E culmea! Cioloș și Prună protestează în stradă împotriva propriei ordonanțe

Distribuie!by Numărul protestatarilor din Bucureşti a ajuns la circa 10.000. Aceştia merge în marş spre Parlament, iar traficul rutier este blocat pe un sens pe Bulevardul Magheru. loading... Oamenii s-au oprit câteva minute în Piaţa Universităţii, unde au ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor Revoluţiei din 1989, au […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Numărul protestatarilor din Bucureşti a ajuns la circa 10.000. Aceştia merge în marş spre Parlament, iar traficul rutier este blocat pe un sens pe Bulevardul Magheru.

loading...

Oamenii s-au oprit câteva minute în Piaţa Universităţii, unde au ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor Revoluţiei din 1989, au cântat Imnul naţional şi au scandat ”România, trezeşte-te!”.


Culmea mitingului e că la el participă și fostul premier Dacian Cioloș și Raluca Prună. Practic ei sunt în situația de a protesta împotriva propiei ordonanță cu privire la eliberarea deținuților.

Platforma lui Cioloș a cerut oamenilor să iasă în stradă.


Un apel ”la acţiune şi implicare” a venit din partea Platformei România 100, condusă de fostul premier Dacian Cioloş.

”România este într-un moment de cumpănă. Dincolo de orice dezbatere şi argumente raţionale, maşinăria de vot PSD-ALDE este gata să treacă prin Parlament pachetul de modificări la legile justiţiei propus de „Comisia Iordache”. Proiectul PSD-ALDE reprezintă un atac direct împotriva independenţei justiţiei din România. Următoarele zile sunt decisive.

Ele vor hotărî dacă România rămâne un stat de drept sau va fi aruncată la periferia Uniunii Europene, cu o justiţie subordonată politic, cu o clasă politică aşezată deasupra legii, fără oprelişte la jefuirea banului public. Susţinem o Românie fără corupţie, în care nicio forţă politică nu trebuie să pună oprelişti justiţiei sau să slăbească statul de drept – acesta este primul punct al Manifestului fondator al Platformei România 100.

În aceste zile, când injustiţia riscă să devină lege, te chemăm să participăm împreună la aceste proteste”, se arată într-un comunicat al Platformei ”România 100”. (foto: stirile pro tv)

 

Sursa: sokant.ro

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Demolând proiectul de lege prin care se dorește vaccinarea obligatorie a românilor, copii și adulți. Iată ce spune un părinte care și-a pierdut un copil din cauza sistemului medical
Continentul prăduit de multinaționalele europene cu girul Băncii Mondiale și al FMI
DEFINITIV Klaus Iohannis a PIERDUT procesul
Recep Tayyip Erdoğan – Inca un dictator in coasta Romaniei
Nicușor Dan :"Am fost plătit cu 300 - 400 de euro de Fundația Soros ca să merg la o conferință". Numai cu 300-400 de euro, Nicușor? Dar cei peste 120.000 de euro luați doar în ultimul timp de la FDSC.ro, pușculița lui Soros și a Norvegienilor?
Teodorovici: Domnul presedinte vad ca se erijeaza intr-un avocat al bogatilor
FMI cere tăierea salariilor în România, oprirea programului Prima Casă, tot ceea ce a facut bun PSD se va opri acum din cauza votulului!
Răutatea îmbătrâneşte creierul – Fii bun, îți va fi mai bine
Donald Trump, război TOTAL cu CNN: În afara SUA, CNN International este încă o sursă majoră de știri false
Canadienii mai au nevoie doar de un aviz din partea statului român pentru a începe exploatările la al doilea cel mai mare zăcământ de aur din Europa, evaluat la 5 miliarde de dolari. România va primi doar 300 milioane
Politologul german Hardy Schloer: „Este în joc securitatea României, nu a Germaniei.”
Lazăr trage sforile ca locul său să fie luat, măcar temporar, de unul dintre oamenii săi de încredere.Pe 28 aprilie, când îi expiră mandatul, va fi ultima zi de muncă a lui Lazăr, deși s-ar putea să plece puțin mai devreme, având în vedere că este și minivacanța cu sărbătorile pascale
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro