei România 100, condusă de fostul premier Dacian Cioloş.

”România este într-un moment de cumpănă. Dincolo de orice dezbatere şi argumente raţionale, maşinăria de vot PSD-ALDE este gata să treacă prin Parlament pachetul de modificări la legile justiţiei propus de „Comisia Iordache”. Proiectul PSD-ALDE reprezintă un atac direct împotriva independenţei justiţiei din România. Următoarele zile sunt decisive.

Ele vor hotărî dacă România rămâne un stat de drept sau va fi aruncată la periferia Uniunii Europene, cu o justiţie subordonată politic, cu o clasă politică aşezată deasupra legii, fără oprelişte la jefuirea banului public. Susţinem o Românie fără corupţie, în care nicio forţă politică nu trebuie să pună oprelişti justiţiei sau să slăbească statul de drept – acesta este primul punct al Manifestului fondator al Platformei România 100.

În aceste zile, când injustiţia riscă să devină lege, te chemăm să participăm împreună la aceste proteste”, se arată într-un comunicat al Platformei ”România 100”. (foto: stirile pro tv)

 

Sursa: sokant.ro

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro