E clar: nemții SUNT MAI PROȘTI decât românii – Angela Merkel, islamizatoarea Germaniei, a câștigat alegerile și rămâne cancelar

Distribuie!by loading... După politica pe care a dus-o Angela Merkel în ultimii ani, orice om sănătos la cap s-ar fi așteptat ca nemții să o elimine din viața politică. Realitatea ne arată însă un popor german spălat puternic pe creier cu ideile neomarxiste. În consecință, Germania o va avea la […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

După politica pe care a dus-o Angela Merkel în ultimii ani, orice om sănătos la cap s-ar fi așteptat ca nemții să o elimine din viața politică. Realitatea ne arată însă un popor german spălat puternic pe creier cu ideile neomarxiste. În consecință, Germania o va avea la putere în continuare pe Angela Merkel, islamizatoarea șefă a Germaniei și Europei. E trist, dar asta e. Dovezile sunt clare: nemții sunt chiar mai proști decât românii, în ceea ce privește modul în care își aleg conducătorii. Cel puțin în cazul de față!

Realitatea.ro:Partidul Angelei Merkel, Uniunea Creştin-Democrată (CDU, centru-dreapta), şi filiala bavareză a acesteia, Uniunea Creştin-Socială (CSU), se clasează pe primul loc în scrutinul legislativ federal, fiind creditate cu 32,5%, potrivit unui sondaj efectuat la ieşirea de la urne de Institutul Infratest Dimap la comanda postului ARD, relatează site-ul T-online.de şi publicaţia Die Welt.


Pe locul doi se situează Partidul Social-Democrat (SPD, centru-stânga), condus de Martin Schulz, fost preşedinte al Parlamentului European, cu 20,0% din voturi.

Formaţiunea de extremă-dreapta Alternativă pentru Germania (AfD, extremă-dreapta) a obţinut, potrivit sondajului, 13,5% din voturi. Ar fi prima dată după al II-lea Război Mondial când o formaţiune de extremă-dreapta este reprezentată în Parlamentul federal din Germania.


Angela Merkel se îndreaptă așadar triumfătoare către un nou mandat de cancelar. Singurul semn de întrebare este ce partide vor forma coaliţia de guvernământ. Scrutinul va aduce, însă, așa cum am spus, o noutate în peisajul politic german: pentru prima dată după cel de-Al Doilea Război Mondial, în parlament va intra o grupare de extremă dreapta.

Sursa: Realitatea.ro

cunoastelumea.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro